Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum

Doporučené příspěvky

před 3 hodinami, Lamiczka napsal:

Zrovna jsem se chtěl zeptat, jak to @tommi_d nakládá. Taky mě napadla praganda vzhledem k tomu, jak to má růžový, ale jak dlouho by to musel mít naložený, aby to bylo takto prostoupený...

Necelých 24 hodín v chladničke... Korenie SPG a Bold and Beefy od Blues Hog... Na grile pri cca 140 st. asi 3,5 hod do 93 st. v jadre... Už som to takto robil i predtým, ale hodne záleží na uhlí... teraz som dal nové Marabu uhlie a výsledok i mňa prekvapil...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 minutami, Maxel napsal:

Lívance s javorovým sirupem a coulis z lesního ovoce.

IMG_5018.jpeg

Velký dobrý! 🤤

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
před 2 hodinami, Maxel napsal:

Carpaccio z červené řepy s kozím sýrem, opraženými piniovými ořechy, medem a rukolou. 

IMG_5695.jpeg

Tohle delam strasne casto jako predkrm, mi doslo pecivo tak jsem si musel poradit jinak... 😀😀

IMG_6380.jpeg

Odkaz ke komentáři

Já to hodil jako hlavní jídlo. Sme po Egyptě nějaký rozežraný, musim trochu sundat cejchu :)  

Zejtra bude ve stejnym stylu klasický carpaccio. Včera sem byl v Lidlu a měli tam ty stogramovky na tácku v chlaďáku, tak jsem jich pár odklonil.

Jinak kreativita na jedničku ;) 

Odkaz ke komentáři

Vážení byl jsem inspirován Bertem na kuřecí Jalfrezi. Trochu jsem nalezený recept upravil, vypustuil jsem kmín, podrtil římský kmín, dlouhý pepř, nové koření. Kurkumu jsem použil vlastní, nastouhanou. Pochopitelně jsem přidal zázvor a kokosové mléko /krabičku/. Chilli vlastní, cibule Globo /větší kusy/, papriky od souseda a rajčata vlastní. Mohl jsem dát více chilli, pro aroma Trunidad Perfume. K tomu rýže. Dostal jsem pochvalu.

Jo žádná voda, barva je ve skutečnosti pestřejší ..

IMG-20240827-WA0000.jpeg

Upraveno uživatelem gandalf
doplnění
  • Like 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...