Artesia Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 Aha, toho jsem se obával. Na vyhledání Flow.exe vyběhne spousta odkazů, je to příliš obecný název, proto jsem se ptal na zkušenosti. Tu zvukovku tam mám, ale prověřím to. Každopádně díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Zdravím, pánové, poprosil bych o vaši radu. Chtěl bych nějaké mini PC, které nezabere místo a bude velmi tiché. Potřebuji to pro běžnou práci (MS office), net a sledování filmů, z nichž některé by byly v 4k. A tady vidím problém. Myslíte, že něco takového s integrovanou grafikou bude stačit? https://www.alza.cz/lenovo-thinkcentre-m720q-tiny-d5480991.htm nebo https://www.alza.cz/dell-optiplex-3060-mff-d5341627.htm?o=1Mám 8 let starý NTB Dell Inspiron, stále dobře slouží, ale kvůli grafice už tam 4k nerozjedu (mám exter. monitor 28" Samsung U28E590).Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Úplně s přeledem, integrované grafiky udělaly a těch 8 let velký pokrok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 ja mam obavu, ze v tom bude maly bzucivy vetracek. jinak by to bylo idealni a 4k video by to melo zvladnout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Skipi: ten Dell mám 3050 a v pohodě, ani o něm nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Díky za postřehy. U toho Dellu bych aji rád zůstal, neboť s noťasem nebyl jediný problém a to běží téměř denně, až se tomu nechce věřit. Kromě baterky teda, ta už vydrží jen cca 2 hod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Zdravim, mám takový problém.Chci si jako vždy do teď nasdílet hotspot z mobilu (iphone XR) na noťas s W10.Do pár dní zpět to nebyl problém a noťas se připojil, ale posledních pár dní to blbne. Notas ukazuje, že je připojen ale bez internetu - ten nefunguje.Ale na mobilu normálně net mám, a když hotspot nasdílím přitelkyni tak se normálně připojí a na netu funguje (přes mobil). Když připojim mobil kabelem k notasu tak se hotspot vytvoří ne přes WIFI ale přes drát a takhle net funguje, ale to nepotřebuji, potřebuji aby to šlo přes WIFI.Nevíte kde může být chyba? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 (upraveno) Co je to za notes? Možná nějaká aktualizace ovladačů síťové karty (wifi). Sem tam se mi to stává na notesu HP a je zajímavý, že jen pro některý wifi routery. Prostě ho to po chvíli (většinou když není žádný síťový provoz) odpojí a znovu nepřipojí, musim ručně odpojit, připojit k wifi a pak zas OK. Upraveno 23. února 2020 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdo Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 také může být chyba ve firewallu, případně v bezpečnostním balíku aplikací (antivir, internet security...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 Kolegové, mám prosbu.Potřebuju do mapy zakreslit trasu a dát k tomu různé popisky. Jaký program to umí? Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 Pokud vím, tak Google mapy přesně tohle umí. Přes základní mapu si dáš vlastní vrstvu, kde si můžeš čarovat, jak chceš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 Kolegové, mám prosbu.Potřebuju do mapy zakreslit trasu a dát k tomu různé popisky. Jaký program to umí? Díky moc. Mapy.cz rozšiřují funkci pro sdílení mapy na webových stránkách. Nově umí zobrazovat skupinu bodů, naplánovanou trasu, ruční měření, vlastní body, obsah složky v Moje mapy, nebo pohled ze služby Panorama. https://www.seznam.cz/vychytavky/mapy-cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 Super, díky moc, mrknu na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2020 poradte mi prosim Vas s vyberom 4TB ext. 2.5" HDD ... WD alebo Lacie, popripade Vase navrhy?dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2020 To máš jedno, aj tak sa to pokazí Neviem či sú 2,5" disky už v kapacite 4tb.Či tie riešenia nebudú 2x2tb.Ja obecne odporúčam kúpiť 2.5" HDD sata a dať do krabičky.Tie propietárne riešenia sú blbé v tom, že sa zlomí USB a potom je problém dostať sa k dátam.Ak sa to stane na krabičke, tak vyberieš disk a vložíš do inej krabičky alebo do PC s máš to.Ale zasa moja paranoja, ako technikovi mi pristane na stole furt niečo pokazené ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2020 Otázka spíš je, zda to je na zálohování či "ostrá" data. V tom druhém případě bych volil spíše nějaké RAID řešení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2020 To mi pripomína, že pred vianocami zákazník chcel niečo podobné. Na rýchle prenášanie dát. Nakoniec skončil s riešením 4tb SSD (Samsung QVO) + USB krabička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda21 Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2020 Za mne žádný, chybí USB-C, ale samozřejmě záleží na použití. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2020 pouzitie na zalohovanie, ALE nie dolezitych dat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2020 Já bych externí úložiště řešil buď přes Synology (má lepší SW) nebo Qnap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se