tommi_d Odesláno 21. července Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července Včera low and slow krkovica texas style a coleslaw... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 21. července Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července Rychlosůl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 21. července Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července Zrovna jsem se chtěl zeptat, jak to @tommi_d nakládá. Taky mě napadla praganda vzhledem k tomu, jak to má růžový, ale jak dlouho by to musel mít naložený, aby to bylo takto prostoupený... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 21. července Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července Pokud ve vakuu, tak 3 dny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 21. července Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července před 3 hodinami, Lamiczka napsal: Zrovna jsem se chtěl zeptat, jak to @tommi_d nakládá. Taky mě napadla praganda vzhledem k tomu, jak to má růžový, ale jak dlouho by to musel mít naložený, aby to bylo takto prostoupený... Necelých 24 hodín v chladničke... Korenie SPG a Bold and Beefy od Blues Hog... Na grile pri cca 140 st. asi 3,5 hod do 93 st. v jadre... Už som to takto robil i predtým, ale hodne záleží na uhlí... teraz som dal nové Marabu uhlie a výsledok i mňa prekvapil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. července Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července Krkna epesní! Na véču zbylé kuře od oběda ve formě poutine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radasw Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 27. července Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července Plnená panenka na grile podľa Pipmastra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. července Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července Paella 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna Lívance s javorovým sirupem a coulis z lesního ovoce. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna před 4 minutami, Maxel napsal: Lívance s javorovým sirupem a coulis z lesního ovoce. Velký dobrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna Díkes A prej to bylo i dobrý. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna Včera grilovaná kotleta, rumpsteak a pupok... len maldon a kampot... 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 22. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna Krasna steakova degustace... Smash burgr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna Krásná práce, pánové! Srdce carnivore žrouta jen plesá Já si ještě předposlední den dovolené dopřávám v Egyptě. Vynikající sushi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna V 22. 8. 2024 v 17:52, krutor napsal: Krasna steakova degustace... Smash burgr... ďakujem... s tým smashom si mi narobil chute a zároveň rozhodol o dnešnom obede... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna Carpaccio z červené řepy s kozím sýrem, opraženými piniovými ořechy, medem a rukolou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna před 2 hodinami, Maxel napsal: Carpaccio z červené řepy s kozím sýrem, opraženými piniovými ořechy, medem a rukolou. Tohle delam strasne casto jako predkrm, mi doslo pecivo tak jsem si musel poradit jinak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna Já to hodil jako hlavní jídlo. Sme po Egyptě nějaký rozežraný, musim trochu sundat cejchu Zejtra bude ve stejnym stylu klasický carpaccio. Včera sem byl v Lidlu a měli tam ty stogramovky na tácku v chlaďáku, tak jsem jich pár odklonil. Jinak kreativita na jedničku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna (upraveno) Vážení byl jsem inspirován Bertem na kuřecí Jalfrezi. Trochu jsem nalezený recept upravil, vypustuil jsem kmín, podrtil římský kmín, dlouhý pepř, nové koření. Kurkumu jsem použil vlastní, nastouhanou. Pochopitelně jsem přidal zázvor a kokosové mléko /krabičku/. Chilli vlastní, cibule Globo /větší kusy/, papriky od souseda a rajčata vlastní. Mohl jsem dát více chilli, pro aroma Trunidad Perfume. K tomu rýže. Dostal jsem pochvalu. Jo žádná voda, barva je ve skutečnosti pestřejší .. Upraveno 27. srpna uživatelem gandalf doplnění 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se