bandicoot Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 Ještě mě napadla customizovaná šablona, která se defaultně otevře při kliku na "Nový e-mail". Ne každý totiž nějaké outlookové podpisy používá. Maxmilian: Jo, my to taky museli vypnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 Ještě mě napadla customizovaná šablona, která se defaultně otevře při kliku na "Nový e-mail".Ne každý totiž nějaké outlookové podpisy používá. Maxmilian: Jo, my to taky museli vypnout.Jako ze disclaimer mit musite a podpis ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 Jako ze disclaimer mit musite a podpis ne?Podpis taky, ale umim si představit neostražitého zaměstnance, který pošle něco ve smyslu "čauky, posílam tabuličků klientů, muck, léňa" akorát na blbej e-mail. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 Mozna nerozumim. Scriptem si muzes vygenerovat x formatu podpisu, s disclaimerem, bez, jesnoduchy odpovedni atd. a uzivatel si normalne v outlooku vybere podle uvazeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 Myslim logonscriptem, pripadne muzes do registru vlozit info, ze podpis je vygenerovany a pri pristim logovani uz generovani podpisu neprobehne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 @Prochy68: Jo, aha, to je na mě vyšší dívčí. Já rozlišuju podpisy akorát běžný uživatelský outlookový (ten by uživatelé měli používat, ale je to stanoveno jen nějakým předpisem) a pak certifikátí (I.CA třeba - tam, kde je potřeba/možné zasílat s protistranou šifrovaně). Proberu s IT. KFL mě ještě odkázal na ty šablony, které by taky mohly fungovat. Děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 Vlastni firemni templejty pro office, zmenu vychoziho pisma v outlooku a podobny hovadiny jsem byl taky nucenej delat. Je to peknej voser, meni se to na x mistech a se zmenou verze office jedes nanovo..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 To jo, ale GPO nebo ConfigMgr to resi uplne v klidu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 Tak ja si pod pojmem v klidu predstavuju neco jinyho ;-) Co si pamatuju, tak tlacis na kompy klice do registru ktery sis predtim musel z jiz nastavenyho pocitace vykopirovat. Zpusob je, ale o komfortu se neda mluvit ani nahodou. Mluvim o outlooku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 Tak jasne, to ja vim. Ale porad to jde automatizovat relativne v klidu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 (upraveno) nerad do této sekce zasahuji, ale jetý epl vypadá takhle Upraveno 21. června 2019 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Ahoj, potřebuju radu prosím. Mám doma wifi router, asi 6 let starej. Mám internet a kabelovku od O2. Všude mi to píše, že mám slabé zabezpečení (WPA) a (asi kvůli tomu?) se z domu nepřipojím na některé vzdálené služby a programy, co jsou na serveru v práci apod. Říkám si, že je tedy asi čas na update routeru. Vím o tom úplnou tužku. Poradíte mi, co si mám koupit do standardního 80m bytu, abych se v poho připojil ze všech místností, mělo to WPA2 a prostě to všechno nějak normálně fungovalo? Jestli to bude stát litr nebo dva je mi celkem jedno, ale zbytečně vyhazovat prachy se mi za tyhle krámy nechce. Dík moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Ahoj, myslim ze sifrovani WPA nema s pripojeni na server do prace zadnou souvislost. Wifi routery se tu nedavno probiraly, muzes kouknout do historie, nekdo ti poradi tp-link, nekdo mikrotik :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Jojo, na tu diskusi si taky pamatuju Byl jsem tehdy přes dva měsíce doma na nemocenské a začal jsem se nudit, tak jsem si ten Mikrotik koupil na hraní. Faktem je, že poskytuje skutečně kvalitní a stabilní spojení. Nicméně co do stability a spolehlivosti mám stejné zkušenosti i s routery značky Netgear. Pro někoho, kdo se v tom nevyzná nebo se nechce vrtat ve složitém nastavování je to, myslím, ideální volba. Výkon WiFi a rozlehlost bytu nemá cenu řešit, protože intenzita vysílaného signálu je omezena normami a všechny routery jsou na tom plus mínus stejně. Mnohem důležitější je jeho umístění v daném bytě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 (upraveno) Možná hloupá otázka a už jsi to zkoušel, ale nestačí přenastavit na WPA2 ? Teda jestli Ti jde o to mít WPA2. Upraveno 11. července 2019 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oskar Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Ahoj, nevím jestli ti to problém vyřeší, ale 6 let starý router už si zaslouží vyměnit. Aktuálně mám perfektní zkušenosti s Ubiquiti AirCube. Nastaví ho i laik a nepotřebuje k tomu ani PC, stačí mobil. Mikrotik je samozřejmě top volba na doma, ale chce to už nějaké zkušenosti, běžný informovaný uživatel si s ním většinou sám neporadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Mám doma wifi router, asi 6 let starej. Mám internet a kabelovku od O2. kdyz ctu to o2, tak me tak napada - a neni to router s modemem? tchan ma tohle myslim doma - myslim, ze v routeru je zaroven nejaky (asi) ADLS modem... kdysi jim psal, ze router zlobi a prijel od nich technik s novejsim modelem (nevim do jake miry ma o2 to prvni zarizeni ve sprave). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Díky moc všem. Dáváte mi jistě správné otázky, ale já na ně neznám odpověď. Jak to tak čtu, asi bude nejlepší volba zavolat do O2 a říct jim, ať mi dají nějakej novej. A ano, pravděpodobně to není jen router, ale i modem..to dává smysl. Já vám říkal, že jsem marnej. Těžko mi radit, když vlastně nevím, na co se pořádně zeptat. Každopádně moc díky všem, asi to vzdám a nechám si domů natlačit něco od nich. Já jako myslel, že se odpo zastavím v alze a večer už bude všechno ok..ale asi na to nemám Děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 A nemas fotku stavajiciho routeru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drooz3R Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Doporučuju si ve smlouvě zkontrolovat, jestli je stávající router pronajatý nebo koupený, běžné jsou oba modely. Pokud je pronajatý tak část měsíční platby by měla být za pronájem, pokud to nemají udělané tak, že po zaplacení routeru už se neplatí (což bych se divil). Pokud je pronajatý tak by rozhodně neměli chtít žádné peníze za výjezd technika ani za nové zařízení, maximálně tak upravit cenu té platby za pronájem. UPC na mě zkoušelo, že pokud chci pronajatý router vyměnit, musím odkoupit ten starý (vadný), zaplatit výjezd technika a ještě nějakou zálohu + pronájem za nový router. Vysvětlovali jsme si že se pletou dost hlasitě a dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se