DadB Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2009 (upraveno) Tak jsem zmatený jak Goro před Tokiem - malýmu je šest roků a začínáme se učit hodiny. Nemám problém s "hodinová ručička" a "minutová ručička", ale když jsem chtěl použít "velká" a "malá", tak jsem zjistil, že vlastně nevím, která je která... Je velká hodinová, protože je tlustší (případně ukazuje větší díl času), nebo je velká minutová, protože je delší. Vygooglit se dá obojí :-( Co na to zdejší odborníci. Dík. Upraveno 28. ledna 2009 uživatelem DadB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2009 DadB napsal: Tak jsem zmatený jak Goro před Tokiem - malýmu je šest roků a začínáme se učit hodiny. Nemám problém s "hodinová ručička" a "minutová ručička", ale když jsem chtěl použít "velká" a "malá", tak jsem zjistil, že vlastně nevím, která je která... Je velká hodinová, protože je tlustší, nebo je velká minutová, protože je delší. Vygooglit se dá obojí :-( Co na to zdejší odborníci. Dík. u me to bylo vzdy podle velikosti. velka je minutova, protoze je proste velka. mala je hodinova ze stejneho duvodu. o opaku jsem v zivote neslysel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2009 DadB napsal: Tak jsem zmatený jak Goro před Tokiem - malýmu je šest roků a začínáme se učit hodiny. Nemám problém s "hodinová ručička" a "minutová ručička", ale když jsem chtěl použít "velká" a "malá", tak jsem zjistil, že vlastně nevím, která je která... Je velká hodinová, protože je tlustší, nebo je velká minutová, protože je delší. Vygooglit se dá obojí :-( Co na to zdejší odborníci. Dík. já se učil, že malá - hodinová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2009 velká-kluk-flik malá-holka-flak ...tak to máme doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2009 911 napsal: u me to bylo vzdy podle velikosti. velka je minutova, protoze je proste velka. mala je hodinova ze stejneho duvodu. o opaku jsem v zivote neslysel. dtto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellé Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2009 volaj rucicky..kratsia a dlhsia a mas po probleme...nestresuj sa somarinami..hlavne nech sa dieta nauci kolko je hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2009 Kup mu digi a mas po problemech! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amigator Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2009 Velká, ta delší, je minutová, protože podle ní odečítáš minuty, a malá, kratší, je hodinová, protože podle ní odečítáš hodiny. Nikdy jsem u nikoho neviděl, že by s tím měl problém. Tvá úvaha je asi příliš hluboká na to, abych ji chápal. A nebo jsi se do toho sám zamotal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2009 Jakubisko napsal: Kup mu digi a mas po problemech! k tomuhle závěru dojde, až bude muset do rovnice přičíst i vteřinovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chose Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2009 Jakubisko napsal: Kup mu digi a mas po problemech! A sobě radši taky :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amigator Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2009 chose napsal: A sobě radši taky :lol2: To nebylo příliš džentlmenské. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chose Odesláno 29. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2009 Amigator napsal: To nebylo příliš džentlmenské. Uznávám, ale holt jsem nevydržel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 29. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2009 Nikdy me nenapadlo, ze by mala nebyla hodinova a velka minutova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 29. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2009 na dlzke zalezi = velka minuty, mala hodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 29. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2009 já do toho vnesu trochu chaosu z historie. Původně měly hodiny jen jednu ručku která ukazovala hodiny. Když to lidem přestalo stačit tak přibyla malá ručka která na malém číselníku uprostřed ukazovala čtvrthodiny. Na některých historických číselnících je to vidět. Postupně ty menší části hodin získaly na důležitosti a tak vzniklo minutové dělení na obvodu číselníku a tomu odpovídající ručka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 29. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2009 DadB napsal: Tak jsem zmatený jak Goro před Tokiem... Jójó....dnešní mlaďoši neví, jak jsme každou neděli tesknili... http://cz.youtube.com/watch?v=dVkGlYAHxNU&...feature=related Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 29. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2009 Gorg napsal: Jójó....dnešní mlaďoši neví, jak jsme každou neděli tesknili... http://cz.youtube.com/watch?v=dVkGlYAHxNU&...feature=related Jůůůůůůůůůů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 29. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2009 (upraveno) Gorg napsal: Jójó....dnešní mlaďoši neví, jak jsme každou neděli tesknili... http://cz.youtube.com/watch?v=dVkGlYAHxNU&...feature=related ty jo, u toho sem rval jak zelva edit. sem si na youtube musel ted pustit z nostalgie znelky skippy, sandokana, caryfuka, magion, vega a dalsich. Upraveno 29. ledna 2009 uživatelem 911 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 29. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2009 (upraveno) Mno je zajimavy, jak ten nas mozek pracuje sakrble...staci hudba a hned se vybavi konkretni pocit a kolikrat presne i situace u ktere ta hudba hrala...jojo nostalgie je svina a bude hur... ....mno a komu neco rika Majka z Gurunu...tak to je teprve sila....mela perfetkni svitici oci.... ....chystam se si to prehrat, ale chtelo by to prolozit mariankou..... http://cz.youtube.com/watch?v=kExM7UlEE9E&...feature=related Upraveno 29. ledna 2009 uživatelem Gorg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amigator Odesláno 29. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2009 911 napsal: ty jo, u toho sem rval jak zelva Jsem se pak na to nechtěl ani dívat, jak to bylo smutný. S tím mozkem je to fakt pravda. Úplně jsem se při tý hudbě vrátil zpátky do obýváku k naší starý televizi... Čudné. Spadla z oblakou mi nic neříká. Ta bitka drnama mi ale připomněla Indiány z Větrova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se