warann Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října (upraveno) Chlapi díkes. @YPO Iphone, jasně to dělám, ale měl jsem představu, že tohle zařízení např. líp vezme moje žvanění, i když u toho budu pochodovat po místnosti, což Paw současně potvrzuje. @Paw tak mně šlo o BT párování s telefonem, čili k PC to snad bejt připojená nemusí vůbec, stačí zapojení do sítě? Jinak v kanclu jsem sám, ale jsme ve starší zástavbě, nic moc izolace a máme tu kolem chodby víc kanceláří. Edit: možná přeci jen, kdyby bylo nějaký fajn kancelářský náhlavní HF, tak by to bylo lepší. Tipy? Díkes. Upraveno 8. října uživatelem warann
Paw Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října @warann Připojení do el. sítě to zvládne taky, my to máme furt připíchlý přes USB k notebooku. Zejtra ti můžu vyzkoušet, jak se to chová, když to bude přes BT píchlý k telefonu a zároveň napájený ze sítě. Ale nečekám, že by s tím byl nějakej problém. Pokud jsi sám v kanclu a pochoduješ, tak tohle bude v pohodě. Hlasitost se dá štelovat tlačítkama přímo na reproduktoru, takže si to vyladíš dle potřeby :). 1
Prochy68 Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října (upraveno) @warann Jabra v pohode, mame jich x ve firme + mam i doma, bluetooth, s donglem nebo usb kabelem, vsechno maka bez problemu. Nemam to ted v hlave, ale sedmickova rada tusim dava i stereo kdyz mas dve. Jo a vydrzi i pomerne dlouho na baterku. Pripojeni s ntb, apple, android a urcite nabiji i za provozu. Upraveno 8. října uživatelem Prochy68 1
zacik Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října @warann puzivam jabra speak asi rok a nechapem ako som doteraz mohol homoofisovat bez toho. Mam to pripojene cez USB priamo do dokovacej stanice pocitaca, ale mam to sparovane aj s mobilom cez bluetooth (iPhone) a funguje to uplne rovnako s PC vs. z mobilu. Doporucujem pozriet verziu Jabra Speak 750, ktora ma full-duplex, co 710tka nema. Na ebayi vies kupit 750tku za cca 100E. 1
P_P Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října Jabra je super, ale spíš, když nás mluví víc. Jinak u nás třeba konzultanti, když s někým mluví a potřebují přitom pracovat na PC a moc nerušit okolí, tak používají velká sluchátka s mikrofonem, co se dávají přes hlavu.
warann Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října No ja to asi zkusim, nakonec se to da vratit. Bezne to sice nedelam, ale pokud to bude Alza, tak vycitky mit nebudu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se