krutor Posted January 3, 2023 Report Share Posted January 3, 2023 Kilovy tomahawk steak s chimmichurry Byl jsem hodne nervozni jak ho propecu, priste radsi do sousvide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted January 3, 2023 Report Share Posted January 3, 2023 Pěkná plácačka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spongebob Posted January 4, 2023 Report Share Posted January 4, 2023 To je teda už kurevskej tomahawk já myslím že se povedl ne?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 5, 2023 Report Share Posted January 5, 2023 Asi to sem patří. Předesílám, že mám rád kysané zelí. U nás si nejsem líný v Brně zajet do centra k jednomu stánku na Zelný trh, kde ho má pán famózní. Nebo severomoravské Zelííííčko z dubových soudků. Vlastní nedělám, nemám na to sklep ale fakt dobrý zelí umím ocenit. Tohleto mě naprosto zbouralo. Restovaná a podušená směs kysaného zelí, čerstvého bílého zelí a hříbků. Na řepkovém olej, oslazené třtinovým cukrem. Nepasterizované. Tak famózně vyváženou chuť jsem u zelí nikdy nechutnal a ty hříbky tomu dávají úplný slavnostní virbl. Ohřál jsem si libové uzené, uvařil moc dobré brambory a ohřál toto jako přílohu. Fotit není co, ale pokud pojedete k sousedům a někde to uvidíte, berte to jako výborný tip. Tedy pro zelížravce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conrad Posted January 5, 2023 Report Share Posted January 5, 2023 Asi by to bylo spíše co mě naštvalo Pamětníci si vzpomenout na báječnou konzervu Bakoňske kotlety V prodejně maďarské speciality jsem ji objevil ale přehlédl jsem že je to Bakoňske ragu To by nežral ani pes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krutor Posted January 5, 2023 Report Share Posted January 5, 2023 Novorocni dietka... Skoda ze musim pockat nez to ztuhne Link to comment Share on other sites More sharing options...
honza71 Posted January 6, 2023 Report Share Posted January 6, 2023 před 11 hodinami, krutor napsal: Novorocni dietka... Skoda ze musim pockat nez to ztuhne Velka parada. Jako decko jsem to rad nemel, ale ted mam plnou hubu slin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted January 7, 2023 Report Share Posted January 7, 2023 Výpečky v2.0.23 inprog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted January 7, 2023 Report Share Posted January 7, 2023 Po prvním beta testování se nebojím tuhle verzi posunout na RTM. Oproti předchozímu vydání je tam krom masa (krkna) kousek anglické na kostičky, std. plnotučná smíchaná s kapkou medu a jedno jablko. Megabyte! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom4 Posted January 8, 2023 Report Share Posted January 8, 2023 Po měsících odhodlávání, jsem se do toho pustil. Mám naordinovanej válecí den, kuře na černým pivu se peče v troubě, takže jsem shlédnul konečně! pořad o vaření s Babicou a Samopalem. Ty kráááavo. Viděl jsem bažanta, nadívaného fáší z křepelky, ozdobného šavlema, mraženou baby karotkou a dekorovaného mixem vařených a syrových křepelčích vajec. Pak ještě Babicova knedliková pánev s růžičkovou kapustou, úplnej masakr. Celý to junior který mi tento televizní zážitek pustil topoval vařením Jardy Soukupa, bože! Kuře na paprice v jeho podání zdržtěná (sražená česky?) omáčka protože tam najebal mlíko. Teda on vařil celý kuřecí prsa ve vývaru s mlikem nebo co to provozoval. Úplnej bizár tohleto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted January 8, 2023 Report Share Posted January 8, 2023 (edited) Hale to’s ale viděl jen slabej vodvar tohoto fenomenálního club bizzaru Jsou tam další skvosty od kančího sádlo s brusinkama na začátku, zcela se rozpadajících “delikátních” rolád podle Helmuta, až po vepřové pepřenky ala burger v podání již notně vožralého Sapitsche na druhém konci spektra; šavlí nepočítaně. A ano, mam to celkem nakoukané Edited January 8, 2023 by Maxel Link to comment Share on other sites More sharing options...
krutor Posted January 8, 2023 Report Share Posted January 8, 2023 Muj guilty pleasure Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted January 8, 2023 Report Share Posted January 8, 2023 Každý nějaké máme. A kdo ne… tak kecá Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted January 8, 2023 Report Share Posted January 8, 2023 Ja byl dnes ukecan na bolonsky lasagne a jak to vypada hnusne, musim se pochvalit, ze se mi povedly:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted January 8, 2023 Report Share Posted January 8, 2023 Naopak! Vypadaj skvěle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted January 8, 2023 Report Share Posted January 8, 2023 On ten besamel moc nevylezl, ale to bude tim jak moc je tam parmezanu no:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
milomac Posted January 8, 2023 Report Share Posted January 8, 2023 Před hodinou, Micey napsal: On ten besamel moc nevylezl, ale to bude tim jak moc je tam parmezanu no:) Dal bych si hned, vypadají moc dobře, pěkně vrstvičky .... moje oblíbené jídlo, které si dám k obědu v "mých" restauracích v Plzni vždy, když je v denní nabídce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.K. Posted January 8, 2023 Report Share Posted January 8, 2023 @milomac Zajeď si na ně (nebo na cokoliv jinýho) do restaurace Gargano v Černicích. Má to italská rodina, znám je spoustu let a měl jsem u nich i svatbu. Jestli nebudeš spokojenej, proplatím Ti účet Mně dneska žena spíchla poctivej kaťák z krůtích stehen a bramboráčky, když viděla kdy a jak jsem včera přišel... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vwtyp11 Posted January 9, 2023 Report Share Posted January 9, 2023 @M.K. Doporučit někomu Gargano je vrazda, navíc podpořit tohle tvrzení hlaskou “má to italská rodina” . gargano je nejnižší level navonený bídy jinak by tam bylo plno a to není, naopak prazdnej lokal žijící ze své historie před 10 lety. @milomacvyhni se tomu obloukem, pokud teda nerad nesedím ve studené prázdné restauraci s namachrovanym číšníkem a průměrným českým kuchařem, kteří si povídáji u vydejniho okénka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.K. Posted January 9, 2023 Report Share Posted January 9, 2023 @vwtyp11 Vražda? Navoněná bída? ... se neber tak vážně K tomu, co píšeš: Jsou tam, pokud vím, v nájmu, ale je to italská rodina. Byl jsem naposledy před cca půl rokem a měli, jako vždycky, čerstvý ryby a plody moře, domácí těstoviny, výborný dezerty atd. Nebylo tam studeno ani prázdno, číšník (Ital, syn šéfkuchaře) byl v pohodě jako obvykle. Šéf Antonio, kuchař Luca - oba Taloši. Jestli se některý z těchhle faktů v nedávné době změnil, je to samozřejmě možný (ale ne před 10 lety). Jinak já to měl radši v původní podobě, když měli útulnou hospůdku v centru města, ale co se dá dělat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now