Ragoon Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2017 Ja budu taky rad kdyz to bude vse pohromade, dik 15 Sent from my iPad using Tapatalk
marosh Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2017 (upraveno) Hele, já se do fronty psát nebudu, bo to je zbytečné, ganz...Takových milců Tvého žrádla, Maxeli, tu bude tak minimálně ku stovce. Mě nevyjímaje. Upraveno 14. srpna 2017 uživatelem marosh
Radek124 Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2017 Já se nehlásím - stačí mi jak nad Radkovýma dobrotama slintám pod bohulibou záminkou "studia hodinek na Chronomagu".Při představě že bych měl k tomu sjíždět ještě kulinářskej blogísek mi hladina cholesterolu stoupá do nebezpečných hodnot
stampee Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2017 (upraveno) 16 at se nam sbihaji sliny na úrovni Upraveno 14. srpna 2017 uživatelem stampee
tommas4 Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2017 Když jedu na jih tak nevynechám příležitost se tu najíst. Tuhle hospodu miluju, v denní nabídce Tafelspiz, co víc si přát?
ondra.palas Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2017 Už jsem se delší dobu nedostal do Zlína, ale kdykoliv je šance, Johana nevynechám!
Maxel Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2017 (upraveno) Zas jednou něco obyč. Chřest, holandská, grilovaný prso se zázvorem a koriandrem. Pomalu se smiřuju s tim blokem, to bude marast ciwe Kecam... díky všem za podporu! Upraveno 19. srpna 2017 uživatelem Maxel
mondeo2 Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2017 tvl proč mi to připomíná přejetýho facehuggra ? Ale sežral bych to i teď v noci...................
Maxel Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2017 (upraveno) Sem v týdnu čučel na vetřelce, byl to záměr Máš bludišťáka! Upraveno 19. srpna 2017 uživatelem Maxel
Návštěvník qoyi Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2017 Ještě by to chtělo recept, dneska sem na tu divnou zeleninu čuměl v krámu.
monika1910 Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2017 Sice som stratila prehlad o predbeznom poradi prihlasenych, ale na blog sa tesim... Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Xenomorfus Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2017 V 19. 8. 2017 v 22:34, Maxel napsal: Sem v týdnu čučel na vetřelce, byl to záměr Máš bludišťáka!Nekdo mne volal?
Maxel Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2017 (upraveno) Na nedělní pozdní oběd / brzkou večeři burgery co dům dal. Ingredience do masa jsem zapoměl cvaknout, tak tentokrát jen textově. Je to v podstatě taková variace na holanďáky: krůtí mleté 500g, půl deci smetany 33%, jedno vejce, 2 lžíce strouhanky (kukuřičná), dvě hrsti strouhaného sýra (chedar), hrst na malé kostičky nasekané uzené pancetty, čerstvý tymián, sůl (vopatrně) a pepř. Vytvarovat burgery, do středu vmáčknout důlek (aby se neudělala boule) a vrazit do trouby na 180st. / půl hodiny. Po půlhodině otočit, vypnout vzduch a hodit pod gril. Z každé strany 5-10min na barvu. Vypnout forsáž, na každej burger naložit (dle preference) porci sýra a nechat dojet. Zbytek ingrediencí dle fantazie a zásoby kuchyňské. V mém případě: žitný chléb zbavený kůrky a opečený nasucho na pánvi, leďák, červená cibule, rajče, čekup a medová dijonská. Žádná velká kulinařina, ale na talíři nic nezbylo.Bon apetit. Upraveno 20. srpna 2017 uživatelem Maxel
DavidLC Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2017 Sousedský potlach, různé hovězí z Kaufu z DDR a dobrý, taky se vše sežralo.....
Radek124 Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2017 Kuřecí cecky na slanině, čerstvých rajčátkách, žampionech a nivě se smetanou, multikulturně obohaceno Tandoori karíčkem - a po vyblejsknutí bohatě zasypáno ještě čerstvou Rukolou (s ní už to nevypadá tak výživně, zato chuťově k tomu sedne skvěle)...
Návštěvník km.kmk Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2017 Hospodska klasika. .. Kuře šunka sejra. ..
Návštěvník qoyi Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2017 Bůček strips, nic k prezentaci, ale mam hezkej nůž ...
Návštěvník qoyi Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2017 Pod knedlíkama a na pekáči. Ono to bylo i takhle dost mastný.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se