roura74 Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 Dnes jsem dovezl od kámošky 14 domácích kuřat v průměrné váze 3kg/ks. Jak kuřata moc nemusím, tak na tyhle se těším. V sobotu půjde na pekáč první. Ještě nevím jestli na zelí, nebo na medu s citronovou kůrou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 (upraveno) Nebuď labuď a pošli jedno směr Prágl Upraveno 7. prosince 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 A dvě do Opavy:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 Kluci, máte někdo zkušenost s takovými těmi mixéry na smoothie? Ženu zjevně dostal Horst v televizi a dožaduje pod stromeček Nutribulletu. jestli nemáte nějaký návrh na stroj s rozumným poměrem cena/výkon. Přece jen Nutribullet mi přijde na takový krám docela pálka... A jestli je nějaký zásadní rozdíl v kvalitě výsledného produktu ve sklenici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 Zrovna včera jsem koukal na vánoční leták Globusu a jeden takový mixer je tam teď kolem pětikila myslim. Vlastní zkušenost ale nemam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 Tak jsem zkusil bůček .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 Nebuď labuď a pošli jedno směr Prágl Posílal jsem ho, ale prej se mu blbě letí s oškubanýma křídlama. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 Kluci, máte někdo zkušenost s takovými těmi mixéry na smoothie? Ženu zjevně dostal Horst v televizi a dožaduje pod stromeček Nutribulletu. jestli nemáte nějaký návrh na stroj s rozumným poměrem cena/výkon. Přece jen Nutribullet mi přijde na takový krám docela pálka... A jestli je nějaký zásadní rozdíl v kvalitě výsledného produktu ve sklenici.Nutribullet, ten výkonově slabší, máme doma a jsme s ním moc spokojení :-) používáme ho nejen na smoothie. Ale nemám teda srovnání s jinými stroji. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 Posílal jsem ho, ale prej se mu blbě letí s oškubanýma křídlama. :-) Se akorát vymlouvá, pták jeden... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 Tak jsem zkusil bůček .. Máš to parádní, taky musím nějaký upéct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 Ten bůůůůčék... Och... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 Bůček vypadá hodně dobře !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 Kluci, máte někdo zkušenost s takovými těmi mixéry na smoothie? Ženu zjevně dostal Horst v televizi a dožaduje pod stromeček Nutribulletu. jestli nemáte nějaký návrh na stroj s rozumným poměrem cena/výkon. Přece jen Nutribullet mi přijde na takový krám docela pálka... A jestli je nějaký zásadní rozdíl v kvalitě výsledného produktu ve sklenici. Můj postřeh je že lepší je klasický mixér. Tyhle věci mají úzkou malou nádobu, sice je to cool,ale hrozně nepraktický na mytí. V podstatě jednoúčelová záležitost, za mě jednoznačný vítěz klasickýmixér, ze kterého si hotový drink naleješ do čeho chceš. Cool flašek je na trhu milion.Plus mixér = třeba domácí taková ta "zmrzlina" - místo chemie z kelímku v krámě vezmeš jahody nebomaliny ze zahrádky, hodíš do mrazáku (velký jahody překrájet), zmrzlý je dáš do mixéru, naleješ trošku smetany na šlehání, kdo chce tak malinko cukru, proženeš pár pulsy a zmrzka je na světě.Nebo doporučuji zeptat se strejdy googla co to je "frozen margarita" - kouzlo totoho nápoje jsemobjevil ve Vegas na letišti když měl let tři hodiny zpoždění proto si to pamatuju . . .A takhle "zmrzlých" drinků na léto je hafo, i nealko pro děti. A na to je ten smoothie makerprostě slabý a malý. Just my 2 cents Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 Ten bůček vypadá moc dobře, česnek a bylinky, žádný kmín? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 Děkuji pánové Kmín jsem nedával, Je to tento recept http://fresh.iprima.cz/recepty/pomalu-peceny-bucek-0 Máš to parádní, taky musím nějaký upéct Ten bůůůůčék... Och... Bůček vypadá hodně dobře !!! Ten bůček vypadá moc dobře, česnek a bylinky, žádný kmín? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 tommas4: s tou víceúčelovostí máš asi pravdu, už mě to taky napadlo. Trochu s tím mám problém, že klasický mixér je zase o kus větší krám a doma to není nafukovací... Ale co jsem nad tím začal ráno přemýšlet, tak možná touto cestou půjdu A ta margarita je silný argument pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 A co teprve jahodová frozen margarita . . . takový krásný start léta si nechat ujít . . .raději bych vyhodil jeden starý hrnec a místa je dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 Koupil jsem frothie optimum 9400, je dražší ale rozmixuje i tvrdé ovoce a zeleninu, koktejly jsme dělali celé léto a podzim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 Chleba tu máme výborný, i různé housky a tak, ale rohlíky ne a občas se mi po nich zasteskne. A jak KFL napsal, že je peče podle Vaňka tak mě nakopl a dneska jsem to zkusil taky. Napoprvé to dopadlo super, takové malé banketky, příště je udělám větší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 Sehr gut! Taky se na ně chystam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se