Návštěvník milosklikar Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2011 Dnes jsem měl vařenou čočku a protože jsem starej labužník, nakrájel jsem si do ní kus celeru. To já si do ní dávám mrkev. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ducati.corse Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2011 To já si do ní dávám mrkev. Já dnes plněný bramborový knedlíčky se zelim a nádherně orosenýho tmavýho mástera nádhera... potom projiždka na ducatce a hend je člověku lépe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2011 (upraveno) Dnes večer jsem sežral v jedné hospodě u nás pěkný kus marinované krkovičky. Ještě teď jsem celý malátný :-) Upraveno 16. dubna 2011 uživatelem brett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ducati.corse Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2011 Dnes večer jsem sežral v jedné hospodě u nás pěkný kus marinované krkovičky. Ještě teď jsem celý malátný :-) chjo krkovička...njn to je holt paráda...pánové já vám to řikal že všechno sežeru..já se v noci probudim a...... a pak mam 115 kg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2011 no jo nooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2011 Udělal jsem si na zítra snídani... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2011 dnes lehky obed, panenka s grilovanou zeleninou a hodne suche, lehke bile Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2011 dnes lehky obed, panenka s grilovanou zeleninou a hodne suche, lehke bile Mně je špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2011 Mně je špatně. Zdar repomile Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viki Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2011 Prve jsem nalozil kuzlatko do bylinek. :-) Zitra bude pecene s medvedim cesnekem... Asi nedospim. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2011 Prve jsem nalozil kuzlatko do bylinek. :-) Zitra bude pecene s medvedim cesnekem... Asi nedospim. ;-) jo,jo...mrtvá malá koza než začala žrát zelený.Mívali sme taky každý velikonoce dokavad žila babička.Velká laskomina,kam se s..e Polrajt se smradlavejma Jakubkama nebo jehněčim kolenem.Malinko závidim...nech si chutnat a nezapomen trosku rozmarýnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2011 Tak jsem spáchal letošní první stejky pečený na kameni. Paráda. Šťavnatý, křehoučký, k tomu chléb, mladá cibulka, rajčata a brusinková omáčka. Na doražení bylo pár plátků opraženého domácího uzeného boku - taky bašta. Spláchnuto červeným vínem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2011 Mně je špatně. Proč? Vypadá to stejně, jak červená řepa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2011 Proč? Vypadá to stejně, jak červená řepa. Vrazi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2011 dnes lehky obed, panenka s grilovanou zeleninou a hodne suche, lehke bile Ty voe a já dnes vařil jen svíčkovou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2011 Noc je ještě mladá, uděláme si pár řízečků jen trak s chlebem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2011 Ja mel tvaroh s repou, a trochu jsem si to posolil. Varena repa se ale zdaleka nevyrovna repe pecene, v tom je problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2011 Ja mel tvaroh s repou, a trochu jsem si to posolil. Varena repa se ale zdaleka nevyrovna repe pecene, v tom je problem. To ses ale trochu dost rozjel, ne? Ale jo, není nad to si toho života užívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2011 Ja mel tvaroh s repou, a trochu jsem si to posolil. Varena repa se ale zdaleka nevyrovna repe pecene, v tom je problem. Ten je ztracenej, kurewsky ztravenej, z toho uz cigana neudelas Romane ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2011 To ses ale trochu dost rozjel, ne? Ale jo, není nad to si toho života užívat A tak nerikam, jedu proste naplno, no.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se