Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 20 hodinami, Humanzero napsal:

pro střelce do heathcare: VEEV

A Zoetis pro zvířecí fandy 🙂

• Like 1
Odesláno (upraveno)
před 6 minutami, Zlý Jabko napsal:

Normies vylejvaj aby koupili tu Muskovinu

nejen...jsem se popadal smíchy co i Dimon dělá za private dýchánky vymývárnu pro big klienty s figurkama z SX...jak se to říká? skvělý produkt nepotřebuje reklamu...

Upraveno uživatelem Humanzero
  • Dát hlas 1
Odesláno

„Ta čísla byla skvělá. Víte, co opravdu miluji? Miluji inflaci,“ odpověděl podle stanice CBS Trump ve středu na novinářský dotaz ohledně stoupajících spotřebitelských cen a toho, zda to může jeho kolegům z Republikánské strany v podzimních volbách do Kongresu uškodit. Inflace v USA v květnu meziročně vzrostla o 4,2 procenta, což představuje nejvyšší skok za poslední tři roky.

ten šašek by se měl opravdu zavřít do ústavu

Odesláno

Měl jsem ho dříve spíš za vypočítavýho narcise. Ale zřejmě už se to míchá s nějakou demencí. Mám za to, že hromadě (většině) Američanů je celkem jedno, co se děje mimo jejich velkou zemi, ale na to, co se děje doma hákliví jsou. Tak uvidíme.

Odesláno
před 5 minutami, geometr napsal:

Měl jsem ho dříve spíš za vypočítavýho narcise. Ale zřejmě už se to míchá s nějakou demencí. Mám za to, že hromadě (většině) Američanů je celkem jedno, co se děje mimo jejich velkou zemi, ale na to, co se děje doma hákliví jsou. Tak uvidíme.

no evidentně musí udělat další 940 nákupů na burze tak zase poškádlil raketami iránce...bere ho vůbec někdo vážně? evidentně okruh jeho lidí jen vydělává miliony, bez skrupulí a důsledků pro us.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...