Prochy68 Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna Mela by se udelat jednotna evropska burza, ale kdyz jsem minule slysel nejakej podcast s Koblicem....tak to nikdy nebude, kazdej si drzi ten svuj region i kdyz tam mam pet a pul titulu....
geometr Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna Já si myslím, že jednotného nebude v Evropě pořádně nikdy nic (nebo aspoň my se toho určitě nedožijeme) kvůli velmi rozmanitým sférám zájmů (národních, obchodních...). V tom je bohužel oproti USA Evropa v trochu jiném postavení. Ani ta jednotná měna není dotažená.
Humanzero Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna před 9 hodinami, geometr napsal: Já si myslím, že jednotného nebude v Evropě pořádně nikdy nic (nebo aspoň my se toho určitě nedožijeme) kvůli velmi rozmanitým sférám zájmů (národních, obchodních...). V tom je bohužel oproti USA Evropa v trochu jiném postavení. Ani ta jednotná měna není dotažená. naprostý souhlas. Plánování Evropě jde, provedení jedna velká nula.
Zlý Jabko Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna Bude zázrak, když se povede u nás přijmout aspoň Euro. Anyway, dneska jsem si přidal MSTR. Bitcoin sem a tam beru taky, inštrument jím podloženej nevypadá zle.
redd Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna před 36 minutami, Jehlan napsal: Koupil jsem UNH o dva dny dřív než Buffett Pre-market byl už za 307+, ale držim 1
Prochy68 Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna Ja nakupoval uz od kvetna prubezne, proto nemam moc dobrej prumer 1
Ajaj Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna já hlavně doufám že se BRYN všeobecně zvedne a vrátí se k historickým výsledkům. Je to jeden z mých hlavních stavebních kamenů na stáří
Prochy68 Odesláno 16. srpna Nahlásit Odesláno 16. srpna UNH jsem až na malej zlomek vcera vysypal, BRYN něco mám ale taky to zavřu. Na podobný taškařice nemám ve svým věku a vládě Trumpety čas
Humanzero Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna už se blíží čas nastoupit LEU, OKLO ještě drahé...
petr_cha Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna Jakize konecne zacala letni sezona? :-)Akorat, ze to jedine, co jsem snad chtel poradne dokoupit - Moneta - slo nechutne nahoru.. to je letni sezona naprd :-)
Humanzero Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna Před hodinou, Prochy68 napsal: Jako že konečně se to aspoň trochu červená Opravdu Trochu
gunman Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna Dnes mi volal nějakej týpek, ať koupím CZUB a něco německýho Reinmetall? Že mají schválený dotace/investice a že to půjde o 18% hned nahoru. Vůbec do toho nedělám, co na to místní odborníci?
Jeronimo Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna před 6 minutami, gunman napsal: Dnes mi volal nějakej týpek, ať koupím CZUB a něco německýho Reinmetall? Že mají schválený dotace/investice a že to půjde o 18% hned nahoru. Vůbec do toho nedělám, co na to místní odborníci? Hm. Já jsem prodal veškeré zlato a Reinmetall před schůzkou Putin-Trump. Ale nejsem odborník, ani insider. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dnes jsem udělal historicky nejkratší obchod. Než jsem šel s paní mámou na pivo, vzal jsem Palantir. Jak jsem se vrátil, tak jsem ho odstřelil. +6% 1
Jehlan Odesláno 20. srpna Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna před 4 hodinami, Jeronimo napsal: Hm. Já jsem prodal veškeré zlato a Reinmetall před schůzkou Putin-Trump. Ale nejsem odborník, ani insider. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dnes jsem udělal historicky nejkratší obchod. Než jsem šel s paní mámou na pivo, vzal jsem Palantir. Jak jsem se vrátil, tak jsem ho odstřelil. +6% ...akorát nákup BMNR, jinak jsem se flákal...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se