Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Heh, taky to mam jen na vaření. Vomáčka je jednoduchá jako facka. Vzal sem výpek z pekáče, kde se dodělávaly prsa - do rendlíku, k tomu tři lžíce povidel (ale bude fungovat asi i jiná marmeláda), cca 2dcl portského. Provařit, lehce zredukovat asi tak na 2/3 objemu, přidat tři nasekané snítky tymiánu, přidat cca deci 33% smetany. Zas lehce povařit a po pár minutách stáhnout z plotny. Voala :)

 

Jinak aglio olio je nesmrtelná klasika a jedno z nej rychlo jídel ;)

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak u nás se dnes vaří dle kulisrazu. Bábovka (Mirek), utopenci s hořčicí dle roura74

a korunu tomu dala moje milovaná když dovalila z makra pikslu jako kráva korinadrových semínek

do zeleniny a la wagoneer :) když na to koukám; koriandru ("no, menší neměli") teď

máme tak na desetiletí dopředu :D

Upraveno uživatelem tommas4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vyskytlo se mi doma irské hovězí tak jsem našel inspiraci  http://alenkyfood.blog.cz/1103/irsky-gulas-z-dublinu-podle-dariny-allen a hurá na to, ještě cca hoďku a bude uvařeno. 

post-12657-0-78639800-1478367614_thumb.jpg

Upraveno uživatelem honzyk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...