MichalV Odesláno 7. prosince 2024 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2024 Co dodat. @Americkej to řekl dokonale. Já jsem navíc upřímně vděčný. Za celou naší rodinu, která teď chvíli bude mít klidnější spánek a hlavně za Adámka, kterému se teď v hodně věcech uleví. Když ho zrovna nic netrápí, je to šťastné dítě a já udělám vše proto, aby to tak bylo i nadále. Díky Vám to teď mám zase o něco jednodušší. DÍKY! Jak jsem psal kdesi na začátku, snad budu zase někdy řešit zajímavější témata, jako třeba křivé indexy a barvu cifru… Ale díky vám se možná brzy objevím v sekci “vybírám káru” Síla fóra v praxi… úžasný. Děkuji i @Bert, že jsem tu dostal potřebný prostor. Moc si toho vážím. 13 3
Frantik Odesláno 7. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2024 Kdykoli se zase ozvi, když budeš něco potřebovat! My tady budeme 3 5 1
MichalV Odesláno 7. prosince 2024 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2024 před 5 minutami, Frantik napsal: Kdykoli se zase ozvi, když budeš něco potřebovat! My tady budeme Tak v to doufám, že tu budete Diky 1
Gustaf Odesláno 7. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2024 před 24 minutami, Frantik napsal: Kdykoli se zase ozvi, když budeš něco potřebovat! My tady budeme +1 2 1
tomina666 Odesláno 8. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2024 před 13 hodinami, Frantik napsal: Kdykoli se zase ozvi, když budeš něco potřebovat! My tady budeme Přesně tááák!
tomina666 Odesláno 8. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2024 před 13 hodinami, MichalV napsal: Co dodat. @Americkej to řekl dokonale. Já jsem navíc upřímně vděčný. Za celou naší rodinu, která teď chvíli bude mít klidnější spánek a hlavně za Adámka, kterému se teď v hodně věcech uleví. Když ho zrovna nic netrápí, je to šťastné dítě a já udělám vše proto, aby to tak bylo i nadále. Díky Vám to teď mám zase o něco jednodušší. DÍKY! Jak jsem psal kdesi na začátku, snad budu zase někdy řešit zajímavější témata, jako třeba křivé indexy a barvu cifru… Ale díky vám se možná brzy objevím v sekci “vybírám káru” Síla fóra v praxi… úžasný. Děkuji i @Bert, že jsem tu dostal potřebný prostor. Moc si toho vážím. @MichalV Kamaráde! Mám radost! Jsem rád, že se to povedlo a že jsme to dokázali… Však ty víš! I za mne poděkování nejvyššímu @Bert za podporu fóra. Mimochodem, info pro ostatní – akce zatím ještě nekončí, zřejmě se nechá dojet do konce roku - uvidíme - takže když bude něco navíc, pro Michala a jeho rodinu samozřejmě jedině k dobru. Ono se to nezdá, ale tyhle věci, různé pomůcky a všechno možný stojí úplně šílené peníze. Sam o tom něco vím jako vozíčkář. Hradím si např. mechanické vozíky a zrovna příští rok asi budu řešit nový a jsou to prostě neskutečný pálky… Ale, nedá se svítit. Člověk se bez toho pořádně a svobodně nepohne. Takže vím, jaké to je. Mám fakt radost, že to takto dopadlo! Dneska si dám panáka na Michala, Adámka a celou jeho rodinu! Pomáhat prostě má smysl! díky všem, kteří se zapojili! A že vás nebylo málo! 2 3
tommasini Odesláno 8. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2024 To je skvělý. Je fajn, že jsme tady taková semknutá komunita. A díky Bertovi je skvělý, že jsme tu mohli takovou akci podpořit. Krásné vánoce všem. 1
Axel Odesláno 12. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2024 Posláno a držím palce, ať je zase lépe, i přes vaše nelehké životní období přeji v rámci možností hezké Vánoce.. Hodně síl! 1
Frantik Odesláno 12. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2024 A hlavně to porad jede a pojdme to zaokrouhlit na 500 1 2
Skarohlid Odesláno 13. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2024 Dorovnal jsem to na 480 000 Kč . Pojďme 500 z toho uděláme... 1 1
Sphinxx Odesláno 17. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2024 Jsem teď dost v útlumu a narazil jsem na toto téma až teď. Nicméně, dostal jsem nápad, jak toto skloubit s jiným počinem, domluvil se s Robertem, tady to zvedám a jdu vedle na tom zapracovat. Všichni co jste přispěli jste borci, tahle komunita má neskutečnou sílu. 2
Akam Odesláno 18. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2024 něco jsem tam poslal, držte se! 1
tomina666 Odesláno 26. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2024 (upraveno) V 17. 12. 2024 v 21:36, Sphinxx napsal: Jsem teď dost v útlumu a narazil jsem na toto téma až teď. Nicméně, dostal jsem nápad, jak toto skloubit s jiným počinem, domluvil se s Robertem, tady to zvedám a jdu vedle na tom zapracovat. Všichni co jste přispěli jste borci, tahle komunita má neskutečnou sílu. O co jde @Sphinxx? Upraveno 26. prosince 2024 uživatelem tomina666
Doporučené příspěvky