loreada Odesláno 8. září 2024 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2024 děkuji ano, už se na ně těším, jsou opravdu krásné původně jsem chtěl taky 41mm, ale 44mm by mělo být také v pohodě (teď jsem nosil ty tissoty 45mm a byly v pohodě, kdyby jim tak netrčely tlačítka stopek) mimochodem nemá někdo tip na hodinářství v Brně, kde by mi udělali ten tlakový test za lidovou cenu? Díky
Gustaf Odesláno 8. září 2024 Nahlásit Odesláno 8. září 2024 Sice asi z křížkem po funuse...ale přesto... Tyhle Edoxy jsou boží. Na chronu je okolo 25 tis najdeš Hodinky Edox SkyDiver Neptunian Automatic 80120-3nm-buidn 1
loreada Odesláno 8. září 2024 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2024 Ano, bohužel s křížkem po funuse. Ale jsou taky krásné, velmi podobné těm Longines
Gustaf Odesláno 8. září 2024 Nahlásit Odesláno 8. září 2024 Tak třeba tip pro někoho dalšího. Ať Lonžíny dělají radost
loreada Odesláno 11. září 2024 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2024 Tak dnes mi dorazily hodinky z Německa, padnou mi úplně dokonale jak obvod, tak šířka pouzdra. Viz foto Jsem z nich opravdu nadšený. Na živo jsou ještě hezčí než na fotkách. Dorazily aji v mnohem lepším stavu než jsem čekal, vypadají jako úplně nové, pouze drobné skrabance na tahu. Takže ještě jednou děkuji všem, co mi je poradili, doufám že budou sloužit dlouho 1 4
Chronopetr Odesláno 11. září 2024 Nahlásit Odesláno 11. září 2024 Skvělé, tak to má vypadat! Nadhodit téma, probrat se doporučeními, nadchnout se pro ten jediný a pravý kousek, nakoupit, radovat se! Gratulace, ať slouží!
Andrej Kubiš Odesláno 21. března Nahlásit Odesláno 21. března Ahojte, nechcem zakladať zbytočne novú tému na fóre ale potrebujem poradiť od skúsenejších. Ako veľa z vás vo svojich začiatkoch aj mňa pred pár mesiacmi chytili hodinky za srdce a neviem sa tohto chtíču zbaviť. Páčia sa mnohé hodinky, ale vždy sa jedná o konkrétne modely nie celú sériu ako napríklad - potápky, letecké a tak. Každopádne má celkom zaujali hodinky s perleťou obzvlášť jedny - Citizen NA1010-84X. Hodinky som mal na ruke už tri krát a vždy premýšľam či na moju ruku o obvode 15,5-16cm nie sú príliš veľké. Viem, že z fotiek sa nedá presne určiť ich reálna veľkosť na ruke (predsa len záleží ako je fotka vyhotovená) ale napriek tomu by som chcel všetkých hodinových znalcov požiadať o názor na primeranosť veľkosti. Pridám Vám pár fotiek kde vidíte hodinky na mojej ruke. Pre porovnanie pridám aj hodinky Sinn 556 Mother of pearl, ktoré majú 38,5mm a ktoré si myslím, že osobne sedia na mojej ruke proporcionálne lepšie. Každopádne otázka zostáva rovnaká sú tie Citizeny na mojej ruke ešte v rozumne veľké alebo je to už príliš ?
Micey Odesláno 21. března Nahlásit Odesláno 21. března Ty Citizeny sou ti velky.. uz z toho ze se musis ptat, je jasny ze by ti to lezelo v hlave. 4
Já ml. Odesláno 21. března Nahlásit Odesláno 21. března Dle mého, jsou ty Citizeny určitě velký. Osobně si myslím že i ty Sinn jsou hraniční. Na druhou stranu, nosit je budeš ty a musejí vyhovovat tobě. Micey to vyjádřil dobře...
Zmrzlinar Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března Ty Citizeny jsou určitě velký, jak tu už padlo. Každopádně v tomhle stylu mě s menším průměrem napadlo hned tohle https://www.christopherward.com/sh-only/the-twelve-36/C12-36A3H1-S00B1-B0.html. Já je sice na ruce neměl, ale můžeš si je nechat poslat (doporučuji platit v librách, vyjde to viditelně levněji, pokud máš dobrý kurz) a kdyby ti neseděly, tak je můžeš zdarma a bez papírování poslat zpátky. Peníze zpět na účtu skoro obratem.
Andrej Kubiš Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března Páni, ďakujem za radu. Popravde hodinky od christopher ward som predtým ani nepozeral ale majú celkom pekný výber hodiniek s rozmerom 38mm. Samozrejme ideálne by bolo si ich vyskúšať (predsa len niektoré hodinky na papieri vyzerajú skvelo a na živo to proste nie je ono a naopak - vlastná skúsenosť s Hamilton Murph 38mm) ale ak je to tak so spätným poslaním ako píšeš tak to rozhodne stojí za zváženie.
Kamil.K Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března Andrej, o SEIKO Presage Sharp Edged jsi neuvažoval?... provedení parádní, cifry taktéž a rozměr 39. Já jsem si je koupil loni před Vánocemi. 1
Ředitel Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března Teď jsou v akci za super peníze moc pěkné Certiny DS 2, mají l2l 46mm a 80h. rezervu nátahu.
Andrej Kubiš Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března Ďakujem za tipy. Každopádne ako som spomínal vyššie, hodinky ma musia niečím veľmi špecifickým zaujať - musím v nich nájsť niečo iné. Je mnoho hodiniek ktoré sa mi páčia a vyzerajú úžasne, no nie sú premňa. Každopádne tak trochu ma zaujal skôr konkurent pre Sharp Edge a to znovu model od Citizenu. No ja budem hľadať ďalej, v tom prípade som najmä chcel vedieť váš názor na veľkosť hodiniek z fotiek a tam panoval jednoznačný názor. Budem sa ďalej snažiť nájsť hodinky ktoré má niečím zaujmú. Zatiaľ ďakujem páni. Každopádne rád si pozriem aj vaše ďalšie tipy - človek nikdy nevie či mu niečo nepadne do oka.
alois Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března Ahoj, mohu doporučit LACO Stuttgart Pro, dělají je i ve verzi 37mm. Já mám 40mm pro představu. Kalibr Top Grade mi dělá cca 3 vteřiny do plusu denně. Maximální spokojenost. 1
alois Odesláno sobota v 06:56 Nahlásit Odesláno sobota v 06:56 Tak rychlý poznatek - Top Grade strojek Sellita jde nad očekávání přesně, sotva půl vteřiny do plusu denně.
AdaMoss Odesláno sobota v 07:44 Nahlásit Odesláno sobota v 07:44 Jak bylo receno, citizeny urcite velky. Ty Sinny ti sedi o moc lip. Jestli hledas perletovy cifr, zkus pohledat u Mühle Glashütte. Kdysi jsem od nich bral perleťovky pro segru a co si pamatuju, tak byl celkem vyber i v unisex modelech. Jak to maj ted popravde nevim.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se