tommi_d Odesláno 21. července 2024 Nahlásit Odesláno 21. července 2024 Včera low and slow krkovica texas style a coleslaw...
Lamiczka Odesláno 21. července 2024 Nahlásit Odesláno 21. července 2024 Zrovna jsem se chtěl zeptat, jak to @tommi_d nakládá. Taky mě napadla praganda vzhledem k tomu, jak to má růžový, ale jak dlouho by to musel mít naložený, aby to bylo takto prostoupený...
tommi_d Odesláno 21. července 2024 Nahlásit Odesláno 21. července 2024 před 3 hodinami, Lamiczka napsal: Zrovna jsem se chtěl zeptat, jak to @tommi_d nakládá. Taky mě napadla praganda vzhledem k tomu, jak to má růžový, ale jak dlouho by to musel mít naložený, aby to bylo takto prostoupený... Necelých 24 hodín v chladničke... Korenie SPG a Bold and Beefy od Blues Hog... Na grile pri cca 140 st. asi 3,5 hod do 93 st. v jadre... Už som to takto robil i predtým, ale hodne záleží na uhlí... teraz som dal nové Marabu uhlie a výsledok i mňa prekvapil...
Maxel Odesláno 21. července 2024 Nahlásit Odesláno 21. července 2024 Krkna epesní! Na véču zbylé kuře od oběda ve formě poutine.
tommi_d Odesláno 27. července 2024 Nahlásit Odesláno 27. července 2024 Plnená panenka na grile podľa Pipmastra...
Maxel Odesláno 4. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2024 Lívance s javorovým sirupem a coulis z lesního ovoce. 2
nizkotucnytvaroh Odesláno 4. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2024 před 4 minutami, Maxel napsal: Lívance s javorovým sirupem a coulis z lesního ovoce. Velký dobrý!
tommi_d Odesláno 12. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2024 Včera grilovaná kotleta, rumpsteak a pupok... len maldon a kampot... 1 2
krutor Odesláno 22. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2024 Krasna steakova degustace... Smash burgr...
Maxel Odesláno 22. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2024 Krásná práce, pánové! Srdce carnivore žrouta jen plesá Já si ještě předposlední den dovolené dopřávám v Egyptě. Vynikající sushi.
tommi_d Odesláno 24. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2024 V 22. 8. 2024 v 17:52, krutor napsal: Krasna steakova degustace... Smash burgr... ďakujem... s tým smashom si mi narobil chute a zároveň rozhodol o dnešnom obede...
Maxel Odesláno 26. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2024 Carpaccio z červené řepy s kozím sýrem, opraženými piniovými ořechy, medem a rukolou. 1
krutor Odesláno 26. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2024 před 2 hodinami, Maxel napsal: Carpaccio z červené řepy s kozím sýrem, opraženými piniovými ořechy, medem a rukolou. Tohle delam strasne casto jako predkrm, mi doslo pecivo tak jsem si musel poradit jinak...
Maxel Odesláno 26. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2024 Já to hodil jako hlavní jídlo. Sme po Egyptě nějaký rozežraný, musim trochu sundat cejchu Zejtra bude ve stejnym stylu klasický carpaccio. Včera sem byl v Lidlu a měli tam ty stogramovky na tácku v chlaďáku, tak jsem jich pár odklonil. Jinak kreativita na jedničku
gandalf Odesláno 27. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2024 (upraveno) Vážení byl jsem inspirován Bertem na kuřecí Jalfrezi. Trochu jsem nalezený recept upravil, vypustuil jsem kmín, podrtil římský kmín, dlouhý pepř, nové koření. Kurkumu jsem použil vlastní, nastouhanou. Pochopitelně jsem přidal zázvor a kokosové mléko /krabičku/. Chilli vlastní, cibule Globo /větší kusy/, papriky od souseda a rajčata vlastní. Mohl jsem dát více chilli, pro aroma Trunidad Perfume. K tomu rýže. Dostal jsem pochvalu. Jo žádná voda, barva je ve skutečnosti pestřejší .. Upraveno 27. srpna 2024 uživatelem gandalf doplnění 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se