Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mela by se udelat jednotna evropska burza, ale kdyz jsem minule slysel nejakej podcast s Koblicem....tak to nikdy nebude, kazdej si drzi ten svuj region i kdyz tam mam pet a pul titulu....

Odesláno

Já si myslím, že jednotného nebude v Evropě pořádně nikdy nic (nebo aspoň my se toho určitě nedožijeme) kvůli velmi rozmanitým sférám zájmů (národních, obchodních...). V tom je bohužel oproti USA Evropa v trochu jiném postavení. Ani ta jednotná měna není dotažená. 

Odesláno
před 9 hodinami, geometr napsal:

Já si myslím, že jednotného nebude v Evropě pořádně nikdy nic (nebo aspoň my se toho určitě nedožijeme) kvůli velmi rozmanitým sférám zájmů (národních, obchodních...). V tom je bohužel oproti USA Evropa v trochu jiném postavení. Ani ta jednotná měna není dotažená. 

naprostý souhlas. Plánování Evropě jde, provedení jedna velká nula.

Odesláno

já hlavně doufám že se BRYN všeobecně zvedne a vrátí se k historickým výsledkům. Je to jeden z mých hlavních stavebních kamenů na stáří 

Odesláno

UNH jsem až na malej zlomek vcera vysypal, BRYN něco mám ale taky to zavřu. Na podobný taškařice nemám ve svým věku a vládě Trumpety čas 😅

Odesláno

Jakize konecne zacala letni sezona? :-)

Akorat, ze to jedine, co jsem snad chtel poradne dokoupit - Moneta - slo nechutne nahoru.. to je letni sezona naprd :-)

Odesláno

Dnes mi volal nějakej týpek, ať koupím CZUB a něco německýho Reinmetall? Že mají schválený dotace/investice a že to půjde o 18% hned nahoru.

Vůbec do toho nedělám, co na to místní odborníci?

Odesláno
před 6 minutami, gunman napsal:

Dnes mi volal nějakej týpek, ať koupím CZUB a něco německýho Reinmetall? Že mají schválený dotace/investice a že to půjde o 18% hned nahoru.

Vůbec do toho nedělám, co na to místní odborníci?

Hm. Já jsem prodal veškeré zlato a Reinmetall před schůzkou Putin-Trump. Ale nejsem odborník, ani insider. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dnes jsem udělal historicky nejkratší obchod. Než jsem šel s paní mámou na pivo, vzal jsem Palantir. Jak jsem se vrátil, tak jsem ho odstřelil. +6% :D

• Like 1
Odesláno
před 4 hodinami, Jeronimo napsal:

Hm. Já jsem prodal veškeré zlato a Reinmetall před schůzkou Putin-Trump. Ale nejsem odborník, ani insider. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dnes jsem udělal historicky nejkratší obchod. Než jsem šel s paní mámou na pivo, vzal jsem Palantir. Jak jsem se vrátil, tak jsem ho odstřelil. +6% :D

...akorát nákup BMNR, jinak jsem se flákal...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...