nizkotucnytvaroh Odesláno 13. listopadu Nahlásit Odesláno 13. listopadu Vrchol kreativity, ale perníčky výborný 1 1
Maxel Odesláno 13. listopadu Nahlásit Odesláno 13. listopadu Taky tak. Jen v mém případě bez té zdrobněliny… aka perník. Na prvotinu to prý nebylo špatné, řikala drahá (já to nejim). 1 1
Tittus Odesláno 14. listopadu Nahlásit Odesláno 14. listopadu Obyčejný segedín. Mezi vámi kuchaři to moc nevynikne. 4 2
Maxel Odesláno 14. listopadu Nahlásit Odesláno 14. listopadu Přes týden nebyl čas, navíc se naprat na večer… založeno na zítra, husa jde na noční. 2
Tittus Odesláno 15. listopadu Nahlásit Odesláno 15. listopadu Husu jsme se snažili pojmout zodpovědně, i když vyjížďka pro stehna se trochu protáhla, holt jsme prokaučovali správný čas. 2 1
Maxel Odesláno 15. listopadu Nahlásit Odesláno 15. listopadu Ufff… ještě, že je to jen jednou do roka. Pečená husa s jablky a sušenými švestkami, jablečné zelí s rozinkami a skořicí, lokše, nádivka s petrželkou. 6 2
honza71 Odesláno 15. listopadu Nahlásit Odesláno 15. listopadu před 53 minutami, Maxel napsal: Ufff… ještě, že je to jen jednou do roka. Pečená husa s jablky a sušenými švestkami, jablečné zelí s rozinkami a skořicí, lokše, nádivka s petrželkou. Sice jsem jeste plnej z obeda, ale sliny mi tecou
nizkotucnytvaroh Odesláno 15. listopadu Nahlásit Odesláno 15. listopadu Večerní codůmdalky, sušená panenka, domácí bylinky, jen kalorický deficit trpí. 2
Maxel Odesláno 15. listopadu Nahlásit Odesláno 15. listopadu (upraveno) Kolega pár stran zpět připomněl recept na slaninu bez uzení, tak do ni po letech jdu zas. https://www.toprecepty.cz/recept/61320-domaci-slanina-bez-uzeni-podle-slovenskeho-redaktora-milana-gigela/ Upraveno 15. listopadu uživatelem Maxel 1
bohus76 Odesláno 15. listopadu Nahlásit Odesláno 15. listopadu My včera naložili maso na uzení a na klobásky. Mít nějaký studený sklep,tak zkusím i tu pancettu. Udělej Maxeli potom fotku kolik tekutiny to pustí, zkrátka z procesu,dík.
M.K. Odesláno 16. listopadu Nahlásit Odesláno 16. listopadu Pekingskou káču s červeným a tvrďákama jsem vyfotit ani nestihnul, tak aspoň příprava na buřty na pivu: 1 1
Juraj11 Odesláno 16. listopadu Nahlásit Odesláno 16. listopadu [mention=4208]Juraj11[/mention] Čoveče, syrová vejce do kaše, to slyšim prvně. Fakt celý vejce?Tak jsem ti to vyfotilJinak ja dnes kuřecí kapsySent from my iPhone using Tapatalk 1 1
bohus76 Odesláno 16. listopadu Nahlásit Odesláno 16. listopadu Dnes česnečka silná jak noha od stolu 7 1
Vorel Odesláno 16. listopadu Nahlásit Odesláno 16. listopadu Dnes husička, sice chvíli po Martinovi, ale to vůbec nevadí 5 2
Maxel Odesláno 16. listopadu Nahlásit Odesláno 16. listopadu @bohus76 První otočka z pěti. Vyndat maso, osušit, nemít. Vymýt nádobu. Maso znovu obalit ve směsi, a znovu do lednice. Tekutiny pustilo viz. foto. Každý den by to mělo být méně, až do visu pátý den. 2 2
Maxel Odesláno 16. listopadu Nahlásit Odesláno 16. listopadu Tentokrát jsem přebytky poslal přes asii — husí prsa s rýží, pórkem a omáčkou teryiaki. 3 2
Vir Odesláno 16. listopadu Nahlásit Odesláno 16. listopadu Hrany z dýně a brambor, cibule, česnek na oliváči s kořením v troubě. Krkovice sousvide, pepřová omajda a vejce 3 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se