honza71 Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2018 (upraveno) V 7. 10. 2018 v 15:48, gandalf napsal: Po focení sis ten talíř doplnil, předpokládám :-)Ne Jsem tlustej, tak se musim krotit. Pridal jsem si pak jen jeden knedlik, maso a spenat. Ani pivo jsem si nedal. To az k veceri, kdyz jsem to mel znova a zasel do knajpy, co mam tak 150 m od baraku na jedno maly na traveni, aby me v noci netlacil zaludek. Ja tohle jidlo miluju a jedl bych to klidne tri dny v kuse Upraveno 7. října 2018 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 Mozzarella straciatella di buffalla;-) mlask! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 Koukni se na datum spotřeby té mozzarelly, mně to takhle přijde že je za zenitem. Někomu to nic nedělá, ale jsou lidi co z toho mají pár dní pěkně rozdrbaný žaludek (já). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 Ten ital tam radej ani to datum spotreby nepise... asi vi proc;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 Každopádně bacha, tohle není zrající sýr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 (upraveno) třeba v Praze v Mozzarellartu ti udělají "na počkání" čerstvou Burrata Mozzarellu a i když je čestvá, tak doma rozkrojíš a vypadá to podobně. Vyteče trocha smetany (nebocotoje) a zbydou taková podobná vlákna... Upraveno 9. října 2018 uživatelem pebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 Buffalla presne tohle dela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. takhle nějak si představuju rozkrojenou mozzarellu, vždyť se to formuje zahřátý rukamapárkrát jsem ji dělal, ale z normálního mlíka a vždy jsem ji měl tužšína buffalo jsem zvyklej, nicméně spíše konzistence viz moje foto, s tím že čím starší tím je více se rozpadající tak jedině že by ji měl kolega jako echt fresh a málo zahřátou při výrobě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 (upraveno) tohle je klasicka mozzarella, jsou ale dalsi druhy...kupuju zde,http://www.mozzarellart.com/ italove v praze, rucni vyroba - mozarella je jeden druh sýra, straciatella druhej a pak jeste burrata - to je vrsek mozarella a uvnitr staracciatela, tzv srdce mozzarelly, taky to delaj z kravskyho mlika, obcas buvoliho...chut neskutecne jemna, cerstvost absolutni doporucujuu Upraveno 9. října 2018 uživatelem tikzot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 V 9. 10. 2018 v 18:50, pebe napsal: třeba v Praze v Mozzarellartu ti udělají "na počkání" čerstvou Burrata Mozzarellu a i když je čestvá, tak doma rozkrojíš a vypadá to podobně. Vyteče trocha smetany (nebocotoje) a zbydou taková podobná vlákna...no na počkani už to nestihaj, ale porad to maj oka:-) ona taky cerstva mozzarella je slana, to jsm nevedel a cim je starsi, tak vypousti tu sul do toho nalevu a to je blby, mela by prave zustat trochu slana, ceerstva, proto ty klasik mozzarelly v supermarketech nemaj vicemene chut... vse to dava logiku, když se tim clovek trochu projí:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 Ukazka výroby zde https://www.stream.cz/jidlo-s-r-o/10010352-mozzarella Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 V 9. 10. 2018 v 19:19, tikzot napsal: no na počkani už to nestihaj, ale porad to maj oka:-) ona taky cerstva mozzarella je slana, to jsm nevedel a cim je starsi, tak vypousti tu sul do toho nalevu a to je blby, mela by prave zustat trochu slana, ceerstva, proto ty klasik mozzarelly v supermarketech nemaj vicemene chut... vse to dava logiku, když se tim clovek trochu projí:-) to je náhodou super podívaná, jak to tam dělaj vedle. A pan majitel/prodavač je super, i se dá pokecat. Tam jsem chodil moc rád, teď už jsem daleko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 ruce ze železa ty kluci tam, je to fajn, ale už je jim to tam maly a shani neco vetsiho, Marco - majitel je super týpek, tam vlezeš a fakt se cejtiš jak v itošce na trhu, nekecam:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 V 7. 10. 2018 v 17:19, Tom4 napsal: No tak jistě že vánočka rules, to mám rád. Asi si za pár dní udělám novou z vánočky. Jinak doporučím vánočku značky ölz (mají i v Kauflandu verzi s a bez rozinek), jsou to rakušáci a na to že se jedná o balený výrobek, tak tato s velkým přehledem strčí do kapsy produkty místního velkouzenáře a pekaře.Já kupuju bezrozinkovou v Globusu a je taky dobrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2018 Příprava na zítřejší oběd. Jako pracovat v tomhle stavu mi s tim nevadí, ale představa tohle potkat někde při koupačce na jachtě... ufff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2018 Naopak, chobotnice je nazivo krasny tvor. Kdyz mas to stesti a vidis ji na volnem prostoru. Uzasne se vlni, meni barvu, nafukuje se a roztahuje kdyz se priblizis. Scypla je takova divna, nevabna...ale sezral bych ju, to zas jako jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2018 Já též. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2018 Jenže to nejni chobotnice, anóbrž kalmar peruánský. Což bude taky krásnej tvor a podle všeho žádnej drobeček Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2018 Ale furt s tou vasi pravdou! Ja to takhle podle chapadel na prvni dobrou nepoznam. Navic me zmatla velikost toho hrnce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2018 A víte, že v těch chapadlech mají v podstatě takové "detašované" mozky a že ta chapadla jsou schopna zkoumání, ohmatávání a ochutnávání okolí bez přímého řízení mozkem, myšleno tím "hlavním"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se