Návštěvník Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Jen kousek kazdej. Je to trosku syty, no. Zitra posportujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Žena uvařila luxusní zelovku /kyselicu/ s uzeným,ještě teď mám mastnů hubu :-)Já ti dám zelovku. Že ti huba neupadne. Čistokrevná kapustnica je to!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Něco tak odporného jako kapusta bych do huby nedal :-) Jedině kysané zelé,kyselé . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Kapusta je slovensky zelí. Vánoční kapustnica je teda něco jako ta tvoje "zelovka", akorát to tak nějak hezčeji zní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Na zelnici, jak se tady říká, mám už dlouho zálusk. Já jsem dnes vařil čočkovou ála Indie, tedy se zeleninou, zázvorem, chilli.... Večer jsem zpracoval zbytky z krůty a upekl sekanou s brusinkami ....Jen takový tip,je nutné uvařit ty brambory zvlášť /do poloměkka/ a pak je teprve dát do zelovky.V kyselém se totiž neuvaří a zůstanou tvrdé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Kapusta je slovensky zelí. Vánoční kapustnica je teda něco jako ta tvoje "zelovka", akorát to tak nějak hezčeji zní Dyť vím,né,jen také trochu rýpu Kyselica a basta a z kysaného zelé :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Mam cerstve domace klobasy a nemam chladnu tmavu vetranu miestnost. Myslite ze preziju v chladnicke ? Alebo ich dat radsej do nejakej papierovej krabice a nechat vonku ? Nezmrznu ? Dakujem za rady ako ich spravne uskladnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Doteď jsem měl uzené bůčky venku na balkóně a v pohodě.Ano,lépe do papíru,jak igelitu,pokud do lednice,tak navolno a studené.V igelitu se můžou zapařit a zplesnivět /ne hned,ale po čase/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Mam cerstve domace klobasy a nemam chladnu tmavu vetranu miestnost. Myslite ze preziju v chladnicke ? Alebo ich dat radsej do nejakej papierovej krabice a nechat vonku ? Nezmrznu ? Dakujem za rady ako ich spravne uskladnit.Sežrat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Jen takový tip,je nutné uvařit ty brambory zvlášť /do poloměkka/ a pak je teprve dát do zelovky.V kyselém se totiž neuvaří a zůstanou tvrdé.Já tam brambory nedávám vůbec. Dělám klasickou brkaši s mlékem a tu si každý přidává podle chuti. Hezky to kapustnicu zahustí a zjemní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Na zjemnění zakysaná smetana a na zahuštění domácí jíška či jen "záklechtka" z hladké mouky a rozředěné trochou vývaru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Jen jak to po tobě čtu tak úplně cejtim jak mi kornatěj tepnyJá bych si hned nechal zkornatět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Jen takový tip,je nutné uvařit ty brambory zvlášť /do poloměkka/ a pak je teprve dát do zelovky.V kyselém se totiž neuvaří a zůstanou tvrdé. Jj brambory bývaly zvlášť :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 V dost receptech to "umělci" vaří dohromady se zelím.I tchýně si kdysi chtěla ušetřit nádobí a pak se divila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Hele jak to presne delas? Ja takovoudle sklenenou misu mam ale bucek proste vzdycky zkurvim.Kupeju bucek z Lidlu,nakraju cca 1cm platky.Do misy dam cibuli na kolecka,4-5 strouzku cesneku na platky na to bucek, posolim popeprim,okminuju a pridam par kulicek koriandru.Podleju asi deci vody a dam potit na 140 vrch i spodek. Po hodine odeberu stavu,necham jen na dne a valim na 220 a dolevam vypek nez se dozlatova vypece Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Přidám pár fotek z přípravy večeře.Pečený morčák, koriandrové brambory s máslem, sladké baby karotky s chilli, jogurtový "dresing" se třemi druhy pepře.Snad z fotek trocha vůně zavane :-)Ty karotky byly samostatně pečené v hrníčku. Odesláno z mého ASUS_Z00A pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 (upraveno) Trojan: Vůně z toho zavanula dost... A mimo to Žrádlo (schválně píšu s velkým, tohle si to zaslouží) i ty fotky působí na oko super dojmem, takový vyloženě příjemný set. Upraveno 28. prosince 2016 uživatelem lloffass Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Já dnes sushi k obědu a večer u nás už vlastně tradiční kotlety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Takhle dopadla ta sekaná ze zbytku krůty. Holt světlý maso, ale povedla se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Takhle dopadla ta sekaná ze zbytku krůty. Holt světlý maso, ale povedla se.My dáváme k drůbeži nebo králíku do sekané kus bůčku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se