spiderer Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Odesláno 10. února 2009 Dingo napsal: Promiňte, ale Stop, stop, stop. Už je to tady zase. Toto vlákno - sice Všeobecná diskuze - ale Foto Galerie už zase začíná upadat v nekonečné diskuze. Celé je to na potom nanic. I já to tímhle zaplevelím, ale NAVRHUJI, moderátoři, šlo by přesunout nějak poslední příspěvky zhruba od 10.2. 18:23 do: Ostatní diskuze - Diskuze k serveru Chronomag - - Diskuze na téma zrušení vlákna (Fake galerie) ?? A tam ať se každý vyjadřuje, a vlákno ať ZATÍM slouží k původnímu záměru. Víte, já mám moc rád pořádek, a tolikrát jsem tu na chronomagu pročítal takový nesmyslný bordel, hádání o ničem, napadání, odvety, a pak se mi úplně ztratila nit toho co jsem četl a co mě bavilo. Vlakno je zatim nove, zasadnich informaci tu zas tolik neni.. je potreba zjistit zdali ma smysl nebo jestlito upadne.. pokud to prvni, promazat se to da vzdycky, pokud to druhe, tak off topic tomu nijak zvlast neublizi.. Takze jak jsem psal uz driv, pockal bych co tu z toho vznikne, bud neco nebo nic..
JJ Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Odesláno 10. února 2009 ricous napsal: Vše, co jsem já nafotil, je z tržnic a různých "krámků" v českém příhraničí, určeno především pro (východo)německou klientelu... Při mé činnosti se k plagiátům nedostanu na "cestě" (od toho jsou celní úřady určení), ale až při vlastním prodeji. Aha, díky za objasnění. A jaká je tady skladba "značek"? Je nejpadělanější opravdu Rolex, jak se říká? A máte nějaký přehled o tom, kolik se toho prodá? Je mi jasné, že kdyby nebyla poptávka, tak se to neprodává, ale zajímalo by mě, jak velká ta poptávka je. A kolik % odhadem zabavíte? Citovat ...pro další "řešení" je důležitá výše způsobené škody - a tady se jde i do miliónů... Jak tohle počítáte? Počet objevených fejků krát cena originálu, nebo je na to nějaký sofistikovanější postup?
mengelis Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Odesláno 10. února 2009 911 napsal: hele jedna velmi naivni otazka. PROC ty vietnamce nenavstevujete kazdy den. neseberete jim vse, stejne jsou to padelky a proc je pak nevyhostite? nebo ne konkretne vy, ale nekdo kompetentni. vzdyt najit dukazy musi byt vice nez snadne? proc se u nas trznice toleruji? protože si za to pan starosta a místní policejní šéf vystaví hezký baráček a před něj zaparkují meďourka :-)
911 Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Odesláno 10. února 2009 mengelis napsal: protože si za to pan starosta a místní policejní šéf vystaví hezký baráček a před něj zaparkují meďourka :-) jj, ja vim. jen sem treba naivne myslel, ze jim v tom brani nejaky zakon jeste navic. jinak jsem si o tom pokecal po SZ, takze dal nerozebirat nebo bude nasravaci tema
ricous Odesláno 10. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. února 2009 (upraveno) JJ napsal: Aha, díky za objasnění. A jaká je tady skladba "značek"? Je nejpadělanější opravdu Rolex, jak se říká? A máte nějaký přehled o tom, kolik se toho prodá? Je mi jasné, že kdyby nebyla poptávka, tak se to neprodává, ale zajímalo by mě, jak velká ta poptávka je. A kolik % odhadem zabavíte? Padělané značky z vlastní praxe (co jsem u nás viděl): A.Lange & Söhne, Arnold & Son, Aviator, Breitling, Cartier, Citizen, Chanel, Ferrari, Glashutte Original, Graham, IWC, Lacoste, Longines, Mercedes-Benz, Omega, Orient, Panerai, Patek Philippe, Porsche Design, Rado, Rolex, TAG Heuer, Tissot, Louis Vuitton Nejvíc Rolex a Breitling, hned za nima obě firmy z Glashutte. EDIT: doplnění...stejně jsem možná nějakou značku vynechal... Upraveno 10. února 2009 uživatelem ricous
Baker Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Odesláno 10. února 2009 ricous napsal: Padělané značky z vlastní praxe (co jsem u nás viděl): A.Lange & Söhne, Arnold & Son, Aviator, Breitling, Cartier, Citizen, Chanel, Ferrari, Glashutte Original, Graham, IWC, Lacoste, Longines, Mercedes-Benz, Omega, Panerai, Patek Philippe, Porsche Design, Rado, Rolex, TAG Heuer, Tissot, Louis Vuitton Nejvíc Rolex a Breitling, hned za nima obě firmy z Glashutte. Citizen taky ??? To se snad ani nemuze vyplatit.
ramon Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 JJ napsal: Ad Rolex: Neumí pořádně kyklopa, pouzdro odfláknuté naprosto šíleně...Nemohl bys to trochu rozvést? Na těch fotkách vidím tak prd..
Gilius Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 Baker napsal: Citizen taky ??? To se snad ani nemuze vyplatit. Fejkují se i G-Shocky......
JJ Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 ramon napsal: Nemohl bys to trochu rozvést? Na těch fotkách vidím tak prd.. Kyklop: zvětšovací čočka na fake Rolexech zvětšuje strašně málo. Ten rozdíl je opravdu velice výrazný. I když nemáš vedle sebe originál a fake, datum se Ti jeví malé. U originálů zvětšené datum vyplňuje téměř celou plochu zvětšovací čočky. Pouzdro: to je nejlépe vidět na první fotce těch Milgaussů na nožkách - není to ani lesklé ani kartáčované, je to takové "ošoupané". Tady je navíc i na první pohled mizerný tisk na ciferníku.
Baker Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 Gilius napsal: Fejkují se i G-Shocky...... jj, to jsem nekde cetl, ale prislo mi to jako aprilovy clanek
Gilius Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 Baker napsal: jj, to jsem nekde cetl, ale prislo mi to jako aprilovy clanek http://forums.watchuseek.com/forumdisplay.php?f=232
SAS Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Odesláno 12. února 2009 Tohle mi přišlo emailem jako nabídka "nerozeznatelného" fake Omega Speedmaster. Za pouhých 10 000 Kč!! Dokonalé, že?
cody Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Odesláno 12. února 2009 SAS napsal: Tohle mi přišlo emailem jako nabídka "nerozeznatelného" fake Omega Speedmaster. Za pouhých 10 000 Kč!! Dokonalé, že? Ty voe, vo tom mluvim. Tohle krome odbornika nikdo nepozna! Pro srovnani pridavam fotku z jineho vlakna, Snow a WatchFan1 odpusti... Kdyby jsi timhle pomohl od neuvazene koupe jedinemu navstevnikovi fora, stoji o za to!
organic Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Odesláno 12. února 2009 SAS napsal: Tohle mi přišlo emailem jako nabídka "nerozeznatelného" fake Omega Speedmaster. Za pouhých 10 000 Kč!! Dokonalé, že? Nejsem odborník ale Seagull Venus od Omega cal.321 poznám ze vzdálenosti jednoho metru...
911 Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Odesláno 12. února 2009 no takoveto fejky jsou treba tady. vite jak to myslim
SAS Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Odesláno 12. února 2009 organic napsal: Nejsem odborník ale Seagull Venus od Omega cal.321 poznám ze vzdálenosti jednoho metru... Ale nezapomeň že tady jsme spolek "úchyláků" kteří rádi čumí do strojků a dokážou poznat jejich rozdíly. Pro 99% ostatních lidí je hodinkový strojek jen nesrozumitelná změť koleček a nic tam nepoznají, pokud jim nepoložíš vedle sebe originál a fake.
bandicoot Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Odesláno 12. února 2009 Slušný maso. Jako laik bych si myslel, že je to tak precizní, že to origoš bejt musí. Po letmým porovnání střev s fotkama ztaženýma z netu bych si to myslel pořád. Snad jen ten nápis automatic by laika mohl trochu trknout. (neřeším to, že já na lemánii čumím několikrát denně a že vím kde je skryté perličkování atd.)
hrdlička Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Odesláno 12. února 2009 SAS napsal: Tohle mi přišlo emailem jako nabídka "nerozeznatelného" fake Omega Speedmaster. Za pouhých 10 000 Kč!! Dokonalé, že? Mimochodem dostat ručku 12-hodinového sčítače na 10 a půl hodiny (snad ?), když jsou přitom zbývající sčítače přesně na nule sice lze, ale dá to dost práce, ne? Zdraví hrdlička.
Viktor Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Odesláno 12. února 2009 hrdlička napsal: Mimochodem dostat ručku 12-hodinového sčítače na 10 a půl hodiny (snad ?), když jsou přitom zbývající sčítače přesně na nule sice lze, ale dá to dost práce, ne? Zdraví hrdlička. Tenhle čínskej strojek tam nemá sčítač ale zdublovaný ukazování hlavního času. Komplikace, která valnýho smyslu nemá. O trochu lepší je varianta s 24 hodinovým ukazatelem, nejlepší ale je, když tam tenhle subciferník vůbec není, tj. bicompax.
cody Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Odesláno 12. února 2009 organic napsal: Nejsem odborník ale Seagull Venus od Omega cal.321 poznám ze vzdálenosti jednoho metru... Tak jsem napsal blbe odbornik, no. Mel jsem napsat lide co se v hodinkach vyznaj. Coz je mene nez 1% populace.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se