Maxel Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Hezkypěkně. Ten odvar z rybízu příště prubnu. Jinak jsem to zrovna včera řešil po SZ - chobotnice supr, ale v poměru ?cena/výkon? je imo lepší kalmár peruánský. Maj ho jak v Makru, tak i ve větším Tescu kde je rybí pult. https://sortiment.makro.cz/cs/kalmar-peruansky-chapadla--w4/147320p/ Už jsem to tu postoval, ale dovolím si opáčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Super, příště vyzkoušíme. Cena ani ne poloviční, to mám na pár Plzní :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Už mě ti hlavonožci nebaví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Vcera jsem koukal na nejaky adult swim, ste mi to pripomneli. Kazdopadne obdivuju ze to nekdo ji, me by se udelalo spatne uz jenom kdyby to prede me nekdo postavil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Ciwe, tomu řikam roláda! Well done, sir Debata vedle v tipech na restaurace/hospody mě přiměla na večer spíchnout pulled pork. Matrace ze zázvoru, mrkve a celeru ; zalito rozvarem z hovězího vývaru, jablečného cideru a jarovového sirupu. Na maso koření pěti chutí a zprudka zataženo na pánvy. Teď se bude koupat v sauně na 140st. cca 3h a pak půlhoťky na dvěkila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Rozvar z vývaru. To je vůl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Spíš střevo (došlo) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 A pánvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Jo, fšim sem si pozdě. Sry, halt jen vobyčejná vařečka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 kamilova rolada paradni! ., takovy veci poctivy mi chutnaj.. jako chobotnice taky, ale toho se clovek snadno prezere.. jidel delanych s laskou ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Žena říkala, abych si to pivo šetřil...tak jsem si otevřel Frizzante a jdu na salát. Uvařeno, oloupáno jest, tak ještě nakrájet a zamíchat. Kapra jsem letos (poprvé) koupil už scypnuteho, tak dnes bez vraždění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Žena říkala, abych si to pivo šetřil...tak jsem si otevřel Frizzante a jdu na salát. Uvařeno, oloupáno jest, tak ještě nakrájet a zamíchat. Kapra jsem letos (poprvé) koupil už scypnuteho, tak dnes bez vraždění. Nejlepší večeřa na Vilije je scypla ryba...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Ja tak nějak obecně mam rači scyple zviřata...když je teda mam jest. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 (upraveno) Náš tradiční oběd na Štědrý den - lososová krémová polévka se zázvorem a kurkumou, krutony a uzený losos navrch. Salát odpočívá. Tentokrát inspirován mistrem P. na ruce s P. Na zdraví a pohodové svátky, kulináři. Upraveno 24. prosince 2018 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Sukces Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 To vypadá super. Recipe by nebyl? A nádobí je Staub? Holt lepší oddíl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 (upraveno) Vono když spojíš tuten obrázek s tim o post výše, máš vlastně recept Každopádně je to simpl. Po jednom (větší) mrkev, (menší) celer, šalotka, brambora. Kousek zázvoru, cca jako můj palec. Všechno nakrájet najemno. Losos std. cca 300g. Uzený stačí 50g max. Na krutony jsem dal světlou bagetu. Nakrájenou zeleninu do (většího, kvůli mixování) hrnce na kousek másla a pár minut restovat. Potom losos na kostičky a zas chvíli smažit. Osolit - lehce, uzený losos je slaný dost. Zalít cca 4dcl zeleninového vývaru, kurkuma, přiklopit a vařit na střední forsáž 15-20min. Odklopit, zalít smetanou a kokos.mlékem. Pár minut provařit. Rozmixovat tyčákem. A voala Jo a hrnec je LAVA, aka poor man?s Staub.https://www.dommo.cz/Litinove-hrnce-389/Litinovy-hrnec-ovalny-o-29-cm-zeleny Upraveno 24. prosince 2018 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Dík, s tím hrncem je to dobrej tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Letos už vařim jen White Russian. Hezký Vánoce, žrouti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 (upraveno) Vod tý doby (dneska), co sem vobjevil na vobalování Hrašku, tak už v ničem jiným vobalovat nebudu. Dnes sem měl vobalovanej štědrovečerní tempeh. Upraveno 24. prosince 2018 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se