roura74 Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Tady je to ráj kuchtíků, tak si říkam, že tady by můj dotaz mohl být zodpovězen...sháním panvičku cca 28cm na indukci. Univerzalni pouziti maso, omacky atd.Všechny ty tefalove Tescomy a Tefaly stoji za vylizprdel....po tydnu uz nejsou rovne, po pul roce spalene. Co byste mi doporucili do cca 2tisic at to vydrzi krapet dyl?Titan, nerez, litina ?Ja pouzivam titan BAF. Nemuzu si stezovat. asi stoji vic nez 2k, ale maji 10 let zaruku na rovnost dna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Já mám dobrou zkušenost s AMT Gastroguss na mall.cz za 1900 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 (upraveno) diky za odpovedi...ale zatim ste mi moc nepomohli...jeden rika ocel, druhy titan a treti hlinik ... tak to sem tam kde sem byl pred 10minutama Upraveno 29. listopadu 2016 uživatelem efreeti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 No . . . no . . . jak to říct . . . vem to takhle, jseš-li vášnivý cyklista, máš horský kolo veterána s 26 kolama, pak novější s 29,pak na doplnění silničku a starou silničku jako zimáka a uvažuješ nad koloběžkou jseš-li chronomagor = podívej se do hodinkovnice pokud zrovna neprocházíš přechodným one watch guy obdobím jsi-li zapálený kuchtík, není nic nenormálního mít pět šest druhů pánviček pořád je to nejlevnější koníček na tomhle fóru teda dokud nezačneš potřebovat nože a tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 ...a chlast, pak boty, kvalitní čokoládu, ještě klobásy, .... a....a... Peklo tohle fórum! Jinak páni, nemam teď moc čas sem lézt, ale poslední dvě strany velká paráda!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Kup si toto, jsou nafurt. Používám doma i v hospodě ve velké kuchyni, poměr cena / výkon je neskutečný.https://www.kulina.cz/ocelova-panev-mineral-b-element-o-28-cm-de-buyer/d-76627/ Akorát je těžká, což pro domácí použití neva (nemáš to v ruce tři hodiny v kuse myšleno), dá se strčit do trouby.tahle panev je super.. akorat silenej opruz ji cistit.. ja uz ji pouzivam jen na stejky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 (upraveno) Mi se teda ta ocelova be Buyer hodne pozdava... ale obavam se toho ze az bude varit pritulka tak ji jednou sjede houbickou s Jarem, par dratenkou s Cifem a pak uz ji muzu taky vyhodit Upraveno 29. listopadu 2016 uživatelem efreeti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Železná panev bude zahrnuta v dědictví, ta vydrží na věky. Koupil jsem 20cm de buyer na snídaňové vajíčka a supr. Železná panev je na indukci nejlepší, na teflonku jsem měl indukci na 7 a železnou mám na 5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 tahle panev je super.. akorat silenej opruz ji cistit.. ja uz ji pouzivam jen na stejky..Stejky, volske oka, opekane brambory - super. A co za opruz pri cisteni mas na mysli? Ja ji po jidle oplachnu co nejteplejsi vodou z kohoutku, seskrabnu zbytky, utru papirem, par kapek oleje a rozetru. Fertig. Mi se teda ta ocelova be Buyer hodne pozdava... ale obavam se toho ze az bude varit pritulka tak ji jednou sjede houbickou s Jarem, par dratenkou s Cifem a pak uz ji muzu taky vyhodit Ono to neni zas takova katastrofa, kdyz se nekdo splete a umyje ji jarem a dratenkou. Urcite se pak ta panev nemusi vyhazovat, jen je v cudu ta pracne vytvorena patina, ta protipripekaci vrstva. Ale ta se casem sama zase vytvori. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Trochu odbočim a ulevim si tady, sem se to hodí... Včera jsem měl suveréně nejhorší jídlo za poslední dobu. Kuřecí kousky se sezamem v TGI Fridays. Jakože mám kombinaci sladko-slaného docela rád, ta tlamolep-BBQ omáčka ve které se masou koupalo, to bylo něco odporného. Kuchař je na ten cukrovej výtvor asi náležitě pyšnej, jinak se neumim vysvětlit, že mi stejnej blivajz dal na talíř ještě v takový malý misce ; asi kdybych měl málo. Fujtajbl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Stejky, volske oka, opekane brambory - super. A co za opruz pri cisteni mas na mysli? Ja ji po jidle oplachnu co nejteplejsi vodou z kohoutku, seskrabnu zbytky, utru papirem, par kapek oleje a rozetru. Fertig. horka voda sice vetsinu vezme, ale mastnota, hlavne zvenku zustava.. ja na to vzdycky vyplacam pul role kuchynskych uterek.. no a pak mi vadil ten oder masa, kdyz jsem na tom chtel treba delat palacinky.. takze jeste par minut zahrivam vrstvu hrubozrnne soli.. zase uterky.. pak naolejovat.. stejk delam 5-10 min a nejmene stejny cas pak zabere ocista.. chapu, ze v profikuchyni se s tim takhle nemazou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 (upraveno) horka voda sice vetsinu vezme, ale mastnota, hlavne zvenku zustava.. ja na to vzdycky vyplacam pul role kuchynskych uterek.. no a pak mi vadil ten oder masa, kdyz jsem na tom chtel treba delat palacinky.. takze jeste par minut zahrivam vrstvu hrubozrnne soli.. zase uterky.. pak naolejovat.. stejk delam 5-10 min a nejmene stejny cas pak zabere ocista.. chapu, ze v profikuchyni se s tim takhle nemazou Ehm, mažeme to trochu jinak.Tedy pánev na ryby je pánev výhradně na ryby.Na maso je výhradně na maso.Na palačinky máme jinou pánev Ten bordel zvenku - nejhorší jsou usazeniny od plynového hořáku - na to je potřeba spešl čistič, ale na běžnou mastnostustačí běžný odmašťovací prostředek co najdeš v obchodě. edit - jo a pánev má mít patinu, to nejsou hodinky Upraveno 29. listopadu 2016 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 (upraveno) Ja se tesim, az uplne zcerna (a intenzivne na tom pracuju), pak nepujde zadna spina videt. Upraveno 29. listopadu 2016 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Já mám kamaráda kováře a on mi železnej wok prohnal výhní. Nejdřív aby spálil ty bordelózní oleje a pak ho namaatil a repete. I když na něm dělám maso se škrobem, a to se chytá jako blázen, pak otřu a nazdar. Minimální údržba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 ?filo: .. a proto griluji zasadne v noci. (ta spina neni videt) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Ja se tesim, az uplne zcerna (a intenzivne na tom pracuju), pak nepujde zadna spina videt. No pokud si ho nebudeš pravidelně mejt tak Ti zčerná určitě...................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 montemar: sakra chci zase léto, vypadá to parádně Já jsem dneska dělal na rychlovku medaile z vepřové svíčkové ve slanině se sušenými rajčaty a podlité cointreau, jen s bagetou, hrnce na brambory mi už odvezli stěhováci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Taky mi vrtá hlavou ta ocelová pánev. Jestli se tedy fakt za půl roku dno neprohne, to by mě mohlo bavit. Nemám indukci, tu jsem nechtěl, ale klasickou sklo-keramickou desku, ale to by vadit nemělo. Jen váhám jakou velikost, většinou si maso dělám jen pro sebe, tak asi tu 24mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Velikost dna panve by mela korespondovat s velikosti plotynky, prave, aby se predeslo nerovnomernemu ohrevu dna a tim riziku prohnuti. To jsem se docetl na strankach prodejce panvicek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 To právě taky ladí s tou 24cm, protože mám tu střešní velikost na desce 17cm.Večer na to ještě kouknu, snad to doklepnu a možná i objednám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se