Návštěvník Kamil Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 neskor ked tak hodim par mojich jedal co mam na menu Uz tady mela byt! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 (upraveno) tak jednu mam.LOSOS blba fotka,ale v skutocnosti to vyzeralo krajsie Upraveno 21. března 2011 uživatelem jamikadze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 Uz tady mela byt! Sháníš inspiraci do Bázlu? Roman mi říkal, že to máme s polopenzí :D . Ale žádný kolínka s vegetou, leda tak pro princátko z Perníkova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 Tak jo chlapi, jak to u Vás dnes vypadá? Já mám teda rozpracováno: - hrachovku s kořenovou zeleninou - vepřovou kýtu na smetaně a tymiánu (ta bude s knedlíčkem) a rožnovský gulášek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 ja jdu dat posledni sanci olomoucke Primavesi, uroven gastronomie v tomto regionu je tragicka ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 ja jdu dat posledni sanci olomoucke Primavesi, uroven gastronomie v tomto regionu je tragicka ... Nám mrzákům vozí domů jídlo Indové. Chicken vindaloo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 ja jdu dat posledni sanci olomoucke Primavesi, uroven gastronomie v tomto regionu je tragicka ... Tak jak to dopadlo? Já tam byl poprvé a naposledy někdy před dvěma lety a stálo to fakt za prd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 Tak jak to dopadlo? Já tam byl poprvé a naposledy někdy před dvěma lety a stálo to fakt za prd Nastesti tam byla nejaka akce, tak jsem vyrazil dolu do moravske. Naprosto super, atmosfera, obsluha i jidlo bez chyby. Jen mensi vyber vina, ale vzhledem k charakteru kuchyne to lze odpustit. Fakt slusny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 Tak, dneska mně došly semínka feferónek a tý citrónový trávy. Mám to nechat nějak naklíčit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 Tak, dneska mně došly semínka feferónek a tý citrónový trávy. Mám to nechat nějak naklíčit? sezobej to, je to rychlejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 Dnešní "mňamka" na U1 - polévka s celestýnskými nudlemi, hovězí svíčková s knedlíkem. Z důvodu mé nemohoucnosti sežráno "po mazácku", tj. bagrem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 sezobej to, je to rychlejší To zrovna, jedno semínko stálo i 6,-Kč! Nejsem Rockefeller. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 To zrovna, jedno semínko stálo i 6,-Kč! Nejsem Rockefeller. a co za Chilli stoji 6Kc/ks? To su potom bohac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 a co za Chilli stoji 6Kc/ks? To su potom bohac No, nebo já sem trubka. Třeba Pasio Bajio, Bolivijská duha nebo guatemalská paprička šílenství. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 paprička šílenství. Tydle už jíš celkem dlouho, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 Tydle už jíš celkem dlouho, co? Dneska mám nachystáno na sójový chilli con carne. Už se těším na halucinogenního kojota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 Dneska mám nachystáno na sójový chilli con carne. příprava ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 příprava ?? No... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 Konecne se mi podarilo sehnat Philadelphia cheese, tak se chystam na "opravdovy" cheesecake. S vysledkem se pochlubim, tedy pokud bude cim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 Tak, dneska mně došly semínka feferónek a tý citrónový trávy. Mám to nechat nějak naklíčit? Poslal jsem ti SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se