Oliver333 Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Zdravím všechny,chci se zeptat jestli někdo z vás propadl golfu?Za chvilku vypukne pěkné počasí tak by se mohl domluvit nějaký golfový sraz hodinkářů . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 zatím jsem nepostoupil z driving range a v nejbližší době asi ani nepostoupím ale tlouct holí do míčků mě baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Trosku propadnul.. ale jeste chybi zelena karta, na kterou se s prateli chystame hned jak bude hezky Myslim, ze golfovy sraz by nemusel byt spatny napad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
captom Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Tak trochu dost jsem tomu propadl. Kdo nezkusil, nepochopí. Hraju střídavě často se střídavými úspěchy, ale už se nestydím a čím dál víc mě to baví. Jsem pro kombinovaný sraz někde na golfu s pokecem o hodinkách. HCP 17,8. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 HCP 17,8 To by jsme si moc dobre asi zatim nezahrali..HCP 260,3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
captom Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 To by jsme si moc dobre asi zatim nezahrali..HCP 260,3 Ale zahráli. Nevadí, když něco nevyjde - nejhorší jsou ti, co zdržují - nevědí, kdy hrát, čím (většinou je to jedno :-) ), neumí se chovat a "dneska mi to nějak nelítá, ale včera jsem dal drive 250 metrů"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Ale zahráli. Nevadí, když něco nevyjde - nejhorší jsou ti, co zdržují - nevědí, kdy hrát, čím (většinou je to jedno :-) ), neumí se chovat a "dneska mi to nějak nelítá, ale včera jsem dal drive 250 metrů"... Bingo - s moji temer 54 hraju uz rok, ale tak nejak mam pocit, ze s kamaradama je to lepsi, nez nejake "turnaje", kde se machruje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Mam HCP 23, domaci arenu v Berovicich, ale jsem mimo republiku. Takze vam budu jen zavidet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Mám HC -14...bohužel zatím jenom tady :-) http://shotonline.gamescampus.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 11. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Tak to je super,během chvilky tolik stejně postižených myslím ,že není nereálné domluvit sraz někde na hřišti.Já se už nemůžu dočkat až počasí dovolí,manželka se vždycky nemůže dočkat konce sezony a já budu trávit čas doma :-)) no trochu kecám manželka je ohledně mého času stráveném na golfu velmi tolerantní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 11. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Trosku propadnul.. ale jeste chybi zelena karta, na kterou se s prateli chystame hned jak bude hezky Myslim, ze golfovy sraz by nemusel byt spatny napad Jsem taky Pražák, kam chodíte na driving?Já do Letňan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Jsem taky Pražák, kam chodíte na driving?Já do Letňan Chodim vetsinou do Hostivare, nekdy Hodkovicky.. vyjimecne Lisnice.. Zahrat si zatim muzu tak maximalne na public hristi, chodime na akademii do Benatek nad Jizerou, jako trenink se to da, uz se tesim az bude zelena a budem si jit moci zahrat nekam na "velky" hriste, treba do Hostivare, kde jsme si dali pouze par jamek s trenerem Ale zahráli. Nevadí, když něco nevyjde - nejhorší jsou ti, co zdržují - nevědí, kdy hrát, čím (většinou je to jedno :-) ), neumí se chovat a "dneska mi to nějak nelítá, ale včera jsem dal drive 250 metrů"... To byla jenom legrace, myslim, ze to muzem nekdy zkusit az pocasi dovoli a bude povoleni ke hre (zelena) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Jsem taky Pražák, kam chodíte na driving?Já do Letňan Driving v letnanech? Mno, tak to se tam jednou určitě potkáme ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOMA Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Hraji každý rok aktivně minigolf, na ten velký jsem si ještě čas neudělal, snad to přijde. A co na ruce pánové, něco od štubiho ? http://www.jaermann-stuebi.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Ano, golf je vskutku zajímavý sport, a ten ženský obzvlášť... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Vidím jen ženskou, žádné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Vidím jen ženskou, žádné hodinky. To ty hodinky musíte tahat i do golfu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 11. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 Ano, golf je vskutku zajímavý sport, a ten ženský obzvlášť... Tak si myslím že začnu hrát pouze a výhradně ženský golf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2009 (upraveno) Uprimne - hodinky na golf radis netaham. Za a) jim to nedela dobre na golfu plati jiny casovy rozmer - aspon pro mne (to nesouvisi s plynulosti flightu). Takovy chronomag turnaj by nebyl od veci . a hlavni cena ??? edit: hral bych o neco putovniho a "prdleho" - ne luxus (o omegy hrajou jenom podvodnici :-) Upraveno 12. února 2009 uživatelem frista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2009 Uprimne - hodinky na golf radis netaham. Za a) jim to nedela dobre na golfu plati jiny casovy rozmer - aspon pro mne (to nesouvisi s plynulosti flightu). Takovy chronomag turnaj by nebyl od veci . a hlavni cena ??? edit: hral bych o neco putovniho a "prdleho" - ne luxus (o omegy hrajou jenom podvodnici :-) hlavni cenu by mohl venovat Ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se