Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum

Doporučené příspěvky

Kluci, máte někdo zkušenost s takovými těmi mixéry na smoothie? Ženu zjevně dostal Horst v televizi a dožaduje pod stromeček Nutribulletu. jestli nemáte nějaký návrh na stroj s rozumným poměrem cena/výkon. Přece jen Nutribullet mi přijde na takový krám docela pálka... A jestli je nějaký zásadní rozdíl v kvalitě výsledného produktu ve sklenici. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci, máte někdo zkušenost s takovými těmi mixéry na smoothie? Ženu zjevně dostal Horst v televizi a dožaduje pod stromeček Nutribulletu. jestli nemáte nějaký návrh na stroj s rozumným poměrem cena/výkon. Přece jen Nutribullet mi přijde na takový krám docela pálka... A jestli je nějaký zásadní rozdíl v kvalitě výsledného produktu ve sklenici.

Nutribullet, ten výkonově slabší, máme doma a jsme s ním moc spokojení :-) používáme ho nejen na smoothie. Ale nemám teda srovnání s jinými stroji.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Můj postřeh je že lepší je klasický mixér. Tyhle věci mají úzkou malou nádobu, sice je to cool,

ale hrozně nepraktický na mytí. V podstatě jednoúčelová záležitost, za mě jednoznačný vítěz klasický

mixér, ze kterého si hotový drink naleješ do čeho chceš. Cool flašek je na trhu milion.

Plus mixér = třeba domácí taková ta "zmrzlina" - místo chemie z kelímku v krámě vezmeš jahody nebo

maliny ze zahrádky, hodíš do mrazáku (velký jahody překrájet), zmrzlý je dáš do mixéru, naleješ

trošku smetany na šlehání, kdo chce tak malinko cukru, proženeš pár pulsy a zmrzka je na světě.

Nebo doporučuji zeptat se strejdy googla co to je "frozen margarita" - kouzlo totoho nápoje jsem

objevil ve Vegas na letišti když měl let tři hodiny zpoždění :D proto si to pamatuju . . .

A takhle "zmrzlých" drinků na léto je hafo, i nealko pro děti. A na to je ten smoothie maker

prostě slabý a malý. Just my 2 cents ;)

Odkaz ke komentáři

Děkuji pánové :)

Kmín jsem nedával, Je to tento recept

http://fresh.iprima.cz/recepty/pomalu-peceny-bucek-0

Máš to parádní, taky musím nějaký upéct :)

Ten bůůůůčék... Och...

Bůček vypadá hodně dobře !!!

Ten bůček vypadá moc dobře, česnek a bylinky, žádný kmín?

Odkaz ke komentáři

tommas4: s tou víceúčelovostí máš asi pravdu, už mě to taky napadlo. Trochu s tím mám problém, že klasický mixér je zase o kus větší krám a doma to není nafukovací... Ale co jsem nad tím začal ráno přemýšlet, tak možná touto cestou půjdu

A ta margarita je silný argument pro :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...