Oliver333 Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 Zdravím všechny,chci se zeptat jestli někdo z vás propadl golfu?Za chvilku vypukne pěkné počasí tak by se mohl domluvit nějaký golfový sraz hodinkářů .
kubson Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 zatím jsem nepostoupil z driving range a v nejbližší době asi ani nepostoupím ale tlouct holí do míčků mě baví
spiderer Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 Trosku propadnul.. ale jeste chybi zelena karta, na kterou se s prateli chystame hned jak bude hezky Myslim, ze golfovy sraz by nemusel byt spatny napad
captom Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 Tak trochu dost jsem tomu propadl. Kdo nezkusil, nepochopí. Hraju střídavě často se střídavými úspěchy, ale už se nestydím a čím dál víc mě to baví. Jsem pro kombinovaný sraz někde na golfu s pokecem o hodinkách. HCP 17,8.
spiderer Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 captom napsal: HCP 17,8 To by jsme si moc dobre asi zatim nezahrali..HCP 260,3
captom Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 spiderer napsal: To by jsme si moc dobre asi zatim nezahrali..HCP 260,3 Ale zahráli. Nevadí, když něco nevyjde - nejhorší jsou ti, co zdržují - nevědí, kdy hrát, čím (většinou je to jedno :-) ), neumí se chovat a "dneska mi to nějak nelítá, ale včera jsem dal drive 250 metrů"...
frista Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 captom napsal: Ale zahráli. Nevadí, když něco nevyjde - nejhorší jsou ti, co zdržují - nevědí, kdy hrát, čím (většinou je to jedno :-) ), neumí se chovat a "dneska mi to nějak nelítá, ale včera jsem dal drive 250 metrů"... Bingo - s moji temer 54 hraju uz rok, ale tak nejak mam pocit, ze s kamaradama je to lepsi, nez nejake "turnaje", kde se machruje.
Hasňa Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 Mam HCP 23, domaci arenu v Berovicich, ale jsem mimo republiku. Takze vam budu jen zavidet.
Alessio Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 Mám HC -14...bohužel zatím jenom tady :-) http://shotonline.gamescampus.com/
Oliver333 Odesláno 11. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2009 Tak to je super,během chvilky tolik stejně postižených myslím ,že není nereálné domluvit sraz někde na hřišti.Já se už nemůžu dočkat až počasí dovolí,manželka se vždycky nemůže dočkat konce sezony a já budu trávit čas doma :-)) no trochu kecám manželka je ohledně mého času stráveném na golfu velmi tolerantní
Oliver333 Odesláno 11. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2009 spiderer napsal: Trosku propadnul.. ale jeste chybi zelena karta, na kterou se s prateli chystame hned jak bude hezky Myslim, ze golfovy sraz by nemusel byt spatny napad Jsem taky Pražák, kam chodíte na driving?Já do Letňan
spiderer Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 Oliver333 napsal: Jsem taky Pražák, kam chodíte na driving?Já do Letňan Chodim vetsinou do Hostivare, nekdy Hodkovicky.. vyjimecne Lisnice.. Zahrat si zatim muzu tak maximalne na public hristi, chodime na akademii do Benatek nad Jizerou, jako trenink se to da, uz se tesim az bude zelena a budem si jit moci zahrat nekam na "velky" hriste, treba do Hostivare, kde jsme si dali pouze par jamek s trenerem captom napsal: Ale zahráli. Nevadí, když něco nevyjde - nejhorší jsou ti, co zdržují - nevědí, kdy hrát, čím (většinou je to jedno :-) ), neumí se chovat a "dneska mi to nějak nelítá, ale včera jsem dal drive 250 metrů"... To byla jenom legrace, myslim, ze to muzem nekdy zkusit az pocasi dovoli a bude povoleni ke hre (zelena)
Alessio Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 Oliver333 napsal: Jsem taky Pražák, kam chodíte na driving?Já do Letňan Driving v letnanech? Mno, tak to se tam jednou určitě potkáme ;-)
KOMA Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 Hraji každý rok aktivně minigolf, na ten velký jsem si ještě čas neudělal, snad to přijde. A co na ruce pánové, něco od štubiho ? http://www.jaermann-stuebi.com
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 Ano, golf je vskutku zajímavý sport, a ten ženský obzvlášť...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 Drummer napsal: Vidím jen ženskou, žádné hodinky. To ty hodinky musíte tahat i do golfu?
Oliver333 Odesláno 11. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2009 Hammer_Time napsal: Ano, golf je vskutku zajímavý sport, a ten ženský obzvlášť... Tak si myslím že začnu hrát pouze a výhradně ženský golf
frista Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Odesláno 12. února 2009 (upraveno) Uprimne - hodinky na golf radis netaham. Za a) jim to nedela dobre na golfu plati jiny casovy rozmer - aspon pro mne (to nesouvisi s plynulosti flightu). Takovy chronomag turnaj by nebyl od veci . a hlavni cena ??? edit: hral bych o neco putovniho a "prdleho" - ne luxus (o omegy hrajou jenom podvodnici :-) Upraveno 12. února 2009 uživatelem frista
911 Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Odesláno 12. února 2009 frista napsal: Uprimne - hodinky na golf radis netaham. Za a) jim to nedela dobre na golfu plati jiny casovy rozmer - aspon pro mne (to nesouvisi s plynulosti flightu). Takovy chronomag turnaj by nebyl od veci . a hlavni cena ??? edit: hral bych o neco putovniho a "prdleho" - ne luxus (o omegy hrajou jenom podvodnici :-) hlavni cenu by mohl venovat Ricous
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se