Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 7 hodinami, Conrad napsal:

Jednou mi někdo řekl. Slušnej hospodskej spočítá cenu surovin vynásobí 2 a to by měla být cena, za kterou jídlo prodává. Zda to platí ještě dnes nevím

Bejvávalo. Dnes je realita taková, že suroviny tvoří asi 25-30 % výsledné ceny. Nezapomeň taky na DPH. A to ještě záleží na lokalitě apod.

Odesláno

trochu vam tady s dovolenim narusim vysokou kulinarinu, ale parta v klubu, pro kterou jsem to k dnesnimu pivu delal rikala, ze docela dobry

IMG_2181.jpeg

  • Like 3
  • Dát hlas 2
Odesláno

Koukám, že v tý předražený Bille už jde i o život.... a to je trvanlivost ještě 14 dní OK.

PXL_20250906_155507920.jpg

PXL_20250906_155530305.jpg

  • Sad 1
Odesláno (upraveno)

Dávám to raději sem .Žena bude mít narozeniny a chce sešlost  tak 20 lidí v Praze. Mám někdo tip na salonek  v .pěkné restauraci občerstvení formou rautů. Mělo by to být kolem 27.9 není podmínkou ideálně venkovní s možností v případě špatného počasí uvnitř  Venek ale není nutnost 

Za tipy předem dik

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
před 13 minutami, mamenec napsal:

Bramboráky?  ;)

Jasne. Brambory, mouka a tehle par prisad a mas nejlepsi jidlo na svete (alespon teda podle my huby) 😉

  • Dát hlas 2
Odesláno

Je to tady na vyvolání Pavlovova reflexu ale stojí za vidění v TV od Warner Brothers   Bizarní jídla: Lahodné destinace

  • po 2 týdnech...
Odesláno

Maxel jako obvykle pecka. 

 Panove prosim o inspiraci, odpo mame nejaky rodinny mecheche a budu pripravovat obzerstveni - krome obligatnich sneku ci slanejch strudlu z listovyho testa, jednohubek s makrelovejma ci gorgonzolovejma pomazankama, co takhle delate? Budu na to mit celkem cas, tak mi prijde skoda trosku to nenaladit:)

Odesláno
před 16 minutami, Micey napsal:

Maxel jako obvykle pecka. 

 Panove prosim o inspiraci, odpo mame nejaky rodinny mecheche a budu pripravovat obzerstveni - krome obligatnich sneku ci slanejch strudlu z listovyho testa, jednohubek s makrelovejma ci gorgonzolovejma pomazankama, co takhle delate? Budu na to mit celkem cas, tak mi prijde skoda trosku to nenaladit:)

Pokiaľ by si chcel pokračovať s pomazánkami tak u nás ide šunková a vajíčková... Pokiaľ niečo z rýb tak losový tatarák...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...