Wagoneer Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Maxeli, ty fakt provokuješ. Já se musel spokojit s aglio olio...Dej recepis na tu omáčičku, prosím... Flaška porta mi tu už dlouho leží, my to nepijeme. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 (upraveno) Heh, taky to mam jen na vaření. Vomáčka je jednoduchá jako facka. Vzal sem výpek z pekáče, kde se dodělávaly prsa - do rendlíku, k tomu tři lžíce povidel (ale bude fungovat asi i jiná marmeláda), cca 2dcl portského. Provařit, lehce zredukovat asi tak na 2/3 objemu, přidat tři nasekané snítky tymiánu, přidat cca deci 33% smetany. Zas lehce povařit a po pár minutách stáhnout z plotny. Voala Jinak aglio olio je nesmrtelná klasika a jedno z nej rychlo jídel Upraveno 3. listopadu 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Já se krmím čerstvým domácím chlebem s máslem, to sem raději ani fotit nebudu, to je zase výživná stránka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Že sem tady lezl tak večer zase :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Dnes se nekoupeme. Vitamíny mají přednost. 55 kg krouhanky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2016 (upraveno) Svíce paní nadlesní z kančí kýty, domácí brusinky, HK Upraveno 5. listopadu 2016 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stratom Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2016 Uzo a hrachovka Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2016 Dneska jsem zkusil dýňový krém podle rady Maxella ze srazu. Výsledek luxusní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2016 No a protože to je poměrně hutné jídlo, tak pak už jen něco lehkého.... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2016 (upraveno) Super!!! Upečená dá dýně polévce mnohem výraznější chuť. Na salát se chystam taky. Vidno, že víš jak na štíhlou linii Upraveno 5. listopadu 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2016 Jediná forma, v jaké jím houskový knedlík. Můj sobotní oběd. Knedlík s vajíčkem aneb když není čas vařit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2016 Knedlik s vajickem je top dlabanec :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2016 Knedlíky s vejci miluji. Rouro, dobře ty... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2016 (upraveno) Tak u nás se dnes vaří dle kulisrazu. Bábovka (Mirek), utopenci s hořčicí dle roura74a korunu tomu dala moje milovaná když dovalila z makra pikslu jako kráva korinadrových semínekdo zeleniny a la wagoneer když na to koukám; koriandru ("no, menší neměli") teďmáme tak na desetiletí dopředu Upraveno 5. listopadu 2016 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2016 Svíce paní nadlesní z kančí kýty, domácí brusinky, HKŠpenát s knedlíkem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2016 Špenát s knedlíkem???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2016 (upraveno) Vyskytlo se mi doma irské hovězí tak jsem našel inspiraci http://alenkyfood.blog.cz/1103/irsky-gulas-z-dublinu-podle-dariny-allen a hurá na to, ještě cca hoďku a bude uvařeno. Upraveno 5. listopadu 2016 uživatelem honzyk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2016 A výsledek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Ten talíř je boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Knedlík s vajíčkem je takový žrádlo, že v tom onehdá nějaký expert fotil i svoje hodinky Odesláno z mého GT-I8200N pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se