lipic Odesláno 19. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2024 Zdravím všechny a jen spíš ze zvědavosti, do kterých by jste šli: Hamilton Khaki Field Mechanical (date),nebo Formex Field automatic? Předem díky za reakce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2024 Otazka by nemela znit do “kterych byste sli”, ale proc prave CWC Ted vazne. Nosit to budes ty. Tak spis nastin proc jsi zrovna vybral tyto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 19. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2024 Hamilton jedine a nic ine... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 19. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2024 Hamilton - přesně tyto mám a jsem moc spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipic Odesláno 19. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2024 Ani ti nevím. Pro ty Hamiltony jsem už asi nějak rozhodnutej,ale včera tak brouzdám po netu a vyskočily na mě ty Fortexi. Už dřív jsem si jich všimnul. Chtěl jsem něco do 15k a Khaki mechanical jsou určitě super volba (poměr cena/výkon).No,a tak ze zvědavosti jsem se musel optat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2024 Formex nebo Boldr dela fajn moderni fieldy.Hamilton je klasika a je to spis stara skola (co se tyka designu).Tenhle konkretni model me nazivo moc nenadchl, to uz je lepsi ta verze bez data. Obecne mam s vetsinou Hamiltonu problem s tim, ze na fotkach super, ale nazivo to tam neni. Navic maji povest mizerne lumi, nevim jestli tohle uz nejak zlepsili.Ty CWC jsou legenda, delaji se i v mechanice, delaji se i v moderni verzi s WR200. Jedina nevyhoda je, ze jsou teda vylucne na nato.[mention=55533]ATOM[/mention] help Jeste bych hodil do placu Benrus, ktere nosil Steve v Bullittovi: https://www.benrus.com/products/series-3061 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 19. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2024 Jako field hodinky jsem zvolil Hamilton khaki field mechanical "no date", takže to je i mé doporučení. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 19. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2024 Hanhart, jasna volba tady je par postrehu :) 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipic Odesláno 20. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2024 No date mám, a na fóru prodávám. Potřebuju datum...Preventor od Hanhartu jsou taky super,ale už mimo to,co chci teď za hodinky dát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathis Odesláno 20. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2024 (upraveno) Taky jsem chtěl fieldy, nevěděl jsem které přesně a měl dle netu rozpětí od Hamilton khaki field mechanical až po Tudor Ranger. No a vyrazil to zkouknout naživo. A říkal si, že vezmu ty Hamiltony co vypadají na fotkách super, ušetřím a přitom splním zadání a budu šťastný. Ale chyba. Wau efekt se nekonal, to co vypadá na fotce skvěle mě těžce zklamalo a hned jsem věděl, že když bych Hamiltony koupil, na ruce téměř nebudu. Vzal jsem to do Carolina, zkusil Rangery a nechal se napsat do pořadníku. Proč to píšu....Třeba tě Hamiltony osloví, možná ne. Ale zkus je, jinak nebudeš vědět. Ale po této zkušenosti bych nic nebral naslepo. Upraveno 20. prosince 2024 uživatelem gathis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopis Odesláno 20. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2024 Doteď nechápu, proč ty hamiltony mají pouze 5bar wr. Z tohoto důvodu se mi zdají lepší formex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipic Odesláno 20. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2024 Ta vodotěsnost mě moc netrápí. Sice 10bar by bylo cajk,ale co,no...Spíš mě na těch Formexech mrzí ta mizerná rezerva nátahu. Vím, je to u většiny v tomhle segmentu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 20. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2024 před 15 hodinami, AndyAaron napsal: Ty CWC jsou legenda, delaji se i v mechanice, delaji se i v moderni verzi s WR200. Jedina nevyhoda je, ze jsou teda vylucne na nato. [mention=55533]ATOM[/mention] help I to má řešení. Např. GLC delaji krasne remeny pro hodinky tohoto typu. Ale tech firem je vic. https://www.glcstraps.it/en/categoria-prodotto/straps/collections/fixed-lugs/ Mozna to nekdy vyzkousim, na zimni obdobi by to byla fajn zmena. Ale jak prijde moje sezona (teplo ), tak jsem za pevne stezejky rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 20. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2024 (upraveno) Outrider Automatic No Date Field Watch – Black Vintage – Wolbrook Watches Yema urban field Vyhledávání náramkových hodinek Upraveno 20. prosince 2024 uživatelem Roman-ZA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 20. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2024 https://teddybaldassarre.com/en-int/blogs/watches/best-field-watches?srsltid=AfmBOooQFShvt_kPSd8hTubpl8JJross8rGcboFn0qN3-cEHyQnZLQwf Za mna tiez CWC, tak si to este rozmysli:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 20. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2024 ... to je ale obycajna baterka so skakajucou sekundovkou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 20. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2024 https://www.cwcwatch.com/collections/w10-mellor/products/cwc-mechanical-auto-general-service-watch-1970s-remake Alebo nieco u Eddieho https://www.timefactors.com/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stuky Odesláno 21. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2024 (upraveno) Já hlasuju pro Formex Field. Taky jsem zvažoval Hamiltony (a pořád mě lákají), ale nakonec jsem vybral "modernu". Upraveno 21. prosince 2024 uživatelem Stuky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybkin Odesláno 21. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2024 V 19. 12. 2024 v 23:08, prischera napsal: Hanhart, jasna volba tady je par postrehu :) Byl jsem rozhodnutý je koupit ale na živo mi ta kompinace moderního pouzdra, retro ruček a loga nějak nenadchla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 21. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se