Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

@michal.sJe to sušený chilli označovaný gochu (případně gochugaru), který skoro nepálí (ještě míň než jalapeño), takže se ho tam dává hodně. Navíc má lehce zauzenou chuť. Zkoušel jsem to nahrazovat, ale výsledek pak stojí za vyližprdel.

Když projdeš tohle vlákno, už jsem tu na nějaký konkrétní odkazoval. A myslím že ještě @Roman I..

EDIT: Mělo by to bejt tohle:

https://koreni.heureka.cz/nong-shim-chilli-prasek-na-kimchi-gochugaru-500-g/#prehled/

Upraveno uživatelem M.K.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dík, to co píšeš vím. Ale při procházení e-shopu jsem narazil, ze spoustu druhu nemají skladem. A nerad bych objednal něco špatně. 
https://www.chopsticks.cz/imgane-chilli-prasek-na-kimchi--gochugaru--500g/

Mám vybrány tento.

Upraveno uživatelem michal.s
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po dlouhé době trocha času něco uklohnit, panenka naložená v lanýžovém oleji s bylinkami, houbová omáčka ze shimeji, salát z rozvařených špenátových noků, a hořčičné microgreens. Panenka byla na přání polovičky well done, a umělé světlo tomu taky nepřidalo, ale mám radost, že se našel čas 🙃

Hezkou neděli všem !

IMG_20221127_143744.jpg

IMG_20221127_143629.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...