mwb Odesláno 11. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna Mne ta seda, aspon z obrazkov, pripomina tie sede matne laky, co su v poslednych rokoch popularne na autach. Myslim, ze zaujem bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dwg Odesláno 12. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna V 11. 4. 2024 v 22:25, mwb napsal: Mne ta seda, aspon z obrazkov, pripomina tie sede matne laky, co su v poslednych rokoch popularne na autach. Myslim, ze zaujem bude. mel jsem uplne stejnou uvahu A musim rict, ze na spouste aut me to hrozne stve.. ale treba Volvo ty sede umi docela dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrozna Odesláno 13. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna Vidím to na pokračující trend posunu RLX do drahých kovů (oni přinesli všehovšudy jeden steel model, vše ostatní zlato platina a drahé kamení) a zaplňování prázdného prostoru Tudorem (jejich nové "suby" jsou celkem pecka). Já být jimi bych byl trochu opatrný, aby je bratříček nepřerostl. Bez funkčních steel tool ikon by z RLX nebylo nic než navoněná zdechlina.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barackpalenka Odesláno 14. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna V 13. 4. 2024 v 1:36, dwg napsal: mel jsem uplne stejnou uvahu A musim rict, ze na spouste aut me to hrozne stve.. ale treba Volvo ty sede umi docela dobre Všetko “šedne” ako domy smútku… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kain 232 Odesláno 14. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna V 11. 4. 2024 v 1:00, SCIFI napsal: Škoda. Tak se jdu nechat vyškrtnout z pořadníku a nechat zapsat na nový DeepSea:) https://www.hodinkee.com/articles/the-white-gold-rolex-le-mans-daytona-is-discontinued Budes mit ruku jak The Rock, ta parada ma 320g Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května Musim uznat, ze se mi ty “skoronove” GMT Master II na oysteru zacinaji libit, naprosto univerzalni na kazdy den a trochu te barvy tam taky dali. Oyster mi k nim sedi vic, ale je potreba videt a vyzkouset nazivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu Má tu někdo ty nové Bruce Wayne GMT? Dojmy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno pátek v 07:44 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 07:44 Za chvili tu mame 2025... nezacinaji kolovat nejake predikce? Ja tak nejak tajne porad cekam na zmensene 40mm Expy II... rikam si kdyz udelali 36mm Expy, mohli by zmensit pristi rok i dvojky. 16550 byly predstavene 1985.... to znamena ze 2025 to bude presne 40 let od uvedeni... a zaroven kdyby je zmensili na 40mm.... to by ty cisla pekne sedely 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno pátek v 08:10 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 08:10 před 24 minutami, kloubik napsal: Za chvili tu mame 2025... nezacinaji kolovat nejake predikce? Ja tak nejak tajne porad cekam na zmensene 40mm Expy II... rikam si kdyz udelali 36mm Expy, mohli by zmensit pristi rok i dvojky. 16550 byly predstavene 1985.... to znamena ze 2025 to bude presne 40 let od uvedeni... a zaroven kdyby je zmensili na 40mm.... to by ty cisla pekne sedely Zrovna sedím u kávy a přemýšlím o tom. Vím, že se to nestane, ale někde ve skrytu duše věřím v "zmrtvýchvstání" ikonických a překrásných 1655. Ještě mám ve své Rolex kolekci jedno volné místečko a pro tyto bych obětoval i plánované "prezidentské". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno před 23 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 23 hodinami V 20. 12. 2024 v 8:44, kloubik napsal: Za chvili tu mame 2025... nezacinaji kolovat nejake predikce? Ja tak nejak tajne porad cekam na zmensene 40mm Expy II... rikam si kdyz udelali 36mm Expy, mohli by zmensit pristi rok i dvojky. 16550 byly predstavene 1985.... to znamena ze 2025 to bude presne 40 let od uvedeni... a zaroven kdyby je zmensili na 40mm.... to by ty cisla pekne sedely Exp 2 v puvodni velikosti by bylo mimoradne prijemne prekvapeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se