Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Odstřelil jsem QQQ ETF na Nasdaq, koupil pár kousků DRAM, SOXX, a trochu toho SPCX.

Děj se vůle boží...

Odesláno
před 19 minutami, Humanzero napsal:

Myslel si někdo snad, že Trump opět nepotřebuje vydělat a žádné příměří nebude?😆

Cash připravena👍

Taky jsem v cashi, ale vůbec nevím co koupit.... je to past vedle pasti... ani akcii nenasadíš

• Like 1
Odesláno
před 4 hodinami, Kotlick napsal:

Taky jsem v cashi, ale vůbec nevím co koupit.... je to past vedle pasti... ani akcii nenasadíš

je to nahoru dolů v každém sektoru den co den🤔 takže čekat....včera jen trochu dokoupeno AVGO a CRDO

Odesláno

Když vidím jak to dneska zase letí nahoru tak se mi vybavuje co jsem četl někde pár dní zpátky.... Pro konec cyklu je typická zvýšená volatilita ve finální fázi.

Odesláno

no zvýšenou volatilitu vidím díky celému Trumpovo prezidentství=obohacování a zneužívání trhu, více retailu, který více hýbe trhem, zhroucení snu btc jako protiváha finanční systému, zhroucení dogma zlata jako pojistky proti poklesu trhu a k tomu protichůdné argumenty a chování investorů i fondů k problematice AI.

• Dát hlas 1
Odesláno
před 20 hodinami, Humanzero napsal:

no zvýšenou volatilitu vidím díky celému Trumpovo prezidentství=obohacování a zneužívání trhu, více retailu, který více hýbe trhem, zhroucení snu btc jako protiváha finanční systému, zhroucení dogma zlata jako pojistky proti poklesu trhu a k tomu protichůdné argumenty a chování investorů i fondů k problematice AI.

V humoru je pěknej příspěvek:

https://forum.chronomag.cz/topic/138331-humor/page/750/#findComment-3241990

• Like 1
  • Haha 1
Odesláno
Před hodinou, Jehlan napsal:

IPO Open Ai 

Apple žaluje OpenAI za krádež obchodního tajemství.

Podle odborníků by žaloba mohla vyvinout značný tlak na plány společnosti OpenAI v oblasti primární veřejné nabídky akcií (IPO)

Za mě vítěz AI bude ten kdo nám dá HW do ruky. Jen si musím obhájit cenu AAPL plus tisíce žalob jaktože Apple používá tolik lidi…bla bla monopol..bla bla eu šmírování …bla bla evropské firmy jak jsou diskriminováni atd

• Dát hlas 2
Odesláno
před 21 minutami, Humanzero napsal:

Za mě vítěz AI bude ten kdo nám dá HW do ruky. Jen si musím obhájit cenu AAPL plus tisíce žalob jaktože Apple používá tolik lidi…bla bla monopol..bla bla eu šmírování …bla bla evropské firmy jak jsou diskriminováni atd

IPO OpenAI přinese peníze na vývoj, ale je potřeba počítat s tím, že do "kolik a kdy" teď bude konkurence házet vidle :devil:

• Like 1
Odesláno
před 3 hodinami, Jehlan napsal:

IPO OpenAI přinese peníze na vývoj, ale je potřeba počítat s tím, že do "kolik a kdy" teď bude konkurence házet vidle :devil:

za mě vítěz ANT pro složitější/podnikové využití a GOO/Gemini pro praktické využití viz implementace Gemini do systému Apple AI

• Like 1
Odesláno

USA obnoví blokádu íránských přístavů, uvedl Trump. Chce kontrolovat Hormuz - Novinky

🤬

🎺 „Staneme se strážcem průlivu. Možná nás i začnou nazývat ‚strážným andělem‘ průlivu. A měli bychom za to být finančně kompenzováni,“

USA by měly získávat 20 procent z hodnoty veškerého přepravovaného nákladu.

• Like 1
Odesláno
před 18 minutami, Jehlan napsal:

USA obnoví blokádu íránských přístavů, uvedl Trump. Chce kontrolovat Hormuz - Novinky

🤬

🎺 „Staneme se strážcem průlivu. Možná nás i začnou nazývat ‚strážným andělem‘ průlivu. A měli bychom za to být finančně kompenzováni,“

USA by měly získávat 20 procent z hodnoty veškerého přepravovaného nákladu.

Ať mu dá konečně někdo na budku a uleví se všem

• Like 1
Odesláno
před 39 minutami, Humanzero napsal:

Ať mu dá konečně někdo na budku a uleví se všem

Konflikty - Korea, Vietnam nebo Afghánistán byly pro USA ekonomická bolístka z Iránu bude možná bolení bříška a jestli je to donutí urychlit vývoj a nebo vést válku hybridně, kyberútoky na území USA skrze infrastrukturu, tak i ztráta politických bodíků.

• Dát hlas 1
Odesláno
před 55 minutami, Jehlan napsal:

Konflikty - Korea, Vietnam nebo Afghánistán byly pro USA ekonomická bolístka z Iránu bude možná bolení bříška a jestli je to donutí urychlit vývoj a nebo vést válku hybridně, kyberútoky na území USA skrze infrastrukturu, tak i ztráta politických bodíků.

Každopádně hraničící s jistotou prohrajou republikáni mid volby . Možná i to stačí k probuzení části republikánů.

Odesláno

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...