bandicoot Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 hciqu, super fotka - po těch Eintopfech z toho sálá atmosféra prožitku nikoliv jen bagrování se lžící v ruce.Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 To s tím eintopfem je asi na mne - já vím,že to není nic extra,ale chlapi - musíme doma vařit tak,aby to mohl i náš nejmladší,kterej má alergii takřka na všechno. Nesmí skoro žádnou zeleninu,koření.....je bezlepkáč atdatd. V tomhle bylo skoro všechno,co smí - a bylo toho hodně,to se počítá,páč,ač je to střízlík,tak nejí,ale ŽERE!!!!!! ( o sobě vůbec nemluvím,já už teď nesmím skoro vůbec nic,nekořením,všechno na vodě - slinivková dieta - takže hlavně rejže s mrkví,nebo mrkev s rejží). Ale uznávám,že pak sem nemám dávat fotky a recepty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 Narazil jsem dneska na tenhle blog http://grosmanova.blog.idnes.cz/, docela se mi u něj sbíhají sliny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 Narazil jsem dneska na tenhle blog http://grosmanova.blog.idnes.cz/, docela se mi u něj sbíhají sliny to by byla snacha, ach jo.... syn je ještě prepubescent Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2011 dneska jsem sbíral plusové body medailonky z vepřové panenky na olivovém oleji s bazalkou a rozmarýnem, nové brambory, čerstvá zeleninka a modrá rulanda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2011 (upraveno) Není to maso trochu syrový? Biftek mám rád rare až medium, ale u panenky bych si netroufl. teď na to koukám, že to vopravdu vypadá jak syrová flákota. a to jeden jen trošičku zvýrazní barvy ve fotošopu bifteky rare miluju a panenku vepřovou dělám tak, aby byla uprostřed růžová. Manželce jsem ji propekl víc. Myslím, že to tak má být a asi nejsem sám. Upraveno 18. června 2011 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 18. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2011 dneska jsem sbíral plusové body medailonky z vepřové panenky na olivovém oleji s bazalkou a rozmarýnem, nové brambory, čerstvá zeleninka a modrá rulanda Pěkně, pěkně... Já osobně bych k tomu preferoval šťouchaný brambory, ale řek bych, že plusovejch bodů si i tak nasbíral hromadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 18. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2011 ROMANE MAŠ TO PARÁDNĚ UPEČENÝ........JÁ SEM DNESKA VYUŽIL PROBÍHAJÍCÍ SLEVY TENTO MĚSÍC U MEKDONALDA A PRUBNUL SEM GRILOVANEJ KÁNTRYČÍS.....ZA 29 KAČEK SE TO DOCELA DALO SCHALOVAT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 18. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2011 Tohle je normálně mučení,začnu vás banovat,bastardi Musím držet slinivkovou dietu , takže jsem měl polentu s krůtíma kouskama na vodě . ....včera mi grilujou pod oknama a dnes zas tohle. Normálně sliním....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2011 Já bych taky některý fotky zakázal,napříkladu u toho selátka jsem málem polil klávesnici dneska jsem se nabušil koprovkou a večer čeká klasika něco na ohni nebo na grilu,tedy pokud nezačne pršet,zatí to počasí nic moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 18. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2011 V týdnu jsem viděl v pořadu "Jste to, co jíte" jak si chlapík vyrábí vlastní šunku. Nevíte někdo, kde sehnat za rozumný peníz tu formu? Docela se mi to usídlilo v hlavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 18. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2011 (upraveno) V týdnu jsem viděl v pořadu "Jste to, co jíte" jak si chlapík vyrábí vlastní šunku. Nevíte někdo, kde sehnat za rozumný peníz tu formu? Docela se mi to usídlilo v hlavě. nevím, jestli je to přímo ono http://www.eshop-pro...6598699198.html případně sehnat starší původní třeba na aukru¨: http://aukro.cz/sunk...1659556830.html ale u tohodle konkrétního mi přijde cena trochu vyšponovaná Upraveno 18. června 2011 uživatelem Rudykopalsson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 18. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2011 ROMANE MAŠ TO PARÁDNĚ UPEČENÝ........JÁ SEM DNESKA VYUŽIL PROBÍHAJÍCÍ SLEVY TENTO MĚSÍC U MEKDONALDA A PRUBNUL SEM GRILOVANEJ KÁNTRYČÍS.....ZA 29 KAČEK SE TO DOCELA DALO SCHALOVAT To vypada vyborne... to se dela i na hospode nebo jenom doma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 18. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2011 (upraveno) To vypada vyborne... to se dela i na hospode nebo jenom doma? TVUJ 5555 NICNEŘIKAJÍCÍ A ZBYTEČNEJ PŘÍSPĚVEK....GRATULUJU,ŽE TADY TY MÍSTNÍ ROLEXMETROHOMOSEXUÁLY KRMÍŠ BLBOSTMA V TAK HOJNÉ MÍŘE....TY A TEN KŘIVEJ TRAMTADÁDA STE KOŘENIM TOHOHLE FORA Upraveno 18. června 2011 uživatelem xxxxxfazerxxxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 18. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2011 TVUJ 5555 NICNEŘIKAJÍCÍ A ZBYTEČNEJ PŘÍSPĚVEK....GRATULUJU,ŽE TADY TY MÍSTNÍ ROLEXMETROHOMOSEXUÁLY KRMÍŠ BLBOSTMA V TAK HOJNÉ MÍŘE....TY A TEN KŘIVEJ TRAMTADÁDA STE KOŘENIM TOHOHLE FORA EDIT-každopádně to nemyslim křivej,jako povahově.I když při prodeji těch vintážek,si mužeme o rovině jen nechat zdát.Myslim křivej,jako osově nesouměrnej.Ale nic si z toho nedělej,každej máme něco.Já mam třeba zbytečně dlouhý péro a při ztopoření(což je prakticky na jaře furt)mi to vodkrví mozek a sem imrvére blbej jak patník.Taky mi to na hajzlíku v hospodě,furt padá do pisoáru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 18. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2011 ROMANE MAŠ TO PARÁDNĚ UPEČENÝ........JÁ SEM DNESKA VYUŽIL PROBÍHAJÍCÍ SLEVY TENTO MĚSÍC U MEKDONALDA A PRUBNUL SEM GRILOVANEJ KÁNTRYČÍS.....ZA 29 KAČEK SE TO DOCELA DALO SCHALOVAT ále vypadá to velice chutně - paní Cajthamlové by se z toho sice udělal opar na chuťových pohárcích u poševního vchodu, ale já bych nepohrdl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 18. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2011 V týdnu jsem viděl v pořadu "Jste to, co jíte" jak si chlapík vyrábí vlastní šunku. Nevíte někdo, kde sehnat za rozumný peníz tu formu? Docela se mi to usídlilo v hlavě. Vyprdni se na formu a nacpi to do flašky od octa (té tvrdší), jak se to dělalo před formama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 18. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2011 EDIT-každopádně to nemyslim křivej,jako povahově.I když při prodeji těch vintážek,si mužeme o rovině jen nechat zdát.Myslim křivej,jako osově nesouměrnej.Ale nic si z toho nedělej,každej máme něco.Já mam třeba zbytečně dlouhý péro a při ztopoření(což je prakticky na jaře furt)mi to vodkrví mozek a sem imrvére blbej jak patník.Taky mi to na hajzlíku v hospodě,furt padá do pisoáru. Tak to jsem te asi jeste nepotkal splasklyho..... Rikal jsem si ze takhle ses nemohl narodit, ze asi nejaka nehoda na hokeji , rana hlavou o led nebo tak neco ... a von to tvuj labutak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2011 To s tím eintopfem je asi na mne Gile, já nemyslel to jídlo jako takový, ale jen tu fotku. Tyhle chlapský jídla typu kovbojských fazolí, Eintopfů nebo woků jsou super a proč je tam krůta (drahá a přitom dietně nijaká) mi taky došlo. Blbě jsem se asi vyjádřil. Sorry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 18. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2011 Lehká večeře. Jen nevím, jestli s pečivem nebo těstovinami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se