rooosta Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2020 (upraveno) Skúšal som aj sušené hovädzie (deň vopred naložené do gril korenia, sójovky, terijaky omáčky, sušený cesnak, drvené čierne korenie v mažiari, trochu soľ, pár kvapiek chilli domáceho oleja). Vyšlo to vynikajúco, na prvý krát a som bol naozaj spokojný. Akurát som spravil chybičku a to soľ už na budúce nebudem dávať potom človek veľa piva či vína skonzumuje Upraveno 9. listopadu 2020 uživatelem rooosta
gandalf Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2020 Já jsem dnes poprvé vařil kaldoun /s houskovo-drůbkovými knedlíčky/. Naprostá fantazie!
Maxel Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2020 @jerkyVčera jsem objednal pár věcí od kluků z Maso Here, mj. tekutý kouř a jejich basic směs. O víkendu prubnu. Zároveň jsem v rámci rešerže tématu objevil todle video, kde je ukázáno sušení mletého masa. Na to se taky chystam. Zkoušeli jste to někdo?
Maxel Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2020 A abych jen nekecal, tak večeře zas indie, poslední dobou u nás hodně frčí. Kuřecí curry s kokosovým mlékem a sekanými kešu ořechy.
Moty Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2020 My dneska po 8 dnech ochutnali fermentovaný červený zelí s jablkem, kyselost velice lehká, zakápnutí oliváčem výrazně posunulo zelí dobrým směrem
krutor Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2020 Uz jsem dlouho nemel steak...
busdriver Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2020 před 22 hodinami, Maxel napsal: @jerky Včera jsem objednal pár věcí od kluků z Maso Here, mj. tekutý kouř a jejich basic směs. O víkendu prubnu. Tak gud lak, snad se Ti jerky povede lip nez jaky MH prodavaj.. Sem kdysi experimentoval s jerky a vzal sem vod nich snad za 2tis.. Nikomu doma ani kamosum to nejelo, takze dobrejch 10 baleni letelo proslejch do kose.. Prekoreneny divny kusy masa nebo blbe narezany. Pred tim sem mel jerky vod Ususil a syn a bylo to supr. Aspon mi to ale MH zhnusili natolik, ze aspon usetrim dukat, pac na to vod ty doby nemam vubec chut
hator Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2020 V 9. 11. 2020 v 19:48, Maxel napsal: A abych jen nekecal, tak večeře zas indie, poslední dobou u nás hodně frčí. Kuřecí curry s kokosovým mlékem a sekanými kešu ořechy. Moc pekne, uz mi ta Indie strasne chybi. Musim neco podobneho vykouzlit. Nahodou zdroj kde muzu hledat inspiraci v jednoduchych receptech?
M3maniac Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2020 Pěkně si tu mlaskáte, u nás dnes vývar s husích drobů, krku a křídel, na zítřek zelíčko a dnes k večeři burgřík.
krutor Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2020 Kureci kridla s nivovou omackou a domacim pickles.
Ondras_CZ Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2020 chybi mi tam vypek prelitej pres knedle
Moty Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2020 Kdo má furt vymejslet co uvařit, dneska free hand salát z beluga čočky a “zalivka” z ricoty, hrubozrnny hořčice, medu a citronu.
rooosta Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2020 Dnes som dojedal a vylepsoval vyvar
nickolas Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2020 Prosimte @Tom4 nenasel by se nejaky recepis na ty skubanky? Da-li buh a povede se mi koupit nejakou tu scyplou kuru, moc by se mi k ni hodily Zatim to vazne na tom ptakovi, vsechny chlazene husy v okoli jsou sezrane...
Tom4 Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2020 Ono je to hrozivě složitý, ale určitě to dáš kilo brambor, varný typ C a 300g hrubé mouky to je celý brambory oloupeš, uvaříš doměkka a trochu odflákneš slití vody, takže v tom hrnci tak decku necháš, prostě aby zůstalo na dně, od oka pak to zasypeš tou moukou, trochu rozmícháš dokupy a přikryješ poklicí, necháš čtvrt hodinky ať ta mouka nabere páru a vodu, trochu to osol potom je potřeba to rozšťouchat co nejvíc do hladka a pak vymíchat vařeckou pár minut, těsto by mělo přestat lepit, kdyžtak ještě trošku mouky a nechat zchladnout asi na pokojovou teplotu, v téhle fázi se dá i nechat v lednici když si to chystáš dopředu vezmeš lžíci, namočíš do oleje a uškubneš kousek těsta, který klepneš do pánve a pečeš dozlatova na sádle z oboustran, případně vezmeš dvě lžíce a vytvaruješ esteticky dokonalý trojboký noky, ale kdo by se s tím drbal když dělá škubánky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se