Juraj11 Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 Pro velký úspěch zase bůček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 (upraveno) Hele jak to presne delas? Ja takovoudle sklenenou misu mam ale bucek proste vzdycky zkurvim. Upraveno 27. prosince 2016 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhulak Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 Hele jak to presne delas? Ja takovoudle sklenenou misu mam ale bucek proste vzdycky zkurvim.Jakože ho hned sežereš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 (upraveno) Naposled se to ani nedalo sezrat, mam z bucku velkej komplex menecennosti. Upraveno 27. prosince 2016 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhulak Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 To si mu musel provést cosi hrozného... Aby se bůček nedal sežrat, to bych myslel, že ani nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 To jste byli pěkně přežraný, že to tu tak dlouho stálo...:-)Tak se taky přidávám: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 Bůček vypadá sqvjele!U nás dnes ku.stehna ala KFC, bramboro-batátové hrany, chilli mayo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 Zmizíku, jak můžeš bůček zk...it?Trouba na 190 a do zlatova.. Česnek a cibulka je lahůdka navíc. Hlavně nesmíš dělat tenké plátky. Centimetr minimálně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 Zmizíku, jak můžeš bůček zk...it?Trouba na 190 a do zlatova.. Česnek a cibulka je lahůdka navíc. Hlavně nesmíš dělat tenké plátky. Centimetr minimálně.V remosce ho vzdycky nejak zkurvim. Asi maly kousky nebo co teda a pripalim to vzdycky trochu asi. Nejhorsi, ze se nevytvori ani takovy to sadlo, jak je tak dobry zastudena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 Jestli ho děláš v remosce, udělej tedy tlustší plátky a první hodinu zakrej alobalem, ať se vypeče. Pak už odkrytý do zlatova. Ale dle mne je lepší v troubě. Na první půlhoďku do rozpálený trouby, zatáhnout na 200st, zakrýt a pomalu na 190 hoďku a pak do zlatova odkrytý. Jestli pod nej dáš nahrubo česnek a cibulku ( doporučuji ), podlej trochou černeho piva. Sůl, pepŕ. Snad trochu kmínu. To nejde neudělat !!! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 Dik. Co to je 'podlej trochu'? Do jaky vejsky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 Moje mamá dela famozni bucek v remosce ale nechci se ji ptat, aby si nemyslela, ze varim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 (upraveno) Zmiziku zkus "Momofuku" bucek, naloz ho do smesi soli a cukru, o trochu vic cukru, rekneme 6 lzic cukr a 4 lzice sul.Naloz ho v celku bez kuze, je dulezity aby nahore zustala vrstva tuku, prekrej fresh folii a nech v lednici lezet 6-24 hPak slej uvolnenou vodu, hrube rukou setri prebytky soli a cukruPrendej do pecici misky kam se jen tak tak vejde, pec na 220 hodinu (prelevej vypekem po cca 15 min) lehce cernejch mist se neboj, kdyz se zacne vic palit sundej teplotu, kazda trouba pece jinak, kdyz bude vypek mizet podlej trochu vodou. Pece se to vcelku Po hodine dej troubu na 100 a nech dalsi hodinuje treba poradnej kus, alepson 2 kg Pak nakrajej na tenky platky Upraveno 27. prosince 2016 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Bobe, to vypadá náramně. Vyzkouším..Zmizíku, podlejt jen trochu, spíš aby se nepřipálila cibule a česnek než bůček pustí vlastní tuk. Co já vím, jen tak max 5mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ričko Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 s cukrem jsem to ještě nezkoušel. Musím průbnout. Věřím, že to bude pecka. Jinak pokapat medem to funguje báječně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Ok pánové, díky a provedu asap. Tzn. snad někdy dlouho po svátkách, já sem zvyklej to na posezení sežrat sám. Všem ostatním se bůček hnusí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Žena uvařila luxusní zelovku /kyselicu/ s uzeným,ještě teď mám mastnů hubu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 (upraveno) Milisi, prave jsme bucek dojedli. Po navratu z Sem vzal dopolko bucek, korenovou zeleninu, cesnek, kmin. Z lidlu kysany zeli. Do smaltovaneho pekacku petrzel, mrkev, cesnek, celer na dno. Bok promnut soli a zasypan kminem. V 11:00 na 150. Prikryt a trapit 6 hodin. Pani na lyze nesla, hlidala. Ten bok je pak takovej uz bez vrstev tlusty-libovy-tlusty. Vsechno se prolne dokupy. Finale ctvrthodku pod gril plnej ceres kvuli kurce. Pak ten bok vyndas, natrhas vidlickou (nuz nepotrebujes), ostrym nozem krupnes tu kuzi pro toho, kdo ji rad. Nastouchas brambory se syrovym nalozenym zelim. Nalejes sklenku cerveneho. No a ted cela familie lezi, davaji pana Voka na Prime a koukám, vsichni chrapou Upraveno 28. prosince 2016 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Jen jak to po tobě čtu tak úplně cejtim jak mi kornatěj tepny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Žena uvařila luxusní zelovku /kyselicu/ s uzeným,ještě teď mám mastnů hubu :-) Na zelnici, jak se tady říká, mám už dlouho zálusk. Já jsem dnes vařil čočkovou ála Indie, tedy se zeleninou, zázvorem, chilli.... Večer jsem zpracoval zbytky z krůty a upekl sekanou s brusinkami .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se