Moty Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 V 1. 3. 2021 v 18:10, Roman I. napsal: Pred rokem padla otazka, jestli jde ve fermentacni nadobe Kilner delat kimcchi. Jde a je vyborne. Suroviny nakoupene v makru (korejske chilli vlocky a ryzova mouka). Vse ostatni v jakekoli vecerce. Člověče Romane, zhodnoť jako zkušený nakládač, co se stalo špatně, nakládal jsem v sobotu, zelí bíle 1,3kg a k tomu mrkev a celer 1,2kg a včera jsme to musel vyhodit, bylo to šíleně čpivý, při vyhazování to normálůně štípalo i do rukou netuším, jestli starý zelí, nemocná mrkev??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 před 2 minutami, Maxel napsal: Vidíš sakra, pštrosa jsem z Tebe už ranec dlouho nemámil Farma pořád jede? Si piš, maj tam tam i luxusní kuřata, bratru 3,5kg, to sem Ti vlastně posílal Kdybys chtěl pštrosa, tak v pátek budu v práci, tak by sis přijel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Jestli mi vyjde PCR negativně, což dost pochybuju, domluveno. Napíšu na wocap. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Co se tyka gulase, na nej muzu delat disertacku. Nebudu psat recepty, ale zminim detaily, ktere jsem vychytal a delaji z “gulase” GULAS. maso krk, pero, karabacek. Klizka se na bednu mezi top tri nevejde. nikdy nedavam co masa to cibule. Je pak sladky. cibuli restuji a paralelne hodim na plech nebo pekac do trouby maso na 200 az 220, az se uplne zatahne, pak pridam k cibuli. cibuli restuji az skoro do spalena kvuli barve Vedle sladke papriky davam i trochu palive a rajcatovy protlak, nikdy kmin. gulas nevarim, dusim a na konci trochu zredim zahustuji strouhanou bramborou nebo strouhankou z tvrdeho chleba. kdyz chci byt fakt tradicionalista, delam madarsky ci srbsky. Ty narody se perou o gulas jako narodni jidlo. Rozdil od naseho j, ze ma konzistenci jsko husta polevka a pridavaji brambory a mrkev na kolecka. Taky super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 před 44 minutami, Moty napsal: Člověče Romane, zhodnoť jako zkušený nakládač, co se stalo špatně, nakládal jsem v sobotu, zelí bíle 1,3kg a k tomu mrkev a celer 1,2kg a včera jsme to musel vyhodit, bylo to šíleně čpivý, při vyhazování to normálůně štípalo i do rukou netuším, jestli starý zelí, nemocná mrkev??? Netusim, mne kdyz se neco nepovedlo, tak vetsinou to chytlo ten křís. mrkni sem. https://farm-cs.desigusxpro.com/posadka/ogorod/kapustnye/kapusta/kak-ubrat-gorech-iz-kvashenoy.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Tak jako hezký to máte chlapci co koukám na poslední strany. Ke koláči jsem se nedostal, zachraňuji@honza71 buchtama dnes @Roman I.to kimchi jsem zkoumal já, připomíná mi to že mám ještě půl sklenice předvánočního v lednici, je bezvadný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Moooc hezke to mate, chlapci. Tak vcil zase neco do kontrastu, aby ty vase mnamky lepe vynikly... Segedyn. Knedlik kupovany, kdo by se este s tym jebal ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Kuwa gde máš ešus? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 S esusem ma mikrovlnka nejaky dusevni problem pri ohrivani...;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Před hodinou, Tom4 napsal: Tak jako hezký to máte chlapci co koukám na poslední strany. Ke koláči jsem se nedostal, zachraňuji@honza71 buchtama dnes @Roman I..... tak je to spravne, tak to ma byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 (upraveno) Před hodinou, Xenomorfus napsal: Moooc hezke to mate, chlapci. Tak vcil zase neco do kontrastu, aby ty vase mnamky lepe vynikly... Segedyn. Knedlik kupovany, kdo by se este s tym jebal ;-). A řekl Ti někdo, že do segedýnu patří paprika... Upraveno 3. března 2021 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 (upraveno) Před hodinou, Tom4 napsal: Tak jako hezký to máte chlapci co koukám na poslední strany. Ke koláči jsem se nedostal, zachraňuji@honza71 buchtama dnes @Roman I.to kimchi jsem zkoumal já, připomíná mi to že mám ještě půl sklenice předvánočního v lednici, je bezvadný Bochte jsou jak od maminky, ja je delal jednou s vlastnotroubne pecenymi povidly, moc nevykynuly, protoze jsem narval moc masla do testa. Ale rumu bylo dost. jinak hlasim, ze to kimchci je den po dni lepsi, zeru ho za pochodu. Byl to posledni pokus, protoze predtim se mi ne uplne darilo. Chutove celkem ano, ale vymyslel jsem picoviny s ingrediencemi (houby, sojovka). A zaklad u tohoto bylo, ze to fermentovalo spis v chladu (10-12) nez pri pokojove teplote. Neni moc kysele, spis navinule to te spravne chuti. Upraveno 3. března 2021 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Přesně, nechal jsem jen přes noc při pokojové teplotě a pak do garáže s 10° na pár týdnů a pak už ho mám v lednici. Do buchet samozřejmě šly moje povidla, taky jsem dal moc másla a taky mi málo vykynuly, ale jinak tě neznám I když si teda teďka vůbec nejsem jistej jestli ti nedlužím na oplátku večeři od předloňska? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 před 2 minutami, Tom4 napsal: Přesně, nechal jsem jen přes noc při pokojové teplotě a pak do garáže s 10° na pár týdnů a pak už ho mám v lednici. Do buchet samozřejmě šly moje povidla, taky jsem dal moc másla a taky mi málo vykynuly, ale jinak tě neznám I když si teda teďka vůbec nejsem jistej jestli ti nedlužím na oplátku večeři od předloňska? Dlužíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Tvl. Mi to vrtalo jako docela dlouho v hlavě, pak jsem změnil práci a přestal jezdit tímhle směrem a zamířil na jih, tam jsem si ve sklípku u skleničky říkal že přece nejsem až takový hovado, ale nebyl jsem si jako vůbec jistej. Jsem. Nu, kaju se, másla na hlavu mi po těch buchtach moc nezbylo, ale tady přede všema slibuju že to napravím, i kdybych tam měl jet jen kvůli tomu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 před 21 minutami, marosh napsal: A řekl Ti někdo, že do segedýnu patří paprika... Tam je. Ale jaxe to zahustilo moukou se smetanou, tak ji to prebilo ;-). Dulezita je kvantita ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 před 4 minutami, Tom4 napsal: Tvl. Mi to vrtalo jako docela dlouho v hlavě, pak jsem změnil práci a přestal jezdit tímhle směrem a zamířil na jih, tam jsem si ve sklípku u skleničky říkal že přece nejsem až takový hovado, ale nebyl jsem si jako vůbec jistej. Jsem. Nu, kaju se, másla na hlavu mi po těch buchtach moc nezbylo, ale tady přede všema slibuju že to napravím, i kdybych tam měl jet jen kvůli tomu. Tome, uplne v klidu. Proto ten obr smajlik, krasne jsi si nabehl. Ja zmenil praci, jsem hodne flexibilni a cestuji Rad Te uvidim v lepsich casech na nejakem dobrem jidle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Domluveno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Když reuben není reubenem. Pastrami. Gruyére. Nakládaná cibule. Ruský dresink. Česká pletýnka. Ale dobrý to bylo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Todle sem dělal na střední. Pak sem si z baráku dotáh toastovač a prodával na intru toasty. Gulášek dám asi s váma, tendle víkend mi to nevyšlo, bylo moc hezky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se