M.K. Odesláno před 20 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 20 hodinami před 26 minutami, busdriver napsal: Ja se na kimchi pomalu taky chystam, jen teda nevim, kde to necham pracovat, pac je to prej docela aromaticka naloz.. Mas na to nejakou specialni kvasici nadobu? Korejci na to neco prodavaj, ale s tim postovnym bych tam nechal ledvinu, navic je to plastovy a ja bych asi radsi sklo nebo keramiku. Netřeba objednávat přes půl světa, dej vydělat našim řemeslníkům Já objednával odsuď: kvašáky - zamazal.eu ... a už pár let slouží. Aromat se neboj, nechávám kimčchi i jinou zeleninu fermentovat pár dní v obejváku, než jde do chladu, a nic cítit není. Samozřejmě můžeš kvasit i v jakýkoliv utěsněný nádobě nebo třeba v uzavíratelným igeliťáku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno před 20 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 20 hodinami před 7 minutami, M.K. napsal: Netřeba objednávat přes půl světa, dej vydělat našim řemeslníkům Já objednával odsuď: kvašáky - zamazal.eu No klidne, jestli to funguje a je to vyzkouseny, vubec se tomu nebranim.. Ja sem to uz videl, ale rikal sem si, ze skrz tu diru na klacek to asi nebude moc fungovat, co do smraduvzdornosti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno před 20 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 20 hodinami Podle mě ten proces moc nesmrdí sám o sobě a netřeba extra izolovat. Navíc to probíhá pod pokličkou (doslova) a vždy pod vrstvou tekutiny - skrz ni se uvolňuje CO2 a ten nesmrdí. Ale jestli to bude krok vedle a fakt to ucejtíš, klidně ho od Tebe odkoupím - kvašáků není nikdy dost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno před 20 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 20 hodinami Ono to že startu musí dýchat, zavřeš až je hotovo. Sakra škoda že to není větší, já jsem teď dělal várku že 4 zelí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno před 20 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 20 hodinami @krutor Nechci se hádat, ale co v tomhle kontextu myslíš výrazem dýchat? Jestli "vydechovat", tak souhlas, ale "nadechovat" se to nepotřebuje - chceme rozběhnout anaerobní, mléčný kvašení. Jak když si sprintér zakyselí nohy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno před 19 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 19 hodinami Ok vydechovat je lepší. Jen že se to nemá utěsnit... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno před 19 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 19 hodinami Jo, kyselé nohy…a já furt co mi to připomíná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno před 5 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 5 hodinami Dnes koprovka. Asi po 35 letech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno před 5 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 5 hodinami před 2 minutami, Vorel napsal: Dnes koprovka. Asi po 35 letech. Miluju koprovku! Vypadá krásně brambůrky žluťoučký mmmm.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami před 40 minutami, Spongebob napsal: Miluju koprovku! Vypadá krásně brambůrky žluťoučký mmmm.. Jo, byla dobrá. Já si vypěstoval velkou averzi ke koprovce díky máti, její koprovka byla totiž fakt hnusná. Moje žena mě po 30 letech ukecala, abych znovu koprovku vyzkoušel a dnes byl den D, teda spíš den K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami Spousta lidí kolem mě od mala nesnášela/nesnáší koprovku.. já to nechápal asi jejich mámy neuměly vařit no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami Jsem slyšel, že s koprovkou je to jak s análním sexem: komu to v dětství nutili, ten to v dospělosti moc nemusí... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 2 hodinami Před hodinou, Spongebob napsal: Spousta lidí kolem mě od mala nesnášela/nesnáší koprovku.. já to nechápal asi jejich mámy neuměly vařit no. Máma vařit umí, jen ne koprovku. Když zůstanu u omáček, tak třeba její rajská s plněnými paprikami je naprosto bezkonkurenční 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno před 1 hodinou Nahlásit Sdílet Odesláno před 1 hodinou paradajkové rizoto s burratou. vizuál žiadny zázrak ale chuť 10/10 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se