Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum

Doporučené příspěvky

To s tím eintopfem je asi na mne - já vím,že to není nic extra,ale chlapi - musíme doma vařit tak,aby to mohl i náš nejmladší,kterej má alergii takřka na všechno. Nesmí skoro žádnou zeleninu,koření.....je bezlepkáč atdatd. V tomhle bylo skoro všechno,co smí - a bylo toho hodně,to se počítá,páč,ač je to střízlík,tak nejí,ale ŽERE!!!!!! ( o sobě vůbec nemluvím,já už teď nesmím skoro vůbec nic,nekořením,všechno na vodě - slinivková dieta - takže hlavně rejže s mrkví,nebo mrkev s rejží).

Ale uznávám,že pak sem nemám dávat fotky a recepty :blush02:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není to maso trochu syrový?

Biftek mám rád rare až medium, ale u panenky bych si netroufl.

teď na to koukám, že to vopravdu vypadá jak syrová flákota. a to jeden jen trošičku zvýrazní barvy ve fotošopu :) bifteky rare miluju a panenku vepřovou dělám tak, aby byla uprostřed růžová. Manželce jsem ji propekl víc. Myslím, že to tak má být a asi nejsem sám. :D

post-1551-048765900 1308402105.jpg

post-1551-062293400 1308402089.jpg

post-1551-015416500 1308402140.jpg

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři

dneska jsem sbíral plusové body :) medailonky z vepřové panenky na olivovém oleji s bazalkou a rozmarýnem, nové brambory, čerstvá zeleninka a modrá rulanda

Pěkně, pěkně... Já osobně bych k tomu preferoval šťouchaný brambory, ale řek bych, že plusovejch bodů si i tak nasbíral hromadu. :)
Odkaz ke komentáři

V týdnu jsem viděl v pořadu "Jste to, co jíte" jak si chlapík vyrábí vlastní šunku. Nevíte někdo, kde sehnat za rozumný peníz tu formu? Docela se mi to usídlilo v hlavě.

nevím, jestli je to přímo ono http://www.eshop-pro...6598699198.html případně sehnat starší původní třeba na aukru¨: http://aukro.cz/sunk...1659556830.html ale u tohodle konkrétního mi přijde cena trochu vyšponovaná

Upraveno uživatelem Rudykopalsson
Odkaz ke komentáři

ROMANE MAŠ TO PARÁDNĚ UPEČENÝ........JÁ SEM DNESKA VYUŽIL PROBÍHAJÍCÍ SLEVY TENTO MĚSÍC U MEKDONALDA A PRUBNUL SEM GRILOVANEJ KÁNTRYČÍS.....ZA 29 KAČEK SE TO DOCELA DALO SCHALOVAT

To vypada vyborne... to se dela i na hospode nebo jenom doma?

Odkaz ke komentáři

To vypada vyborne... to se dela i na hospode nebo jenom doma?

TVUJ 5555 NICNEŘIKAJÍCÍ A ZBYTEČNEJ PŘÍSPĚVEK....GRATULUJU,ŽE TADY TY MÍSTNÍ ROLEXMETROHOMOSEXUÁLY KRMÍŠ BLBOSTMA V TAK HOJNÉ MÍŘE....TY A TEN KŘIVEJ TRAMTADÁDA STE KOŘENIM TOHOHLE FORA Upraveno uživatelem xxxxxfazerxxxxx
Odkaz ke komentáři

TVUJ 5555 NICNEŘIKAJÍCÍ A ZBYTEČNEJ PŘÍSPĚVEK....GRATULUJU,ŽE TADY TY MÍSTNÍ ROLEXMETROHOMOSEXUÁLY KRMÍŠ BLBOSTMA V TAK HOJNÉ MÍŘE....TY A TEN KŘIVEJ TRAMTADÁDA STE KOŘENIM TOHOHLE FORA

EDIT-každopádně to nemyslim křivej,jako povahově.I když při prodeji těch vintážek,si mužeme o rovině jen nechat zdát.Myslim křivej,jako osově nesouměrnej.Ale nic si z toho nedělej,každej máme něco.Já mam třeba zbytečně dlouhý péro a při ztopoření(což je prakticky na jaře furt)mi to vodkrví mozek a sem imrvére blbej jak patník.Taky mi to na hajzlíku v hospodě,furt padá do pisoáru.

post-4087-040032300 1308417687.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník ?po

ROMANE MAŠ TO PARÁDNĚ UPEČENÝ........JÁ SEM DNESKA VYUŽIL PROBÍHAJÍCÍ SLEVY TENTO MĚSÍC U MEKDONALDA A PRUBNUL SEM GRILOVANEJ KÁNTRYČÍS.....ZA 29 KAČEK SE TO DOCELA DALO SCHALOVAT

ále vypadá to velice chutně - paní Cajthamlové by se z toho sice udělal opar na chuťových pohárcích u poševního vchodu, ale já bych nepohrdl :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

V týdnu jsem viděl v pořadu "Jste to, co jíte" jak si chlapík vyrábí vlastní šunku. Nevíte někdo, kde sehnat za rozumný peníz tu formu? Docela se mi to usídlilo v hlavě.

Vyprdni se na formu a nacpi to do flašky od octa (té tvrdší), jak se to dělalo před formama :)
Odkaz ke komentáři

EDIT-každopádně to nemyslim křivej,jako povahově.I když při prodeji těch vintážek,si mužeme o rovině jen nechat zdát.Myslim křivej,jako osově nesouměrnej.Ale nic si z toho nedělej,každej máme něco.Já mam třeba zbytečně dlouhý péro a při ztopoření(což je prakticky na jaře furt)mi to vodkrví mozek a sem imrvére blbej jak patník.Taky mi to na hajzlíku v hospodě,furt padá do pisoáru.

Tak to jsem te asi jeste nepotkal splasklyho..... Rikal jsem si ze takhle ses nemohl narodit, ze asi nejaka nehoda na hokeji , rana hlavou o led nebo tak neco ... a von to tvuj labutak.

Odkaz ke komentáři

To s tím eintopfem je asi na mne

Gile, já nemyslel to jídlo jako takový, ale jen tu fotku. Tyhle chlapský jídla typu kovbojských fazolí, Eintopfů nebo woků jsou super a proč je tam krůta (drahá a přitom dietně nijaká) mi taky došlo. Blbě jsem se asi vyjádřil. Sorry.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...