Tittus Odesláno 1. září Nahlásit Odesláno 1. září před 7 hodinami, Conrad napsal: Jednou mi někdo řekl. Slušnej hospodskej spočítá cenu surovin vynásobí 2 a to by měla být cena, za kterou jídlo prodává. Zda to platí ještě dnes nevím Bejvávalo. Dnes je realita taková, že suroviny tvoří asi 25-30 % výsledné ceny. Nezapomeň taky na DPH. A to ještě záleží na lokalitě apod.
Murphy97 Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září trochu vam tady s dovolenim narusim vysokou kulinarinu, ale parta v klubu, pro kterou jsem to k dnesnimu pivu delal rikala, ze docela dobry 3 2
Josef01 Odesláno 6. září Nahlásit Odesláno 6. září Koukám, že v tý předražený Bille už jde i o život.... a to je trvanlivost ještě 14 dní OK. 1
tommi_d Odesláno 7. září Nahlásit Odesláno 7. září Br. bok s kosťou low and slow texas style... len SPG 2 2
Maxel Odesláno 7. září Nahlásit Odesláno 7. září Špízy na grilu, nebo jak se na jihu říká — ražniči. K tomu grenaille, jednoduchý rajčák s nakládanou cibulí, tzatziky. 5 4
Maxel Odesláno 8. září Nahlásit Odesláno 8. září Dneska sem to poslal přes oceán na styl BBQ. Ač bych si tam cestu spíš rozmyslel, čistě gastro zážitek to nebyl špatný 5 1 2
Conrad Odesláno 13. září Nahlásit Odesláno 13. září (upraveno) Dávám to raději sem .Žena bude mít narozeniny a chce sešlost tak 20 lidí v Praze. Mám někdo tip na salonek v .pěkné restauraci občerstvení formou rautů. Mělo by to být kolem 27.9 není podmínkou ideálně venkovní s možností v případě špatného počasí uvnitř Venek ale není nutnost Za tipy předem dik Upraveno 13. září uživatelem Conrad
honza71 Odesláno 14. září Nahlásit Odesláno 14. září Jsem masozrout, ale moje nejoblibenejsi jidlo se bez masa obejde. Za chvili priveze Cupr nakup a jde se na to
honza71 Odesláno 14. září Nahlásit Odesláno 14. září před 13 minutami, mamenec napsal: Bramboráky? Jasne. Brambory, mouka a tehle par prisad a mas nejlepsi jidlo na svete (alespon teda podle my huby) 2
Maxel Odesláno 16. září Nahlásit Odesláno 16. září (upraveno) Chicken satay podle tohodle receptu, s lehčími úpravama. Bašta jaxviň, a velká konkurence pro naše oblívené butter chicken curry! https://chefjonwatts.com/thai-style-chicken-satay/ Upraveno 16. září uživatelem Maxel 3 1
Conrad Odesláno 16. září Nahlásit Odesláno 16. září Je to tady na vyvolání Pavlovova reflexu ale stojí za vidění v TV od Warner Brothers Bizarní jídla: Lahodné destinace
Maxel Odesláno 28. září Nahlásit Odesláno 28. září (upraveno) Když přišla chuť na McD taštičku, ale nechce se ti pro ní jezdit. Upraveno 28. září uživatelem Maxel 2
Maxel Odesláno 4. října Nahlásit Odesláno 4. října Na objednávku, manželky mostfav. Losos s chřestem, holandskou a grenaille. 6 1
Micey Odesláno 5. října Nahlásit Odesláno 5. října Maxel jako obvykle pecka. Panove prosim o inspiraci, odpo mame nejaky rodinny mecheche a budu pripravovat obzerstveni - krome obligatnich sneku ci slanejch strudlu z listovyho testa, jednohubek s makrelovejma ci gorgonzolovejma pomazankama, co takhle delate? Budu na to mit celkem cas, tak mi prijde skoda trosku to nenaladit:)
tommi_d Odesláno 5. října Nahlásit Odesláno 5. října před 16 minutami, Micey napsal: Maxel jako obvykle pecka. Panove prosim o inspiraci, odpo mame nejaky rodinny mecheche a budu pripravovat obzerstveni - krome obligatnich sneku ci slanejch strudlu z listovyho testa, jednohubek s makrelovejma ci gorgonzolovejma pomazankama, co takhle delate? Budu na to mit celkem cas, tak mi prijde skoda trosku to nenaladit:) Pokiaľ by si chcel pokračovať s pomazánkami tak u nás ide šunková a vajíčková... Pokiaľ niečo z rýb tak losový tatarák...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se