New Milis Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2009 Tak panove, asi me budete kamenovat, ale vymenil jsem... Zacinal jsem na ocelovejch Submarinerech. Vzdycky jsem snil o Daytonech pak si je poridil, svuj ucel splnily, ale stavlo me, ze jsem vzdychky ze zvyku koukal po datu a datum nikde:-) ...navic tolik budiku a kolecek...:-) a co si vzponinam, tak jsem nikdy nechapal chlapky kolem sebe, ktery k obleku meli Daydate v Bicoloru se svetlym cifernikem, ale jak sel cas nejak jsem oklikou dosel k tomu, ze vlastne touzim po polozlate a ze ty Dayjusty jsou v bicoloru vlastne uzasna klasika, a az je zvetsili na 41mm, tak mi to trvalo jeden vikend nez jsem jim propadl uplne, takze vymenil jsem Daytony v oceli za Dayjusty II v bicoloru. Foto jeste v aute cestou z hodinarstvi: Rolex a nikdy jinak, mejte se a nesmejte se mi za vymenu ;-) Teda na týhle fotce vypadaj překrásně! Gratuluju - to jsem snad ještě nikdy neudělal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2009 Za mňa GMT master II s ciernou lunetou, vintage submariner without date, air king Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2009 mejte se a nesmejte se mi za vymenu ;-) Myslim, ze prave proto existuje tolik znacek, modelu, variaci a barev, aby si vybral kazdy. Proste se Ti libi a hotovo. Gratuluju k nove radosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2009 ...vymenil jsem Daytony v oceli za Dayjusty II v bicoloru. Moc pěkný , fakt se hodí i k té košili. Ehm, je to sice otázka, ale čím jsi to fotil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPB Odesláno 22. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2009 Moc pěkný , fakt se hodí i k té košili. Ehm, je to sice otázka, ale čím jsi to fotil? ...iPhonem 3GS na krizovatce na cerveny:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 22. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2009 Já jsem si říkal, že se ta fotka celkem povedla, tak jestli s sebou normálně třeba vozíš v autě zrcadlovku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPB Odesláno 13. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2009 Tak panove, asi me budete kamenovat, ale vymenil jsem... Zacinal jsem na ocelovejch Submarinerech. Vzdycky jsem snil o Daytonech pak si je poridil, svuj ucel splnily, ale stavlo me, ze jsem vzdychky ze zvyku koukal po datu a datum nikde:-) ...navic tolik budiku a kolecek...:-) a co si vzponinam, tak jsem nikdy nechapal chlapky kolem sebe, ktery k obleku meli Daydate v Bicoloru se svetlym cifernikem, ale jak sel cas nejak jsem oklikou dosel k tomu, ze vlastne touzim po polozlate a ze ty Dayjusty jsou v bicoloru vlastne uzasna klasika, a az je zvetsili na 41mm, tak mi to trvalo jeden vikend nez jsem jim propadl uplne, takze vymenil jsem Daytony v oceli za Dayjusty II v bicoloru. Foto jeste v aute cestou z hodinarstvi: Rolex a nikdy jinak, mejte se a nesmejte se mi za vymenu ;-) Pribeh pokracuje, to se posmejete....tak jsem samozrejme po chvili noseni zjistil, ze DateJustyII respektive hlavne ten bicolour (polozlato) neni pro mne, ze proste zlato ne e. No a tak se stalo, co se melo stat, ja a Daytony jsme si souzeny. To jeste neni tak vtipny, jako to, ze protoze jsem ty puvodni uz prodal, musel koupit novy, takze mne to znovuobjeveni Dayton vyslo trosku draz nez ostatni asi Dobre mi tak za blbost se plati. Dlouho jsem spekuloval, ktere jsou ty prave...a ted to vim jsou to Daytony v oceli s cernym cifernikem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 (upraveno) ozivuji toto vlakno, protoze sem v pr.... nevim, ktere si koupit. do uzsiho vyberu postoupili tito: bud nemusim skoro nic prodavat a koupim bicolor, nebo prodam skoro vse co mam a koupim full gold... nejak me vic lakaj ty GMT, prijde mi to jako docela uzitecna komplikace a ta luneta se mi libi vic, zase suby sou proste klasika nestarnouci... a ted babo rad milgaussy vypadly ze seznamu, nejsou zlaty a pro me rolex a zlato proste patri k sobe, daytony taky nic, pocitove sou strasne maly, jeste je ve hre datejust a daydate, ale to musim zkusit nazivo Upraveno 21. prosince 2009 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 ozivuji toto vlakno, protoze sem v pr.... Heh... Rolex addict Honzo, ja hlasuju pro bicolorovy Datejusty. Je mi jasny, ze zlato tam bejt musi a v tom pripade bych se vyhnul tem Submarinerum, ke kterym (jakozto tool hodinkam) mi to zlato vubec nejde. Ale u tech Datejust, ktere tu nedavno prodaval JPB (takova ta eskapada s bicolor datejust a daytonama), to neni az tak marny. foto vypujcene od JPB z vedlejsiho vlakna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 ja vim, ale ja su zatizenej na cerny ciferniky, o tech JPBovejch sem hodne uvazoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 dyt to je proste BOMBA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 (upraveno) Mno, ikdyž si myslím o bicoloru svoje, tak zrovna u Rolex mi to přijde jako "prdel" na hrnec, celozlaté mi přijdou až moc pro Kočku Bicolory této značky u všech modelů na mě působí tak nějak solidně, "německy". Prostě že je nosí někdo, kdo není hejl, floutek, kdo ví, jak se drží dezertní vidlička a pod. Ale jasně, že první dojem může klamat. Šťastnou ruku při výběru! Osobně bych však hlasoval za Milgauss. Upraveno 21. prosince 2009 uživatelem X-Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Milgauss sem mel a prodal, proste mermomoci chci mit roly aspon v polozlate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Těžká volba, zvažoval jsi i "měkkost" zlata? (budeš je nosit jen k obleku?) Volil bych Datejust - taky mi tam to zlato více sedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Datejust bicolor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Zkusím napsat, jak to cítím po nějaké delší úvaze já. První otázka, kterou jsem si musel pořešit bylo zlato ano či ne. Tedy základní směřování hodinek. Verzi ZLATO NE vyhrál zcela jednoznačně Submariner. Profláklý heavy tool hodinky, které mají svoji vžitou symboliku. Verzi ZLATO ANO prohrály hned v prvním kole všechny bicolory. Fakt ne, nemusím. Po opravdu dlouhém vybírání jsem došel k GMT II. A teď kardinální otázka: Chvi mít dvoje rolády, tedy Submariner a GMT II, nebo "jen" jedny a potom ktery?Odpověď nepřišla hned, nechala na sebe ještě nějakou dobu čekat. Dnes jsem ve stavu: heavy tool hodinky jsou od jinejch firem IMO lepší, a i levnější. Šetřím na GMT II. A protože mi nevyšla dražba zlatejch Keleků (po kterých jsem hrozně moc kvůli historii a pseudo zániku značky toužil), páč dražbu financové zrušili, mám už nějakej základ asi tak v hodnotě Submarinerů ...... uvidíme :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Jeden skromný dotaz na vážené členy. Jak se stavíte ke keramické lunetě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Těžká volba, zvažoval jsi i "měkkost" zlata? (budeš je nosit jen k obleku?) Volil bych Datejust - taky mi tam to zlato více sedí. oblek nosim petkrat do roka. budu je nosit porad, ale do dilny je budu sundavat z ruky spis mi jde o ruzny kaficka dovoleny vecere a tak - proste porad. Datejust je pro me jasna volba, ale to by museli delat tu verzi co postoval skalis s cernym cifernikem. ja tam nechci mit cisla, ja vim, ze dole je sestka a vedle toho sedmicka, proto mi staci, kdyz tam sou jen indexy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Zkusím napsat, jak to cítím po nějaké delší úvaze já. První otázka, kterou jsem si musel pořešit bylo zlato ano či ne. Tedy základní směřování hodinek. Verzi ZLATO NE vyhrál zcela jednoznačně Submariner. Profláklý heavy tool hodinky, které mají svoji vžitou symboliku. Verzi ZLATO ANO prohrály hned v prvním kole všechny bicolory. Fakt ne, nemusím. Po opravdu dlouhém vybírání jsem došel k GMT II. A teď kardinální otázka: Chvi mít dvoje rolády, tedy Submariner a GMT II, nebo "jen" jedny a potom ktery?Odpověď nepřišla hned, nechala na sebe ještě nějakou dobu čekat. Dnes jsem ve stavu: heavy tool hodinky jsou od jinejch firem IMO lepší, a i levnější. Šetřím na GMT II. A protože mi nevyšla dražba zlatejch Keleků (po kterých jsem hrozně moc kvůli historii a pseudo zániku značky toužil), páč dražbu financové zrušili, mám už nějakej základ asi tak v hodnotě Submarinerů ...... uvidíme :-) pokud pudu do bicoloru, tak mi zustane heavy tool ve forme super avengeru a ted cerstve blacksteel. plus jeste jedny heritage, ale ty asi tim padem pudou do sveta. radsi bych full gold, a kdyz gold, tak yellow, cimz vypadne drtiva vetsina ostatnich znacek co pouziva pro me neunosny ruzovy ci bily zlato. nehlede na to, ze rolex sem chtel odjakziva, ani jsem nedoufal, ze na nej dosahnu takhle zamlada, a ac si odepru od huby a budu zrat jen chleba, tak ho proste mit chci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 to sibirnaya - tady fakt není co řešit . Černá je černá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se