lipic Odesláno před 15 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 15 hodinami Zdravím všechny a jen spíš ze zvědavosti, do kterých by jste šli: Hamilton Khaki Field Mechanical (date),nebo Formex Field automatic? Předem díky za reakce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno před 14 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 14 hodinami Otazka by nemela znit do “kterych byste sli”, ale proc prave CWC Ted vazne. Nosit to budes ty. Tak spis nastin proc jsi zrovna vybral tyto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno před 14 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 14 hodinami Hamilton jedine a nic ine... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno před 14 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 14 hodinami Hamilton - přesně tyto mám a jsem moc spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipic Odesláno před 14 hodinami Autor Nahlásit Sdílet Odesláno před 14 hodinami Ani ti nevím. Pro ty Hamiltony jsem už asi nějak rozhodnutej,ale včera tak brouzdám po netu a vyskočily na mě ty Fortexi. Už dřív jsem si jich všimnul. Chtěl jsem něco do 15k a Khaki mechanical jsou určitě super volba (poměr cena/výkon).No,a tak ze zvědavosti jsem se musel optat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno před 14 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 14 hodinami Formex nebo Boldr dela fajn moderni fieldy.Hamilton je klasika a je to spis stara skola (co se tyka designu).Tenhle konkretni model me nazivo moc nenadchl, to uz je lepsi ta verze bez data. Obecne mam s vetsinou Hamiltonu problem s tim, ze na fotkach super, ale nazivo to tam neni. Navic maji povest mizerne lumi, nevim jestli tohle uz nejak zlepsili.Ty CWC jsou legenda, delaji se i v mechanice, delaji se i v moderni verzi s WR200. Jedina nevyhoda je, ze jsou teda vylucne na nato.[mention=55533]ATOM[/mention] help Jeste bych hodil do placu Benrus, ktere nosil Steve v Bullittovi: https://www.benrus.com/products/series-3061 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno před 13 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 13 hodinami Jako field hodinky jsem zvolil Hamilton khaki field mechanical "no date", takže to je i mé doporučení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno před 13 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 13 hodinami Hanhart, jasna volba tady je par postrehu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipic Odesláno před 11 hodinami Autor Nahlásit Sdílet Odesláno před 11 hodinami No date mám, a na fóru prodávám. Potřebuju datum...Preventor od Hanhartu jsou taky super,ale už mimo to,co chci teď za hodinky dát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathis Odesláno před 7 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 7 hodinami (upraveno) Taky jsem chtěl fieldy, nevěděl jsem které přesně a měl dle netu rozpětí od Hamilton khaki field mechanical až po Tudor Ranger. No a vyrazil to zkouknout naživo. A říkal si, že vezmu ty Hamiltony co vypadají na fotkách super, ušetřím a přitom splním zadání a budu šťastný. Ale chyba. Wau efekt se nekonal, to co vypadá na fotce skvěle mě těžce zklamalo a hned jsem věděl, že když bych Hamiltony koupil, na ruce téměř nebudu. Vzal jsem to do Carolina, zkusil Rangery a nechal se napsat do pořadníku. Proč to píšu....Třeba tě Hamiltony osloví, možná ne. Ale zkus je, jinak nebudeš vědět. Ale po této zkušenosti bych nic nebral naslepo. Upraveno před 7 hodinami uživatelem gathis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopis Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami Doteď nechápu, proč ty hamiltony mají pouze 5bar wr. Z tohoto důvodu se mi zdají lepší formex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipic Odesláno před 4 hodinami Autor Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami Ta vodotěsnost mě moc netrápí. Sice 10bar by bylo cajk,ale co,no...Spíš mě na těch Formexech mrzí ta mizerná rezerva nátahu. Vím, je to u většiny v tomhle segmentu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se