Přejít na obsah

Vaše první Rolex

Robo7

Doporučené příspěvky

Na konci léta jsem si udělal svojí největší radost a splnil svůj sen. Ve svých 19 letech jsem byl schopný si pořídit svoje první rolky. Ale já dement jsem přetáčel datum, když bylo 12 odpoledne a poničil jsem strojek. Hodinky jsem měl 2 dny. Oprava stála 30k. Ale furt to nemění nic na tom, že ty hodinky miluju. 

IMG_0879_Original.jpeg

• Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...
V 18. 12. 2024 v 14:23, Ušák_linn napsal:

Na konci léta jsem si udělal svojí největší radost a splnil svůj sen. Ve svých 19 letech jsem byl schopný si pořídit svoje první rolky. Ale já dement jsem přetáčel datum, když bylo 12 odpoledne a poničil jsem strojek. Hodinky jsem měl 2 dny. Oprava stála 30k. Ale furt to nemění nic na tom, že ty hodinky miluju. 

IMG_0879_Original.jpeg

Já myslel, že u novějších Rolek by se nic stát nemělo když se řídí datum kolem 12h..?

Upraveno uživatelem Majkl21
Odkaz ke komentáři

V 26. 1. 2025 v 18:58, Majkl21 napsal:

Já myslel, že u novějších Rolek by se nic stát nemělo když se řídí datum kolem 12h..?

GMT by nemělo, a ostatní mají docela rychlé přetáčení mezi 22-24, což je příjemné a samozřejmě asi by se mechanismus mohl poškodit. Zajímavé ale je, že v manuálu oproti jiným výrobcům Rolex na to nikde neupozorňuje, myslím třeba Submariner Date.... samozřejmě že každý model se může v nastavování lišit.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

dnes som bol vyzdvihnúť prvé Rolex pre moju pani, prišli rok od objednávky. Inak tá biela farba je úplne perfektná , vizerá jak porcelán kľudne by som si pridelil 41 tky v tejto kombinácii....

IMG_20250218_175434492_HDR_AE.jpg

Upraveno uživatelem rado74
  • Like 4
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

V 18. 2. 2025 v 18:34, rado74 napsal:

dnes som bol vyzdvihnúť prvé Rolex pre moju pani, prišli rok od objednávky. Inak tá biela farba je úplne perfektná , vizerá jak porcelán kľudne by som si pridelil 41 tky v tejto kombinácii....

IMG_20250218_175434492_HDR_AE.jpg

Veliká nádhera! Ať je paní nosí ve zdraví. 

Pokud to je 36 mm, nad větším průměrem bych nepřemýšlel. Dříve bývalo pro pánské hodinky naprosto běžné 34 mm .

Odkaz ke komentáři

před 49 minutami, ZdenekP napsal:

Pokud to je 36 mm, nad větším průměrem bych nepřemýšlel

Ďakujem, a áno sú to 36 mm a je to aj napriek tomu že má tenké zápästie tak akurát. V tomto prípade je výhoda nízky profil, vyššie hodinky aj keby boli v rovnakom rozmere budú pôsobiť mohutnejším dojmom čo by nebolo pekné ..... Tie 41mm som myslel pre mňa 😀 keby náhodou ......

Upraveno uživatelem rado74
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...