Přejít na obsah

Rolex 2024 Novinky

kdojinej

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 129
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V 11. 4. 2024 v 22:25, mwb napsal:

Mne ta seda, aspon z obrazkov, pripomina tie sede matne laky, co su v poslednych rokoch popularne na autach. Myslim, ze zaujem bude.

mel jsem uplne stejnou uvahu :) A musim rict, ze na spouste aut me to hrozne stve.. ale treba Volvo ty sede umi docela dobre ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vidím to na pokračující trend posunu RLX do drahých kovů (oni přinesli všehovšudy jeden steel model, vše ostatní zlato platina a drahé kamení) a zaplňování prázdného prostoru Tudorem (jejich nové "suby" jsou celkem pecka). Já být jimi bych byl trochu opatrný, aby je bratříček nepřerostl. Bez funkčních steel tool ikon by z RLX nebylo nic než navoněná zdechlina..

Odkaz ke komentáři

• po 5 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsíci...

Za chvili tu mame 2025... nezacinaji kolovat nejake predikce? 

Ja tak nejak tajne porad cekam na zmensene 40mm Expy II... rikam si kdyz udelali 36mm Expy, mohli by zmensit pristi rok i dvojky.

16550 byly predstavene 1985.... to znamena ze 2025 to bude presne 40 let od uvedeni... a zaroven kdyby je zmensili na 40mm.... to by ty cisla pekne sedely :) 

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 24 minutami, kloubik napsal:

Ja tak nejak tajne porad cekam na zmensene 40mm Expy II... rikam si kdyz udelali 36mm Expy, mohli by zmensit pristi rok i dvojky.

16550 byly predstavene 1985.... to znamena ze 2025 to bude presne 40 let od uvedeni... a zaroven kdyby je zmensili na 40mm.... to by ty cisla pekne sedely :) 

Zrovna sedím u kávy a přemýšlím o tom. Vím, že se to nestane, ale někde ve skrytu duše věřím v "zmrtvýchvstání" ikonických a překrásných 1655. Ještě mám ve své Rolex kolekci jedno volné místečko a pro tyto bych obětoval i plánované "prezidentské". 

Odkaz ke komentáři

V 20. 12. 2024 v 8:44, kloubik napsal:

Exp 2 v puvodni velikosti by bylo mimoradne prijemne prekvapeni.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...