Frantik Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2024 Poctivě střídám, ale nejvíc byly na ruce asi tyhle 2
cuba Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2024 Asi nejvíc jsem nosil kombo Tag Heuer Aquaracer chrono a Omega Planet Ocean.
kuncák7 Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2024 Stridam to, kupuju/ prodávám hodně rychle, ale letos asi tyhle 1
Vortex-Tempus Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna (upraveno) @misso super vlakno U mna v roku 2024 kralovalo toto duo… Upraveno 1. ledna uživatelem Vortex-Tempus 3
mlsoun1 Odesláno 2. ledna Nahlásit Odesláno 2. ledna Tak ponejvíce času jsem měl na ruce LHCA letos to nebude jiné 2
Kupa54 Odesláno 2. ledna Nahlásit Odesláno 2. ledna Střídám celkem pravidelně, ale stejně tyhle jsou na ruce nejčastěji.
Jiří Sedlák Odesláno 3. ledna Nahlásit Odesláno 3. ledna (upraveno) Já určitě tyhle dvoje. To jsem jedinej, kdo povýšil vintážky na daily watch? Upraveno 3. ledna uživatelem Jiří Sedlák
Honza 1234 Odesláno 4. ledna Nahlásit Odesláno 4. ledna Zdravím všechny. Od doby, co jsem je pořídil, většinou vyhrávají tyto 4
Dr. PP Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna Super vlákno. Já jsem nejčastěji střídal tyto dvoje. 1
Nutilos Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna Taky poctivě střídám, nebo minimálně většinu z 36ks. Nejvíc jsem měl na ruce asi tyto dva kusy.
Lennousek Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna Já nejvíc nosila Orisky. K obleku mi to ale moc neladilo, takže jsem je vyměnila za něco víc elegantního. Už teď mi chybí. 5 1
Haades Odesláno 7. ledna Nahlásit Odesláno 7. ledna Dobrý nápad na vlákno. Sice jsem to střídal, ale nejčastější byly rozhodně Oříšky první generace se robustním tahem od místního váženého člena
warann Odesláno 7. ledna Nahlásit Odesláno 7. ledna U me to bylo jednoduchy. Na stridacku neovintage Exp I a II. Jo a k nim pravidlne na dovcu, vikendy a hospody hranaty gecka. Ty mam taky rad a tozhodne nezahaleji. Ted zrovna II.
horskjan Odesláno 7. ledna Nahlásit Odesláno 7. ledna U mě v roce 2024 jednoznačně vyhrály Alpinisty - jsem rád, že jsem po letech "objevil". Od koupě na jaře jsem je nosil bez přerušení asi půl roku... A pak v relativně těsném závěsu Wardy 12 Ti, ty jsem si hodně oblíbil. Aktuálně jsou už asi třetí měsíc v kuse na ruce... Všechno ostatní bohužel jen paběrkovalo 1
petr4612 Odesláno 7. ledna Nahlásit Odesláno 7. ledna Podle fotek z mobilu, bych řekl, že nejvíce jsem nosil Doxy. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se