Přejít na obsah

Pomoc a lepší život pro syna Adámka

MichalV

Doporučené příspěvky

Aspoň niečo poslané. Veľa síl prajem. Zvládnete to. 

A možno jeden nápad do diskusie. Ja som pripravený vyčleniť nejaké kúsky hodiniek zo zbierky na predaj. Celý výťažok by išiel na podporu Adámka. 

• Díky 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj všichni. 

Nějak cítím povinnost, se k tomu zase vyjádřit, ale je těžké napsat něco jiného, než naposledy. 

Moc všem z celého srdce děkuji. Za celou rodinu. 

Vaše podpora je neuvěřitelná. Každý příspěvek je krok k cíli a za každý jsem vděčný. 

Čtu každý komentář a každý potěší. 

Díky i těm co nabídli pomoc formou SZ, mám nabídky na pomoc s případným odvozem vybavení nebo odvoz na rehabilitaci. Často od lidí, kteří nejsou zrovna “za rohem”. 

Díky i vám kteří se podělili o nějaký svůj osobní příběh. 

To by vydalo na samostatné téma a vážně mi to často vyrazilo dech. 

Jak už jsem tu říkal jednomu kolegovi: 

Věřím, že se z těch největších sr**ek vyhrabeme a těším se, že jednou budu snad v jiné sekci řešit zajímavější věci. Jako třeba křivé indexy nebo nepovedenou datumovku…. 

DĚKUJI 

• Díky 1
Odkaz ke komentáři

Před hodinou, David83 napsal:

Aspoň niečo poslané. Veľa síl prajem. Zvládnete to. 

A možno jeden nápad do diskusie. Ja som pripravený vyčleniť nejaké kúsky hodiniek zo zbierky na predaj. Celý výťažok by išiel na podporu Adámka. 

Ahoj, já jsem pro! Každá akci, která bude souviset s touto výzvou a pomocí pro Adámka bude super. Takže pokud má někdo nějaký takový nápad, sem s ním.

Jen bude asi dobré, aby o tom vždy dopředu věděl/předschválil @Bert, který tuto pomoc podpořil prostorem zde na fóru. ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...