Bob Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Odesláno 11. května 2021 Souhlas Katak s bramborakem je nejvic nejlepsi
Tom4 Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Odesláno 11. května 2021 (upraveno) Tak hospodský se dělával tak, že se odřezky a nedokrojky cibule, paprik a rajčat dávaly do lednice, večer se z toho narychlo podusila na oleji směska a la "lečo". To jest základ hospodkého 30 let zpět kaťáku. V lednici vydrží pár dní i bez konzervace. Tady jdou varianty hospoda od hospody, někdo to vylepšil protlakem protože mu zbyl, zprasit se to dalo i kečupem, někdo sterilované okurky. Poměr byl vždy variabilní. Pak se opeklo maso na nudličky, vepřové, normálně na oleji. Na opečené maso se dá šufánek (zápaďáci naběračka či sběračka) směsi a la lečo, naostří se to chilli, nechá zabublat a hurá na talíř. Rýže, bramboráky, hranolky, krokety, cokoliv si host přeje Upraveno 11. května 2021 uživatelem Tom4
krutor Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Odesláno 12. května 2021 Spaghetti al pomodoro Kde jsou ty fotky kataku? S bramborakem bych si ho taky dal.
Návštěvník Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Odesláno 12. května 2021 Tak jsem nakonec udelal platky krkovice. Takovy pitomy vareni pro chlapy. Platek krkovice zprudka opect, rajcata z plechu z Lidlu (nejaka italska akce) cibuli do hneda, zelenou papriku a dusit....a pozor ten marmite. Pul lzicky a jidlo dostalo štich jako na cernem pivu. Mrtě chilli a kousek chleba. Okurky jsem nedaval. S pivkem Clockem z Potstejna prima vecere.
Moty Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Odesláno 13. května 2021 Budu mít na víkend nejspíš kůzlečí, asi nejlepší bude pečeně s rozmarýnem a česnekem nebo?
Návštěvník Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Odesláno 13. května 2021 Kitchenaid za super cenu: https://www.iprice.cz/kuchynsky-robot-kitchenaid-artisan-mini-5ksm3311xeht-cerveny/?gclid=CjwKCAjwnPOEBhA0EiwA609Reacp_bseN_0-50cCYrc4mBxuEbkPTQJbA1IOqeuKvriRyVEC8iw7GxoCKcUQAvD_BwE
Tom4 Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Odesláno 14. května 2021 Akorát pozor, tohle je verze "mini", vybavená např. mísou o objemu 3,3 litru atd, od toho se odvíjí množství které zpracuje a množství které stříká ven třeba při šlehání
bohus76 Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Odesláno 16. května 2021 Po tom,co mi " odešel kvásek" do věčných lovišť,tak už kvasíme znovu.Jen to nakynutí v lednici nám nejde,bylo to peklo, peklo se skoro o půlnoci
Tom4 Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Odesláno 16. května 2021 Tohle je prostě bezvadnej vynález, ať si říká kdo chce co chce mimochodem vzal jsem na zkoušku v Makru kilovku italského másla a je skvělý, chutná jako máslo, doporučuju. A když už sem cpu řízek tak dneska byly tzv. "židovské řízky" (boss to bude brát s rezervou ), pro inspiraci kdo by pořád jedl kuřecí či vepřové . . . . . . to se vezme pěkně odleželá prorostlá roštěnka, nakrájí se na centimetrové plátky. Rozmačká se česnek, na prkýnku se nožem rozetře se solí, tím se potřou plátky masa, lehce! naklepou, lehce opepří a naskládané na sobě se nechají od rána nebo přes noc rozležet. Potom se obalí klasicky v trojobalu a usmaží na oleji dozlatova. Nejlepší jsou když se k nim přidá tatarka a nakládané beraní rohy. Ano, to kovový je lis na česnek, mám ho už léta, bezvadně se čistí, na to že to je designová blbůstka tak proti klasickému s dírkama je mytí 100 a 1 výrobce na obrázku kdo bude shánět dárek "pro ženu" do kuchyně
bohus76 Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Odesláno 16. května 2021 Tak to už je vyšší level,gratuluju.To bychom dělali půl dne.Jak vypadá na řezu?
Maxel Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Odesláno 16. května 2021 Naandwich s pomalu pečeným bbq žebrem, ementálem, červenou cibulí, kukuřicí, sriracha dresinkem a japan.mayo. K tomu měcholupský ALE. Bašta!
Bob Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Odesláno 16. května 2021 Ja hotovkovou nedeli ale bylo to super
Hellé Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Odesláno 17. května 2021 před 13 hodinami, bohus76 napsal: Tak to už je vyšší level,gratuluju.To bychom dělali půl dne.Jak vypadá na řezu? Takto..je hutnejsi psenicno-razno-zemiakovy, chutovo dobry..ale je to loteria, raz mam chlebove placky, raz je to uzasne..asi to zavisi od faz mesiaca alebo ja fakt neviem
bohus76 Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Odesláno 17. května 2021 Také dělám pšenično- žitný, a minulý kvásek zkrátka zplesnivěl, a tak teď to bylo z nového a netušil jsem,jak se povede. Vidím, že zatím se daří,to je fajn .
filltos Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Odesláno 17. května 2021 (upraveno) Tak se taky pochlubíme Hlavní zásluhu má žena Upraveno 17. května 2021 uživatelem filltos
Maxel Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Odesláno 20. května 2021 Cukráři kulimagu spojte se, téma na #wkndchallenge je... MAKRONKY! Já pojedu podle Kitchenette tydle, ale fantazii se meze nekladou. https://kitchenette.cz/clanek/makronky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se