Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno

No to je fuckt potreba, jedine zkus castejs otvirat troubu a ta vlhkost odjede ven...

Taková školácká chyba. No sežrat se to dalo ale musím si na tydle věci dávat pozor. :D

Odesláno

Tom Kha @tikzot, resp. tak jí doma řikáme :)

Tentokrát želbohu bez krevet, bo sem jaxi až dneska zjistil, že krom soboty je taky svátek a všade zavřeno. Vostuda... já vim.

f909e0be72c10eae8fa54776b6d43484.jpg

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Ja jsem zkusil prasarnu, hot dog s trhanym kolenem. :D

Nevím, jak to chutnalo, ale neumím si představit, že to vůbec vemu do ruky.

Odesláno

Tom Kha @tikzot, resp. tak jí doma řikáme :)

Tentokrát želbohu bez krevet, bo sem jaxi až dneska zjistil, že krom soboty je taky svátek a všade zavřeno. Vostuda... já vim.

f909e0be72c10eae8fa54776b6d43484.jpg

Krasa!!! Prichazi ideal cas na tyhle súps;-) i bez krevet je vynikajici, zkus ete priste az nebude maso nebo kreveta pridat cizrnu v nalevu- to je taky pecka a vydatny jak hlavni chod;-)

Odesláno

Krevety sou tutovka :) Pěkně!

Jo a ještě sem zapomněl na jablečno-mandlový koláč s mascarpone a medem. Původní záměr byl tarte tatin, no nakonec jsem to vrznul do formy.

469a519014f657ed3adad8cda12d41d3.jpg

Odesláno

Presne;-) zbytek bazalky a rajcat ze zahrady, olivak a za 15 minut davame;-) ten apple pie je nadhernej a s mascarpone a mandlema, nooo, to si dokazu predstavit;-)

Odesláno (upraveno)

Jojo, kokotek je super. Však mi ho tadyhle Maxel doporučil. Proto jsem ho koupil.

A guláš se povedl, už jsme to sežrali.

Upraveno uživatelem mAra_
Odesláno

dostal jsem k narozeninám pár kousků steakového bujáka Anguse, tak jsem právě k večeři slupnul kousek Tenderloin. Žádný velký obštrukce, nechat chvíli ohřát, pak jen pár kapek oliváče, pepř, sůl a šup na pánev. Tři minuty z jedný strany, tři z druhý, chvíli nechat odpočinout, úžasný, měkkoučký křehoučký medium rare. Kousek dobrého chleba k tomu, nic víc. Nejlepší jsou ty úplně jednoduchý, dobře udělaný věci.

Nevyfotil, sežral.

Odesláno

Drahá si dnes přála na snídani vajíčko v chlebu (@V for Vendetta). Tak se i stalo. Jak sem lakomej a nic nevyhodim, vykrojené středy jsem zužitkoval na obědový BigMax.

Dvě patra dietní kalorické katastrofy. Dobrý to bylo.

Teď mne omluvte, jdu si zas lehnout.

26f1e698b39f3716f480b647a48a5809.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...