tommas4 Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Potřeboval bych poradit s šunkou. Vždycky, když ji uvařím, vyteče z ní asi čtvrt litru slaného rosolu. Dělám to stejně, ohřívám 2 hodiny na 80 v pomalém hrnci. Dá se tomu nějak zabránit?Ano, výměna řezníka nebo kde kupuješ maso. To co ti prodávají je plné vody.To co ti vyteče je dnes bohužel běžné množství. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Dneska bude pulled pork... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Hezkypjekně! Recept pls. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 (upraveno) Dneska k obědu vepřova pečeňe s br. knedlikem a cibulovou omáčkou. Bylo to úžasné stavnaty https://www.kucharkaprodceru.cz/veprova-pecene-recept/ Jo a špenát tentokrat nevyšel, pac mi mladej z mrazáku přinesl 2 pytliky spenatu, bohužel po uvaření sem zjistil, ze ten druhej byla bazalka, bohužel to bylo nepoužitelný, moc hořky Upraveno 28. října 2016 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Hezkypjekně! Recept pls. No recept, dělám to prvně, takže ještě nevím, jaký to bude:-) Pořád je to v troubě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Ano, výměna řezníka nebo kde kupuješ maso. To co ti prodávají je plné vody.To co ti vyteče je dnes bohužel běžné množství.Takže Makro ne. Zkusím jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Takže Makro ne. Zkusím jinde.Asi tak, taky beru jinde. Ještě zkus to jejich maso ve visu na hákách ale netuším jestli mají kýtu. Občas beru tu kotletu s kostí ve visu ta je dobrá ale na šunku suchá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 (upraveno) Nej salát z červené řepy co znám a v podstatě už nedělám žádnej jinej. Upatlá ho snad každej. Ementál, šunka, vařená červená řepa (kupuju vakuovanou hotovou v Lidlu). Od každého 1/3 celkového množství. Do toho se flákne hustej bílej jogurt v množství dle uvážení a zamíchá. Toť vše. Upraveno 28. října 2016 uživatelem roura74 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 A takhle to nakonec dopadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Dnes večer zbytek od oběda: Eintopf krkovička na slanině, zapečená s bramborama a cibulkou na víně, dozdobeno pažitkou......nemůžu si pomoct, ale tohle jídlo mi nejlíp chutná pomalu vychládlé, pak jen lehce přihřáté a finálně zakydané tatarkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 (upraveno) Dnes k večeři quiche - slanina, sýr, žampiony, cibule, pórek, vajíčko, smetana. Upraveno 28. října 2016 uživatelem Povidláček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Pánové, nějaké tipy na kvalitní bio drůbež v MS a OL kraji? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Hezky páni! Slušně jste se rozjeli Obzvláště quiche vypadá výborně. Co nejdřív se do něj taky pustim. @Radek124: Plusový body za fotku, konečně se podařilo dřív blejsknout než sežrat ; well done Já si dnes hrál na cukráře - medovník podle Lamiczky. Den-dva se odleží a snad bude i chutnat. Pleskačka to byla slušná! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Zatím to vypadá dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Taky sem dneska balik do slaniny. Jen fazolky Krůto-kuře na bílém víně, houbách a tymiánu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Chlapi-prosim Vas....mam v mrazaku balik hoveziho ( vcelku-cca5kg) a nevim,kdyz ho rozmrazim-jak dlouho mi vydrzi v lednici?Chtel bych ho rozmrazit a nalozit,ale mam strach,ze se mi zkazi-poradite?Diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Dneska klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 (upraveno) Chlapi-prosim Vas....mam v mrazaku balik hoveziho ( vcelku-cca5kg) a nevim,kdyz ho rozmrazim-jak dlouho mi vydrzi v lednici?Chtel bych ho rozmrazit a nalozit,ale mam strach,ze se mi zkazi-poradite?Diky moc Poradíme, ale s čim vlastně? Naložit 5kg masa neni problém, stačí v podstatě do oleje, pokud je to myšleno spíš jako konzervace. Jak dlouho vydrží - fundovaně nvm, ale dýl jak 5-6 dní bych to osobně asi neriskoval. Každopádně po rozmrazení budeš asi pár dní dlabat jen hovězí Nebo naporcuj na steaky, nalož všechno do marinády, pozvi kamády a ztrestejte to na jednou. Anebo jestli máš maso vhodné např. na roastbeef, udělej 2x 2,5kg. Dá se jíst i studené a pár dní to taky vydrží. Upraveno 29. října 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Dik,udelam to najednou-bude party,ale zajimalo me-jestli to vydrzi rozmrazeny treba dva dny v lednici? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se