Ondrej71 Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Domácí majonéza, domácí housky, doma namleté hovězí a děláme hambáče. Fotka výsledného výrobku neni nic extra, protoze jak jsem ochutnal tak už jsem nemohl fotit a ted už není co fotit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhulak Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Já dnes dělal trošku "co dům dal"... Krkovička pečená s francouzskou hořčicí, kobzolema a tymiánem. K tomu kotel cibulového "čatní" a zmizelo to tak rychle, že jsem nestihl udělat jediný dokumentační snímek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 (upraveno) dnes jsem si dal za cely den jen zavinace a opravdu jsem si pochutnaledt.: a na stedrej den mam prichystane hovezi, hodim ho na gril, zapiju rumem.. Upraveno 22. prosince 2016 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 .. volne prelozeno.. depka kvuli zensky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 (upraveno) Perníková osada drahé polovičky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. (sám jsem si radši zakrojil uzenýho) Upraveno 22. prosince 2016 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Pánové, kdo má zkušenosti s ukuchtěním pstruha nebo sivena. Dneska jsme s manželkou koupili 3 pstruhy (nebo siveny) v sádkách společně s vánočním kaprem. Jak dlouho je pečete(minuty), na čem(máslo?). A vůbec, co by jste v tomto směru poradili.Když si to dám v restauraci, tak mi to nějak víc chutná, než když si to uděláme doma. Mám to hrozně rád, ale připadá mi, že děláme nějakou chybu. Zvlášť dneska jsme s tím nějak víc zápasili. Už dlouho jsme to nezkoušeli a nějak to nebylo ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Vzhledem k tomu, že zítra k večeři bude na talířích skoro všude to samé (minimýlně ten br salát), tak jsem se chtěl zeptat, jaký kdo máte recept. Já jsem právě dal vařit brambory a udělám ho již dnes večer, ať je na zítra uležený, ale pouštím se do toho na Vánoce poprvé, tak budu rád za tipy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 my letos zkusíme lehčí verzi od CUketky http://www.instagram.com/p/BOFUEQYBph7/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Jo tak přesně ten recept jsem si dnes taky otevřel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Já dělám majonézovej s vařenou mrkví, celerem, petrželí a vejci natvrddo, do toho samo zavařená okurka, spařená cibule, sůl, pepř a trochu láku z okurek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 cuborg: já taky + kukuřice, hrášek, kousek točeňáku, trochu hořčice, trochu octa, ... Dělám to v lavoru pro cca 12 lidiček (povinně a každoročně) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stratom Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Dělám to uplne stejne. Jeste přidávám trochu obyčejný hořčice. Já dělám majonézovej s vařenou mrkví, celerem, petrželí a vejci natvrddo, do toho samo zavařená okurka, spařená cibule, sůl, pepř a trochu láku z okurek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Já cibuli nespařuju, dávám na hrubo nakrájenou šalotku kterou lehce opeču na oliváči. Někdy místo vajíček natvrdo, dělám míchaný. Nedávám sterilovanej hrášek, ale mraženej cukrovej, lehce povařenej ve slané vodě. Zbytek klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Já dělam víceméně klasiku, kterou jsem si postupem času lehce vytunil a takhle chutná celé rodině. Brambory krájim na kostičky ručně, ne přes protlačovací kolečko. Cibule za syrova a hodně najemno / dá se i šalotka, ale u nás tam prostě patří klasická. Mrkev, celer, kyselá okurka, vejce. Jablko (Granny Smith) okrájené. Půl mayo, půl bílý jogurt. Hořčice medová dijonská a dávám docela dost. Podle konzistence trochu láku z okurek, případně si nechávám tak 2-3 lžíce vody, ve které se vařila zelenina. Sůl, pepř. Dělám ho zásadně den předem a na Štědrý den před podáváním ještě dochutim, protože se rozleží. @roura: Míchaný vejce do br.salátu slyšim prvně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Nikto nerobite vareny sladkokysly nalev? Vo vode varit zeler s korenim (nove, cierne koriander) a po chvili varenia dochutit cukrom a octom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Přes svátky to bude spíš czech classic, tak dneska mexico - kuřecí quesadillas, s chilli, koriandrem a čedarem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 saláty děláme letos dva nebo tři, máme sešlost, takže bude i verze bavorského br. salátu- brambory na loupačku na kolečka tak 5mm tlustá do toho salatová neloupaná okurka (nebo okurek, podle toho z které části země jste nakrájená na V kráječi na kolečka tenká jako papír do toho na stejně tenká kolečka cibule(není nutná, je verze i bez cibule, s cibulí syrovou, s cibulí spařenou či v octu odleženou) sůl, mletý pepř vše při pokojové teplotě se zaleje horkým vývarem a lehce promíchá horký vývar a škrob z brambor udělají svoje, salát je kompaktní salatová konzistence, nerozbijte brambory při michání podává se vlažný, příjemná změna oproti klasice ledově vychlazený brsalát a horký řízek / vodní vorel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Děláme klasiku, jako Cuborg a Stratom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 (upraveno) saláty děláme letos dva nebo tři, máme sešlost, takže bude i verze bavorského br. salátu- brambory na loupačku na kolečka tak 5mm tlustá do toho salatová neloupaná okurka (nebo okurek, podle toho z které části země jste nakrájená na V kráječi na kolečka tenká jako papír do toho na stejně tenká kolečka cibule(není nutná, je verze i bez cibule, s cibulí syrovou, s cibulí spařenou či v octu odleženou) sůl, mletý pepř vše při pokojové teplotě se zaleje horkým vývarem a lehce promíchá horký vývar a škrob z brambor udělají svoje, salát je kompaktní salatová konzistence, nerozbijte brambory při michání podává se vlažný, příjemná změna oproti klasice ledově vychlazený brsalát a horký řízek / vodní vorel ten děláme v průběhu roku, výborná příloha. Dáváme teda jarní cibulku, syrovou Upraveno 23. prosince 2016 uživatelem pebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Tak salát mám hotov a teď druhá naše klasika. Děláte taky? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se