Přejít na obsah

Pomoc a lepší život pro syna Adámka

MichalV

Doporučené příspěvky

Michale, tohle se mi čte neskutečně těžce. V roce 2017 se nám stalo s prvorozeným synem Davidem téměř to samé, ale my měli velké štěstí, že žena rodila v Apolináři, kde syn dostal rychle péči, kterou ty sám popisuješ (na přístroje, podchlazení mozku, atd). Náš David se z toho vyhrabal i přes několik selhání organismu, ale byl to zázrak. Od té doby posílám každý rok nemalý obnos na podporu právě oddělení neonatologie v pražském Apolináři, kde nám bez příkras prostě zachránili syna. Moc mě to mrzí a posílám pro Adámka nejen nějaké ty peníze, ale i energii a podporu. Držte se! 

• Like 5
  • Díky 2
  • Dát hlas 4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moc všem opět děkuju za podporu a za vaše zprávy a komentáře. 

Když jsem se sbírkou začínal a byl teprve ve fázi dokazování všeho popsaného a shánění dokumentů apod., bylo mi na rovinu řečeno, že bez podpory nějakých influencerů a kampaní na sociálních sítích, nemá sbírka velkou šanci na úspěch. 

To člověka bez FB a ničeho dalšího příliš nepotěší…. 

Občas tu při různých příležitostech bývá zmiňována “síla fóra”. 

Tohle celé je hezký příklad, že něco takového skutečně je. 

Vaše podpora sbírku nejen odstartovala, ale do dnešního dne ji pořád posouvá dál. 

Velký dík Vám všem. 

• Like 9
Odkaz ke komentáři

V 1. 12. 2024 v 7:43, Frantik napsal:

Hodil jsem to jeste na svoji síť na LinkedIn a to vám říkám, ze do pondeli to mame 🙂 

Frantooo tak jaká…? Push agáin👍🏻🍀

JINAK HOŠÍ POJĎME JEŠTE RÁZ KAŽDÝ TROCHU PŘISPĚT, ať udělám Michalovo synkovi a rodině aspoň trochu lepší Vánoce🙏🏻🍀

Kdy jindy, když né teď..?💙 

• Díky 1
Odkaz ke komentáři

před 11 minutami, horskjan napsal:

Přeji hodně sil...

Četl jsem s vlhkým okem. Co mám vlastní dceru, jsem na taková témata hodně citlivý 😢 Něco málo samozřejmě posláno i za mě...

Úplně stejně. Nikdy jsem si to nedokázal představit do doby než se mi narodila dcera a tyhle životní příběhy mě začaly ničit. Zvláštní jak moc to člověka změní. 

• Díky 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...