Murphy97 Odesláno 28. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2024 Presne! Pojdme jeste pratele, uz jsme skoro tam! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 28. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2024 Michale, tohle se mi čte neskutečně těžce. V roce 2017 se nám stalo s prvorozeným synem Davidem téměř to samé, ale my měli velké štěstí, že žena rodila v Apolináři, kde syn dostal rychle péči, kterou ty sám popisuješ (na přístroje, podchlazení mozku, atd). Náš David se z toho vyhrabal i přes několik selhání organismu, ale byl to zázrak. Od té doby posílám každý rok nemalý obnos na podporu právě oddělení neonatologie v pražském Apolináři, kde nám bez příkras prostě zachránili syna. Moc mě to mrzí a posílám pro Adámka nejen nějaké ty peníze, ale i energii a podporu. Držte se! 5 2 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 29. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2024 Moc všem opět děkuju za podporu a za vaše zprávy a komentáře. Když jsem se sbírkou začínal a byl teprve ve fázi dokazování všeho popsaného a shánění dokumentů apod., bylo mi na rovinu řečeno, že bez podpory nějakých influencerů a kampaní na sociálních sítích, nemá sbírka velkou šanci na úspěch. To člověka bez FB a ničeho dalšího příliš nepotěší…. Občas tu při různých příležitostech bývá zmiňována “síla fóra”. Tohle celé je hezký příklad, že něco takového skutečně je. Vaše podpora sbírku nejen odstartovala, ale do dnešního dne ji pořád posouvá dál. Velký dík Vám všem. 9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrozna Odesláno 29. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2024 Poslano. Zazraky se deji, tak proc ne tady a ted. Drzim palce. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal400 Odesláno 29. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2024 Také jsem něco málo přispěl, ať to dobře dopadne. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuba Odesláno 30. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2024 Done. Držím palce. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 30. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2024 Hodně sil celé rodině! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickie Odesláno 30. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2024 už se mi dlouhou nestalo, aby mi při četbě příběhu vhrkly slzy do očí . máš tam další kapku May the Force be with you 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2024 Hodil jsem to jeste na svoji síť na LinkedIn a to vám říkám, ze do pondeli to mame 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 1. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2024 Ufff..... Jsem docela drsný chlapík (PČR a AČR, zahraniční mise), už jsem viděl a slyšel ledacos. Mám slzy v očích a posílám také drobný příspěvek. Moc držím palce! Alois 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 1. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2024 před 2 hodinami, Frantik napsal: Hodil jsem to jeste na svoji síť na LinkedIn a to vám říkám, ze do pondeli to mame Díky moc! Myslím, že každé takové větší sdílení určitě může pomoci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaVE19 Odesláno 1. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2024 Držím palečky, ať vše dobře dopadne. Přidávám se s podporou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 1. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2024 Ještě 50 a je to tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Já ml. Odesláno 1. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2024 Přispěno a držím palce... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 3. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2024 V 1. 12. 2024 v 7:43, Frantik napsal: Hodil jsem to jeste na svoji síť na LinkedIn a to vám říkám, ze do pondeli to mame Frantooo tak jaká…? Push agáin JINAK HOŠÍ POJĎME JEŠTE RÁZ KAŽDÝ TROCHU PŘISPĚT, ať udělám Michalovo synkovi a rodině aspoň trochu lepší Vánoce Kdy jindy, když né teď..? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 3. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2024 Něco jsem taky poslal, ale přes slzy na to skoro nevidím... Přeju Vám hodně síly! Musíme si pomáhat... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 3. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2024 Masakr...něco posláno. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 3. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2024 Přeji hodně sil... Četl jsem s vlhkým okem. Co mám vlastní dceru, jsem na taková témata hodně citlivý Něco málo samozřejmě posláno i za mě... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 3. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2024 před 11 minutami, horskjan napsal: Přeji hodně sil... Četl jsem s vlhkým okem. Co mám vlastní dceru, jsem na taková témata hodně citlivý Něco málo samozřejmě posláno i za mě... Úplně stejně. Nikdy jsem si to nedokázal představit do doby než se mi narodila dcera a tyhle životní příběhy mě začaly ničit. Zvláštní jak moc to člověka změní. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimNovak Odesláno 3. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2024 Posílám, držím pěsti! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky