Frantik Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2024 Poctivě střídám, ale nejvíc byly na ruce asi tyhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
cuba Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2024 Asi nejvíc jsem nosil kombo Tag Heuer Aquaracer chrono a Omega Planet Ocean. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2024 Stridam to, kupuju/ prodávám hodně rychle, ale letos asi tyhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Vortex-Tempus Odesláno 1. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2025 (upraveno) @misso super vlakno U mna v roku 2024 kralovalo toto duo… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. ledna 2025 uživatelem Vortex-Tempus 3
OndraPod Odesláno 2. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 3
laroaz Odesláno 2. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2025 Já určitě nejvíc tyhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
mlsoun1 Odesláno 2. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2025 Tak ponejvíce času jsem měl na ruce LHCA letos to nebude jiné Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Kupa54 Odesláno 2. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2025 Střídám celkem pravidelně, ale stejně tyhle jsou na ruce nejčastěji. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jiří Sedlák Odesláno 3. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2025 (upraveno) Já určitě tyhle dvoje. To jsem jedinej, kdo povýšil vintážky na daily watch? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. ledna 2025 uživatelem Jiří Sedlák
PavelH Odesláno 3. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2025 Sice jsem stridal, ale nejvice asi SOHC Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Honza 1234 Odesláno 4. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2025 Zdravím všechny. Od doby, co jsem je pořídil, většinou vyhrávají tyto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Dr. PP Odesláno 5. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2025 Super vlákno. Já jsem nejčastěji střídal tyto dvoje. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Dokusan Odesláno 5. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2025 Asi tak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Nutilos Odesláno 5. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2025 Taky poctivě střídám, nebo minimálně většinu z 36ks. Nejvíc jsem měl na ruce asi tyto dva kusy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lennousek Odesláno 6. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2025 Já nejvíc nosila Orisky. K obleku mi to ale moc neladilo, takže jsem je vyměnila za něco víc elegantního. Už teď mi chybí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
Haades Odesláno 7. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2025 Dobrý nápad na vlákno. Sice jsem to střídal, ale nejčastější byly rozhodně Oříšky první generace se robustním tahem od místního váženého člena Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno 7. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2025 U me to bylo jednoduchy. Na stridacku neovintage Exp I a II. Jo a k nim pravidlne na dovcu, vikendy a hospody hranaty gecka. Ty mam taky rad a tozhodne nezahaleji. Ted zrovna II. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
horskjan Odesláno 7. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2025 U mě v roce 2024 jednoznačně vyhrály Alpinisty - jsem rád, že jsem po letech "objevil". Od koupě na jaře jsem je nosil bez přerušení asi půl roku... A pak v relativně těsném závěsu Wardy 12 Ti, ty jsem si hodně oblíbil. Aktuálně jsou už asi třetí měsíc v kuse na ruce... Všechno ostatní bohužel jen paběrkovalo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
petr4612 Odesláno 7. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2025 Podle fotek z mobilu, bych řekl, že nejvíce jsem nosil Doxy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Zmrzlinar Odesláno 9. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2025 BB 36 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se