prky Odesláno 9. června Nahlásit Odesláno 9. června před 20 hodinami, Humanzero napsal: pro střelce do heathcare: VEEV A Zoetis pro zvířecí fandy 1
geometr Odesláno 9. června Nahlásit Odesláno 9. června před 56 minutami, Prochy68 napsal: Uz to zacalo? Asi ta lavina.
Kotlick Odesláno 9. června Nahlásit Odesláno 9. června před 14 minutami, Prochy68 napsal: @Kotlick se dočkal? Ještě čekám.... 1 2
Humanzero Odesláno 9. června Nahlásit Odesláno 9. června před 1 hodinou, Prochy68 napsal: Uz to zacalo? Myslíš Televizní noviny? Rychle jsem dokoupil CCJ na 98
Humanzero Odesláno 9. června Nahlásit Odesláno 9. června (upraveno) před 6 minutami, Zlý Jabko napsal: Normies vylejvaj aby koupili tu Muskovinu nejen...jsem se popadal smíchy co i Dimon dělá za private dýchánky vymývárnu pro big klienty s figurkama z SX...jak se to říká? skvělý produkt nepotřebuje reklamu... Upraveno 9. června uživatelem Humanzero 1
Prochy68 Odesláno 9. června Nahlásit Odesláno 9. června Někde jsem realizoval něco přes 4% za dvě hodiny, za mě dobry 1
juk Odesláno 9. června Nahlásit Odesláno 9. června Hlavenka o ČEZ https://blisty.cz/art/133928-plan-na-zestatneni-cezu-zavani-kradezi-za-bileho-dne.html
Humanzero Odesláno 9. června Nahlásit Odesláno 9. června zlato dolů, stříbro dolů, btc dolů, akcie dolů, ropa dolů, plyn dolů...kde je ta diverzita?
petr_cha Odesláno 9. června Nahlásit Odesláno 9. června Stahování se do cash pozic? At uz kvuli IPO, nebo cekani na vyklesane ceny...
Jehlan Odesláno 10. června Autor Nahlásit Odesláno 10. června V americe pláčou sumci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Humanzero Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června „Ta čísla byla skvělá. Víte, co opravdu miluji? Miluji inflaci,“ odpověděl podle stanice CBS Trump ve středu na novinářský dotaz ohledně stoupajících spotřebitelských cen a toho, zda to může jeho kolegům z Republikánské strany v podzimních volbách do Kongresu uškodit. Inflace v USA v květnu meziročně vzrostla o 4,2 procenta, což představuje nejvyšší skok za poslední tři roky. ten šašek by se měl opravdu zavřít do ústavu
geometr Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června Měl jsem ho dříve spíš za vypočítavýho narcise. Ale zřejmě už se to míchá s nějakou demencí. Mám za to, že hromadě (většině) Američanů je celkem jedno, co se děje mimo jejich velkou zemi, ale na to, co se děje doma hákliví jsou. Tak uvidíme.
Humanzero Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června před 5 minutami, geometr napsal: Měl jsem ho dříve spíš za vypočítavýho narcise. Ale zřejmě už se to míchá s nějakou demencí. Mám za to, že hromadě (většině) Američanů je celkem jedno, co se děje mimo jejich velkou zemi, ale na to, co se děje doma hákliví jsou. Tak uvidíme. no evidentně musí udělat další 940 nákupů na burze tak zase poškádlil raketami iránce...bere ho vůbec někdo vážně? evidentně okruh jeho lidí jen vydělává miliony, bez skrupulí a důsledků pro us.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se