Maro Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna Ja jsem srab a vybral jsem a počkám az bude zas pod 15 a to uz pak asi podržím. 1 1
Josef01 Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna Já jsem se nechal přes zhodnotit svoje portfolio prý to je dobrá skladba Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Prochy68 Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna Tak jsem se trochu vystřílel a můžeme zase dolu 1
ivan_989 Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna Takto vypadá lenivý ETF investor s automaticky riadenym portfóliom. Pomer cca 75:25. Vyžaduje to odo mna nula času. Jasné, za tu dobu (cca 7 rokov) pri serioznejsej starostlivosti to mohlo byt inde. Na druhej strane, zvládlo to zotaviť sa z dramatického covid pádu, vsetko vtedy červeno krvacalo hodne, hlboko a dlho, a boli aj nejaké výbery za tie roky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Humanzero Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna před 26 minutami, Prochy68 napsal: Musíme počkat až prodá trumpeta Trefa
Humanzero Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna před 1 hodinou, Josef01 napsal: Já jsem se nechal přes zhodnotit svoje portfolio prý to je dobrá skladba Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Každá diverzifikace dobrá, za mě ti tam chybí banky a energie. Ale jen soukromý názor 1 2
Josef01 Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna Vybral jsem JPMorgan Chase, ExxonMobil a Schneider Electric.
Humanzero Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna Po příměří ať dočasném, nebo trvalém půjde dolů gas....takže, než bude topná sezona určitě půjdu do plynu... já VAR.NO + navíc divi
hinkle Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna před 18 hodinami, Humanzero napsal: Po příměří ať dočasném, nebo trvalém půjde dolů gas....takže, než bude topná sezona určitě půjdu do plynu... já VAR.NO + navíc divi Tak uvidime jak se zasobniky naplni…
wawrik Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna Nejaké názory na ETF na pražský akciový index, čo pripravuje Wood? Chystáte sa niekto kupovať?
Prochy68 Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna Ne že bych byl odborník, ale musím se přiznat, že mě to docela rozesmálo, ETF na pražskou burzu o 15 titulech a z toho použitelných 5 (neberte to tak doslova) 2 1 1
geometr Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna Jo, vidím to úplně stejně. Taky mí to přijde celkem legrační. 1
Humanzero Odesláno 6. srpna Nahlásit Odesláno 6. srpna Konečně začíná CSG dělat zajímavé objemy na BCPXX
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se