Návštěvník Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 Sakra chlapi, já kvůli vám budu mít játra ve stavu foie grasČoveče. Já čuměl, jak to je jednoduchy a zaber na tucnost maly. Kýta, sul, praganda, med, voda.
orite Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 Zdravim,potřeboval bych malou radu. Dostala se ke mě jelení kýta a hřbet. A zaboha nevim jak jednotlivý kousky udělat. Se zvěřinou moc zkušeností nemam...Nějakej super tip?Díky
tommas4 Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 Zdravim,potřeboval bych malou radu. Dostala se ke mě jelení kýta a hřbet. A zaboha nevim jak jednotlivý kousky udělat. Se zvěřinou moc zkušeností nemam...Nějakej super tip?Díky Hřbet je nejkvalitnější část, z mladého kusu medailonky a a další minutkové úpravy,ze staršího kusu na pečení, vhodné k tomu jsou vždy houby, slanina, brusinky a podobné potraviny. Kýta je druhá nejkvalitnější část, na guláš je jí samozřejmě škoda, ideální je na dušenínebo na pečení.
Moty Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 Na tom mase je krasne videt, jak ho mas vevnitr krvavý:-)))Lahoda nejvetsi
martar Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 Pokus o slanej štrůdl. Poučení pro příště: špenát musí být víc osolený, dochucený, a vysušený, než když se dělá jako příloha. A takový ten záhyb těsta ve špenátu taky není dobrý nápad, těsto tam zůstalo nedopečené a moučnaté. Příště matroš jen t?stem zavřu jako kapsy..
ričko Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 Zdravim,potřeboval bych malou radu. Dostala se ke mě jelení kýta a hřbet. A zaboha nevim jak jednotlivý kousky udělat. Se zvěřinou moc zkušeností nemam...Nějakej super tip?Díky Jak píšou kolegové, hřbet na minutku. Kýtu bych dneska naložil a zítra k obědu by byla vynikající svíčková, nebo třeba šípková. K tomu domácí knedlík dělaný na páře. Delikatesa maximální...
Rici-Pici Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 Kuře po Indicku v kotlíku s ML FCB
Rici-Pici Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Odesláno 19. února 2017 Dnes kapřík trochu jinak než smažený
Rici-Pici Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Odesláno 19. února 2017 A k večeři krém z červené řepy s nočkem kozího sýra a knackenbrot - nemám nic zelenýho na ozdobu ( lístek bazalky?)
Frostie Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Odesláno 19. února 2017 Perfektně by se k tomu hodila máta, nebo i ta bazalka
Hasňa Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Odesláno 19. února 2017 Perfektně by se k tomu hodil chleba s hořčicí a uzeným.
Frostie Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Odesláno 19. února 2017 Perfektně by se k tomu hodil chleba s hořčicí a uzeným.to se ale právě v receptu stalo několik chyb... :-)
tommas4 Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 asi se pustím do domácí výroby šunky vrátil se mi ze servisu nářezák, už ho na těch pár týdnů do provozu nepustím a půjde se mnou domů, udělám si cenu spolehlivej Beckers 300mm nůž, po pěti letech jak nový, "lázně" mu udělaly dobře a to teda bude šunka na plátky jako
Xenomorfus Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 .......... vrátil se mi ze servisu nářezák,........... spolehlivej Beckers 300mm nůž, po pěti letech jak nový, "lázně" mu udělaly dobře ....... ...... Beckersy jsou slusne, pomer vykon/cena solidni. Ma sice nektera slabsi mista, ale pro "domaci" pouziti super.Jooo, zavan "starych" casu...
tommas4 Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 pravda, cena/výkon nepřekonatelnýani v hospodě nejsme žádný lahůdkářství, takže nakrájet sýry a uzeniny na snídaně pro 150 lidí hravě zvládá
Xenomorfus Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 Sakra, 6 let sem ty masiny opravoval. Tedy hlavne automaty, konvektomaty, balicky, linky,..., Beckers, Berkel, Deko, S.A.M., Bizerba, Scharfen, Manconi, Eloma, Rational, Retigo,....nostalgie.No nic, diky, du na jedno to zapit...
tommas4 Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 (upraveno) Chceš na cestu vyfotit konvekťák? Mám tu i na 20 GN Upraveno 21. února 2017 uživatelem tommas4
Maxel Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 Ještě poslední zbytek pštrosa, s volským vokem, rajčaty a dipem z řeckého jogurtu a ricotty. Bašta!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se