pigger Odesláno 13. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2024 Ja som kupoval biele OP za 4500e, za rovnaku sumu som ich aj predal, dnes tie ceny sú nad 10000e. Teraz by som chcel Explorer 214270 alebo Suby no date len ta cena za suby je dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ušák_linn Odesláno 18. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2024 Na konci léta jsem si udělal svojí největší radost a splnil svůj sen. Ve svých 19 letech jsem byl schopný si pořídit svoje první rolky. Ale já dement jsem přetáčel datum, když bylo 12 odpoledne a poničil jsem strojek. Hodinky jsem měl 2 dny. Oprava stála 30k. Ale furt to nemění nic na tom, že ty hodinky miluju. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna První Rolexy,radost obrovská. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Super,gratulka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl21 Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna (upraveno) V 18. 12. 2024 v 14:23, Ušák_linn napsal: Na konci léta jsem si udělal svojí největší radost a splnil svůj sen. Ve svých 19 letech jsem byl schopný si pořídit svoje první rolky. Ale já dement jsem přetáčel datum, když bylo 12 odpoledne a poničil jsem strojek. Hodinky jsem měl 2 dny. Oprava stála 30k. Ale furt to nemění nic na tom, že ty hodinky miluju. Já myslel, že u novějších Rolek by se nic stát nemělo když se řídí datum kolem 12h..? Upraveno 26. ledna uživatelem Majkl21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna A co Tě vede k této myšlence? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna V 26. 1. 2025 v 18:58, Majkl21 napsal: Já myslel, že u novějších Rolek by se nic stát nemělo když se řídí datum kolem 12h..? GMT by nemělo, a ostatní mají docela rychlé přetáčení mezi 22-24, což je příjemné a samozřejmě asi by se mechanismus mohl poškodit. Zajímavé ale je, že v manuálu oproti jiným výrobcům Rolex na to nikde neupozorňuje, myslím třeba Submariner Date.... samozřejmě že každý model se může v nastavování lišit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucca Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února V 25. 1. 2025 v 14:06, Skarohlid napsal: První Rolexy,radost obrovská. Gratulace, krásné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února (upraveno) dnes som bol vyzdvihnúť prvé Rolex pre moju pani, prišli rok od objednávky. Inak tá biela farba je úplne perfektná , vizerá jak porcelán kľudne by som si pridelil 41 tky v tejto kombinácii.... Upraveno 18. února uživatelem rado74 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Skvelá voľba ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenekP Odesláno pátek v 12:50 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 12:50 V 18. 2. 2025 v 18:34, rado74 napsal: dnes som bol vyzdvihnúť prvé Rolex pre moju pani, prišli rok od objednávky. Inak tá biela farba je úplne perfektná , vizerá jak porcelán kľudne by som si pridelil 41 tky v tejto kombinácii.... Veliká nádhera! Ať je paní nosí ve zdraví. Pokud to je 36 mm, nad větším průměrem bych nepřemýšlel. Dříve bývalo pro pánské hodinky naprosto běžné 34 mm . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno pátek v 13:39 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 13:39 (upraveno) před 49 minutami, ZdenekP napsal: Pokud to je 36 mm, nad větším průměrem bych nepřemýšlel Ďakujem, a áno sú to 36 mm a je to aj napriek tomu že má tenké zápästie tak akurát. V tomto prípade je výhoda nízky profil, vyššie hodinky aj keby boli v rovnakom rozmere budú pôsobiť mohutnejším dojmom čo by nebolo pekné ..... Tie 41mm som myslel pre mňa keby náhodou ...... Upraveno pátek v 13:40 uživatelem rado74 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se