Návštěvník Zmizík Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Odesláno 15. března 2019 (upraveno) Tak hlásím. že čočka na kyselo se relativně povedla. Vypadalo to docela jako čočka na kyselo a chutnalo to taky plus mínus podobně. Lil sem do toho vocet, kterej používám na čištění hajzlu. K tomu sem měl vynikající tofu ala moravské uzené a vokurek ze sklenice vod vokurek. Pánev už je v popelnici, trouba je nasraná. Upraveno 15. března 2019 uživatelem Zmizík
Návštěvník Zmizík Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Odesláno 15. března 2019 Vypadalo to přesně jako ta tvoje. Nevostří mně Hasselblad.
honza71 Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Odesláno 15. března 2019 a podle ceho to poznate, chlapci? nechutna kazdemu neco jineho?Vsak jasne Peace. Ja tofu taky snim, kdyz musim
Maxel Odesláno 16. března 2019 Nahlásit Odesláno 16. března 2019 Máte někdo vyzkoušený salát s červenou čočkou, asi jedno jestli teplý nebo studený?Na zítra jsem vymyslel pečenou šunku od kosti, co sem ulovil tudle v Lidlu, a k tomu bych právě něco s čóčou.
Maxel Odesláno 16. března 2019 Nahlásit Odesláno 16. března 2019 Dík. To sem minul. Asi se howno stane, když k tomu vrznu cizrnu. Což? ? resp. howno se stane tak jako tak, ale mohlo by to jít k sobě, ne?
Tom4 Odesláno 16. března 2019 Nahlásit Odesláno 16. března 2019 No tak to si nejsem jistej, protože jak známo tak cizrna je římský hrách. A tadle paní už pár desítek let dává hrách a čočku dycky zvlášť. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Když to smícháš tak určitě narušíš nějaký vesmírný kruhy nebo tak něco.
Moty Odesláno 16. března 2019 Nahlásit Odesláno 16. března 2019 I dobře uvarena cizrna je tvrdá, čočka, navíc červená je chuťové jemnější, podle mě bych to taky nemichal
M.K. Odesláno 16. března 2019 Nahlásit Odesláno 16. března 2019 Cizrna s čočkou je divná kombinace. Do chilli con carne cizrnu dávám, ale v kombinaci s různými fazolemi.
tikzot Odesláno 16. března 2019 Nahlásit Odesláno 16. března 2019 Radku k ty čočce se me ta cizrna taky nehodí, ta je dobra zvlast s drcenyma rajcatama, madras curry, bazalka super priloha.Cocka cervena hezky al dente s minimem veci, jen orestovat zampiky na sucho, bylinky a k tomu ta opecena sunka bude super;-) U nas bulgur s mladym spenatem, rajcatam a koriandrem k tomu panna maria a koko majda alá thai...Šmekt gůt;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 16. března 2019 Nahlásit Odesláno 16. března 2019 (upraveno) Ste mě teda přesvědčili, pacholci Ale běda vám, běda vám... jak mi to nepojede. Panna se má xsvětu, potvora Btw, na večer se chystam zas na thajskou tom kha gai podle Tvého receptu. Btw, šunka už se dosaunovala. Teď vodpočne, večer dam vzorek a zítra jen přihřeju. Upraveno 16. března 2019 uživatelem Maxel
tikzot Odesláno 16. března 2019 Nahlásit Odesláno 16. března 2019 (upraveno) To je nádhera a pečeš ji jen tak nebo je nak na medu s pivečkem, to já tuze rad;-)Na tom khu se chystam taky po vikendu, ta nikdy nezklame.;-) a sem rad, ze se recept osvedcil a chutna, to me teší;-) a od Tebe double;-)Tak bonap a fajn vikend! Upraveno 16. března 2019 uživatelem tikzot
Maxel Odesláno 16. března 2019 Nahlásit Odesláno 16. března 2019 Fenks! Yop, už ji jinak nedělam, hodně povedená věc. Děkuji uctivě @šunka: Jak kdy. Někdy potíram marmoškou, javorovym nebo medem. Tentokrát jen mletý pepř, podlejt a kousek másla. Basta.
tikzot Odesláno 16. března 2019 Nahlásit Odesláno 16. března 2019 Zupa! Ja ji jednou zkousel polejvat rumem cubano 7yo havana a pak z vypeku udelal omacku a k tomu bramborovy rösti a to byla velka parada a ted kdyz to vidim, tak jsi me namlsal, takze do toho skocim taky;-)
Maxel Odesláno 16. března 2019 Nahlásit Odesláno 16. března 2019 (upraveno) hezkypěkně!! Jinak tadle šunka z Lidlu fakt skvělá. Std. beru Globusáckou, a je výborná. Jen tadle je ještě lepší. Jo, a podle drahé už je večer. Prej. Co se dá dělat. Každopádně i jen takle simple vypadá výpek dobře. Jen zredukuju, zjemnim máslem a bude jak demi-glace. Upraveno 16. března 2019 uživatelem Maxel
Tomashhhhh Odesláno 16. března 2019 Nahlásit Odesláno 16. března 2019 Ta šunka vypadá skvěle můžu poprosit o recept? Moc děkuji
Maxel Odesláno 16. března 2019 Nahlásit Odesláno 16. března 2019 To vlastně ani nejni recept Koupíš šunku od kosti. Nejčastěji má Globus s vlastní masnou. Nebo tentokrát by Lidl. Nožem namřížkuješ tukovou vrstvu. Dáš do pekáče. Podleješ cca deci vody. Navrch čerstvý mletý pepř. Kousek másla. Žádná sůl!!Na pekáč dáš poklici z alobalu a dáš péct do trouby vyhřáté na 130st. 2-3h podle velikosti ; u mě to na cca 2kg bylo 2,5h. Odkryješ. Teplotu zvýšíš na 200st. a necháš 20-30min dopéct na barvu. Šunku odložíš. Výpek zredukuješ na polovinu. Zjemníš máslem. Voala.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se