Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Hele, já se do fronty psát nebudu, bo to je zbytečné, ganz...

Takových milců Tvého žrádla, Maxeli, tu bude tak minimálně ku stovce. Mě nevyjímaje.

Upraveno uživatelem marosh
Odesláno

Já se nehlásím - stačí mi jak nad Radkovýma dobrotama slintám pod bohulibou záminkou "studia hodinek na Chronomagu".

Při představě že bych měl k tomu sjíždět ještě kulinářskej blogísek mi hladina cholesterolu stoupá do nebezpečných hodnot :skull:  

Odesláno (upraveno)

Zas jednou něco obyč. Chřest, holandská, grilovaný prso se zázvorem a koriandrem.

Pomalu se smiřuju s tim blokem, to bude marast ciwe :D Kecam... díky všem za podporu!

post-37766-0-29830800-1503172537_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Maxel
Návštěvník qoyi
Odesláno

Ještě by to chtělo recept, dneska sem na tu divnou zeleninu čuměl v krámu.  :lol2:

Odesláno (upraveno)

Na nedělní pozdní oběd / brzkou večeři burgery co dům dal.

Ingredience do masa jsem zapoměl cvaknout, tak tentokrát jen textově. Je to v podstatě taková variace na holanďáky: krůtí mleté 500g, půl deci smetany 33%, jedno vejce, 2 lžíce strouhanky (kukuřičná), dvě hrsti strouhaného sýra (chedar), hrst na malé kostičky nasekané uzené pancetty, čerstvý tymián, sůl (vopatrně) a pepř.

Vytvarovat burgery, do středu vmáčknout důlek (aby se neudělala boule) a vrazit do trouby na 180st. / půl hodiny.

a377e8fff4dbedb065a28ec213513b22.jpg

bd4724ee8c47ee1a03371540ef7cd696.jpg

Po půlhodině otočit, vypnout vzduch a hodit pod gril. Z každé strany 5-10min na barvu. Vypnout forsáž, na každej burger naložit (dle preference) porci sýra a nechat dojet.

07f97bdb1810cc2d5b3a83769cc5528d.jpg

Zbytek ingrediencí dle fantazie a zásoby kuchyňské. V mém případě: žitný chléb zbavený kůrky a opečený nasucho na pánvi, leďák, červená cibule, rajče, čekup a medová dijonská.

4207c7acfc1b1083acaf0fa99a591df9.jpg

Žádná velká kulinařina, ale na talíři nic nezbylo.

Bon apetit.

604eaf36d710ebc93c6a0854707b7bb4.jpg

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

Kuřecí cecky na slanině, čerstvých rajčátkách, žampionech a nivě se smetanou, multikulturně obohaceno Tandoori karíčkem - a po vyblejsknutí bohatě zasypáno ještě čerstvou Rukolou (s ní už to nevypadá tak výživně, zato chuťově k tomu sedne skvěle)...

post-18308-0-94930300-1503605381_thumb.jpg

Návštěvník qoyi
Odesláno

Pod knedlíkama a na pekáči. Ono to bylo i takhle dost mastný.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...