gandalf Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Tak to budou asi ty "slzy štěstí" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Asi jo...ještě pláče, když kvete jíva a ostřice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Klidně mu ještě pošlu - je toho tak na několik věder slz :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Dnes pivní guláš s knedlíkem : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Dnes pivní guláš s knedlíkem : Prosil bych 4porce a k tomu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2011 Ať v tom Gile nejsi sám,dnes zelovka /kyselica/ s uzeným masem.Skoro se nedá říct polévka ,jak je to husté S chlebem či rohlíkem se dá jako hlavní chod.Ať je vidět,že nejsme troškaři,tak 10litrů,jen pro vlastní potřebu. /2dospělí+2děti/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2011 Dneska varim kung pao. Original. Nebo tak neco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2011 Já byl dnes u otce a moc ho zajímalo to "pivní kuře". Tož jsem mu ho rovnou udělal a nezbylo nic jiného, než ohlodané kosti Fotka už tu je několikrát, takže jsem tentokrát nefotil. Ta zelňačka vypadá fantasticky, tyhle husté polévky miluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2011 Na farmářských trzích jsem si dnes koupil fajnového lososa. Jen na másle na pánvi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2011 Na farmářských trzích jsem si dnes koupil fajnového lososa. Jen na másle na pánvi... Nechci kibicovat, jen doporuceni. Losos na masle bez dalsich serepeticek, to Ti chvalim, to je dobrota. Ja bych jen doporucil pekac a troubu na 20 minut spis nez panev. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2011 Nechci kibicovat, jen doporuceni. Losos na masle bez dalsich serepeticek, to Ti chvalim, to je dobrota. Ja bych jen doporucil pekac a troubu na 20 minut spis nez panev. Souhlas, my děláme lososa v mikrovlnce kombinace vln a grilu na cca 10 minut, je to o dost lepší než na pánvi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 6. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2011 Na farmářských trzích jsem si dnes koupil fajnového lososa. Jen na másle na pánvi... Kterej českej farmář chová lososy? :o K úpravě lososa z Makra, zakoupeném na farmářským trhu: zkuste ho dát půl hodiny marinovat v citronové šťávě, pepři a pár kapkách oliváče, pak na horkou, ale ne rozpálenou, suchou teflonovou pánev, opéct pomalu ze 4 stran (z filetu udělat hranoly) a při servírování posypat nasekaným čerstvým koprem. Nemá chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2011 Závislost na chilli se musí šířit Za dva týdny jedu na měsíc na Borneo a jediná věc, kterou si chci přivézt je hafo chilli. Dostanete tam na trhu kolem 20 druhů, každé vhodné pro jinou úpravu, prostě bomba! Nechápu, proč sem furt vozí jen tu drcenou cihlu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2011 A když už jsem na tohle vlákno narazil, dneska jsem obědoval portugalsky: krůtí prsní řízek na tenko, obalený v trojobale, místo strouhanky drcené kukuřičné lupínky, meruňková omáčka a pečený brambor. Super!Recept je na www.labuznik.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2011 Za dva týdny jedu na měsíc na Borneo a jediná věc, kterou si chci přivézt je hafo chilli. Dostanete tam na trhu kolem 20 druhů, každé vhodné pro jinou úpravu, prostě bomba! Nechápu, proč sem furt vozí jen tu drcenou cihlu... Tak si, prosím, vzpomeň a dovez nějaká zajímavá semínka. Bude jim u mně dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 hele, s tim chilli jsem si jeste vzpomnel na jednu peknou fotku, kterou jsem udelal na pracovni ceste po Indii je takova tematicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 Skoro jako když jsem to sušil já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Díky za tip už jsem se zaregistroval a vzhledem k sortimentu se obávám,že prožeru za více než normálně jsem zvyklý Není zač, co sníš, to Ti nikdo nesebere Dej vědět, prosím, jak jsi dopadl s tím kuřetem ?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Dnešní uzení s Milisem...V mezičase fantastickej kotlíkovej guláš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 mňam.... *slint* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se