Návštěvník Kamil Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 Zkuste si test gastronomických znalostí znalostí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 Byl to těžký test, i já jsem s ním měl problémy....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 Byl to těžký test, i já jsem s ním měl problémy....... Jsme na tom stejně. Taky`s nevěděl otevření šampáňa šavlí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 Ne, nějakou speciální mixovanou zeleninu..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 tak za 14, ale sabrage sem věděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 Zkuste si test gastronomických znalostí znalostí. 15 ze 16...doc2.doc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 Byl to těžký test, i já jsem s ním měl problémy....... jak šoupneš Prnt Scrn rovnou do vlákna? prosím polopatě...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 15 bodů, ale tak 4 jsem tipoval :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 Polopatě - nevím.....nejdřív jsem to uložil přes malování (ctrl+v) jako .jpg, ořízl a pak vložil jako standartní obrázek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 Taky 15/16. Dementní debarasér .... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 Jsme na tom stejně. Taky`s nevěděl otevření šampáňa šavlí? Taky tak, jen to šampiko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 Taky tak, jen to šampiko. sabráž? taková školácká chyba? tady za plný počet já ty polrajchy a cukety prostě neflákám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 (upraveno) sabráž? taková školácká chyba? tady za plný počet já ty polrajchy a cukety prostě neflákám a zde skoropovinnou řepu dáváš...? EDIT: miluju sterilovanou řepu, ale domácí, ne tu kupovanou.... a mám recept na rychloverzi Upraveno 7. dubna 2011 uživatelem milosklikar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 EDIT: miluju sterilovanou řepu, ale domácí, ne tu kupovanou.... a mám recept na rychloverzi na tu se přece chodí za prarodičema, strouhaná s křenem? ale ani ty mini řepy třeba s márksenspencra neurazí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 16/16 - ale jednou jsem si tipnul, abych tu nedelal hrdinu. Ale na otazku "z ceho se vyrabi vegeta" bych odpovedet nedokazal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 (upraveno) Teď jsem chvíli přemýšlel, jestli bych to neměl dát spíš do vlákna "Co mě právě naštvalo". Ale mě to neštve právě teď, mě to štve už dlouhodobě!Co?Že nám Kuchařům furt saháte na Vegetu.Ale bez ní by některá Díla nebyla to Ono! Posuďte sami: Upraveno 10. dubna 2011 uživatelem lib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 Teď jsem chvíli přemýšlel, jestli bych to neměl dát spíš do vlákna "Co mě právě naštvalo". Ale mě to neštve právě teď, mě to štve už dlouhodobě! Co? Že nám Kuchařům furt saháte na Vegetu. Ale bez ní by některá Díla nebyla to Ono! Posuďte sami: A k čemu konkrétně, Libore, proboha tady potřebuješ vegetu??? Já myslím, že tohle jídlo, složený z 83 % z cholesterolu (a ten zbytek ingrediencí vlastně jenom urychluje cestu cévní sraženiny k srdci ) má samo o sobě tolik chutí, že by mohlo doučovat vegetu ve večerní škole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 10. dubna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 Taky jsem v testu skončil na šavlích....15/16 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 (upraveno) A k čemu konkrétně, Libore, proboha tady potřebuješ vegetu??? Já myslím, že tohle jídlo, složený z 83 % z cholesterolu (a ten zbytek ingrediencí vlastně jenom urychluje cestu cévní sraženiny k srdci ) má samo o sobě tolik chutí, že by mohlo doučovat vegetu ve večerní škole. vřele souhlasím, ještě bych na to nasekal nadrobno chilli papričku a tu vegetu bych v zimě nasypal na chodník, by si lid na ledu držku nerozbil. Upraveno 10. dubna 2011 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 vřele souhlasím, ještě bych na to nasekal nadrobno chilli papričku a tu vegetu bych v zimě nasypal na chodník, by si lid na ledu držku nerozbil. Jenom doplním objektivní fakt... Já tohle jídlo miluju. Snažím se mu sice vyhejbat (jsme rodina srdcařů a k infarktu mě asi bude stačit už to, že kouřím a chlastám - i když... táta se dožil sice jen sedmdesátky, ale s ohledem na to, že neuznával žádný maso, který mu neprotejkalo mezi prsty, kouřil 80 cigaret denně, vypil 12 silnejch turků denně a jedinej pohyb, kterej si dopřál byl ten, kdy k ústům dopravil jídlo, kafe nebo cigaretu... je to celkem v pohodě), ale stejně považuju "hemenex" za dokonalou ukázku absolutní chuťový satisfakce. Nicméně vegeta tam plní funkci cizopasníka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se