geometr Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června (upraveno) Třeba si na něj SEC došlápne po skončení prezidentství. A bude na něj mít pifku asi víc lidí, svatoušek to zrovna není a imunita skončí. Na druhou stranu s trhama trochu zahýbal, tak to nebyla taková nuda. Upraveno 11. června uživatelem geometr
Prochy68 Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června On si nastavi krasnou, nekonecnou, dozivotni imunitu . S trhama mi to vyhovuje, aspon se neco deje. 1
geometr Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června před 2 minutami, Prochy68 napsal: On si nastavi krasnou, nekonecnou, dozivotni imunitu
Zlý Jabko Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června před 32 minutami, Prochy68 napsal: Dostal svet na hrani, tak si hraje.... Utamur papatu, cum nobis Deus dederit pontificatum 1
Potkan Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června před 52 minutami, Humanzero napsal: SAP Ze by se od 136 zase odrazil?
petr_cha Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června On si nastavi krasnou, nekonecnou, dozivotni imunitu . S trhama mi to vyhovuje, aspon se neco deje.Nejen pro sebe.. uz vyhadal danovou imunitu i pro svoje deti...https://www.reuters.com/legal/government/trump-irs-settlement-forever-bars-audits-into-tax-claims-trump-his-family-2026-05-19/
petr_cha Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června Utamur papatu, cum nobis Deus dederit pontificatumMozna to tak nekterym vyhovuje.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Humanzero Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června před 8 hodinami, Prochy68 napsal: On si nastavi krasnou, nekonecnou, dozivotni imunitu . S trhama mi to vyhovuje, aspon se neco deje. Asi souhlas on si tu imunitu schválil. Bizáz co se neděje ani v Rusku
Humanzero Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června před 2 hodinami, Potkan napsal: Ze by se od 136 zase odrazil? SW sektor se odráží několik měsíců....vlastně je to jednoduché....analitik xy od UBS/BAR/ML (dosadit lze všechny relevantní) ohlásí, že vidí, že sektor SaaS bude profitovat z AI + bla bla bla a zvyšuje cílovou cenu z 200 na 350....a hráz bude protržena
Prochy68 Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června před 26 minutami, Humanzero napsal: Asi souhlas on si tu imunitu schválil. Bizáz co se neděje ani v Rusku https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/trump-alt5-kryptomeny-token.A260611_092934_eko-zahranicni_ven 1
Humanzero Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června před 10 minutami, Prochy68 napsal: https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/trump-alt5-kryptomeny-token.A260611_092934_eko-zahranicni_ven Vlastně, když si to shrneme, tak náš Bureš je amatérský zloděj....Trump a okolí je jiná liga. Buďme pyšní na našeho premiéra
Kotlick Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června Trump má imunitu a mě už týden nahání bába z finančáku kvůli zahraničním dividendám... Jsem zvědav co z toho vyleze, jelikož tu imunitu nemám... No ale pozitivní je, že jsem začal sledovat stránky místního FÚ, jestli nehledají ředitele, bo ta paní byla excelem nepolíbená. Můj kontingent, abych jí to usnadnil spočítat vůbec nepobrala, ale pochválila mě, že to mám moc pěkné a přehledné. No jestli tam jsou na tom všichni takhle, tak tam do roka řediteluju Nechala si poslat originály sjetin od brokerů, že to tedy vysčítá ručně. Už se 2 dny neozvala, tak ještě asi sčítá... 2 2
Jehlan Odesláno 11. června Autor Nahlásit Odesláno 11. června Imunitu může mít , ale jedno nevobčůrá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 2
Prochy68 Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června před 23 minutami, Kotlick napsal: Trump má imunitu a mě už týden nahání bába z finančáku kvůli zahraničním dividendám... Jsem zvědav co z toho vyleze, jelikož tu imunitu nemám... No ale pozitivní je, že jsem začal sledovat stránky místního FÚ, jestli nehledají ředitele, bo ta paní byla excelem nepolíbená. Můj kontingent, abych jí to usnadnil spočítat vůbec nepobrala, ale pochválila mě, že to mám moc pěkné a přehledné. No jestli tam jsou na tom všichni takhle, tak tam do roka řediteluju Nechala si poslat originály sjetin od brokerů, že to tedy vysčítá ručně. Už se 2 dny neozvala, tak ještě asi sčítá... Já mám teda jen xtb, ale normálně tam přikládám ten jejich Excel a pdfko ať si poradí.
Prochy68 Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června před 26 minutami, Jehlan napsal: Imunitu může mít , ale jedno nevobčůrá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jen aby neskončil v sudu 2
Humanzero Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června před 1 hodinou, Kotlick napsal: Trump má imunitu a mě už týden nahání bába z finančáku kvůli zahraničním dividendám... Jsem zvědav co z toho vyleze, jelikož tu imunitu nemám... No ale pozitivní je, že jsem začal sledovat stránky místního FÚ, jestli nehledají ředitele, bo ta paní byla excelem nepolíbená. Můj kontingent, abych jí to usnadnil spočítat vůbec nepobrala, ale pochválila mě, že to mám moc pěkné a přehledné. No jestli tam jsou na tom všichni takhle, tak tam do roka řediteluju Nechala si poslat originály sjetin od brokerů, že to tedy vysčítá ručně. Už se 2 dny neozvala, tak ještě asi sčítá... Ona je vlastně "polehčující" okolnost pokud to jsou všechno země s 15ti procentním zdaněním nebo větším a máš podepsaný W8BEN tak stát o nic "neokrádáš". Jde jen o jakousi "evidenci" pro nic. 1
Jehlan Odesláno 11. června Autor Nahlásit Odesláno 11. června před 15 minutami, Humanzero napsal: Jde jen o jakousi "evidenci" pro nic. ...už mají hotovo a hledají si práci na zbytek roku . 1
geometr Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června před 3 hodinami, Jehlan napsal: Imunitu může mít , ale jedno nevobčůrá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No tak to mi připomnělo tenhle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se